2016-01-22
我好喜歡既旺角cafe,係一個非常就腳既位置,而價錢亦唔算貴,但又無咩人排隊,唔知點解。叫左兩個snacks + dessert 餐,姐係兩樣snacks加兩樣dessert,我地再叫多兩杯嘢飲,勁豐富,埋單一人一百左右,好抵。三色雞翼真係好好好好好好好好好好好好好好食,佢好細心咁將每隻雞翼剪開,一條骨一啖肉,唔洗咬黎咬去,三隻味分別係唐辛子,蒜味同一隻唔記得咩味,非常入味,而且又炸得juicy,真係一啖一件唔想分俾女朋友食呀!不過一隻雞翼分到2件,但一碟得9件,咁仲有1件呢?個廚師相當有嫌疑。而我既cappuccino亦相當唔錯,上面既奶泡比一般既杰,冬冰冰天氣飲一口真係舒服,呢啲先係正常咖啡室應該出到既水準囉!係旺角好多樓上cafe飲杯咖啡仲慘過飲屎水。我唔太鍾意食甜嘢所以dessert我唔評價,不過女友話心太軟好食,球雪糕亦唔係一般貨,雲呢拿雪糕有雲呢拿籽,已經代表係好嘢,好似係。