餐厅: 和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-11-25 81 浏览
之前晚市嚟過食佢地既燒肉放題好滿足,原來午市都有燒肉套餐供應!!除左燒肉套餐之外,亦有提供多款定食料理可以揀,價錢都好實惠~所以呢日就約埋好朋友一齊過嚟食個晏,然後先去血拼🤣🤣我哋每人點咗一款定食,另加配飲品、沙律同雪糕甜品任食😚😚正餐未到之前,我哋都先去自助區自製左一大碗沙律開開胃~當中既沙律菜新鮮爽脆,仲refill得好密👍🏻👍🏻之後我哋既定食都好快到~分别係朋友既和牛牛筋味噌煮同我既南蠻炸雞😋😋每份定食都會附上泡菜、味噌湯同米飯,份量適中~朋友既味噌煮有一大鍋,非常足料!!而我既南蠻炸雞都有5-6件架~每件都炸得皮脆肉嫩,加上微酸既他他醬一齊食就更開胃🤗🤗最後我地仲可以去自助區都拎飲品同甜品~飲品有凍有熱,甜品選揀都唔少整體嚟講好滿足!!

所以呢日就約埋好朋友一齊過嚟食個晏,然後先去血拼🤣🤣

我哋每人點咗一款定食,另加配飲品、沙律同雪糕甜品任食😚😚

正餐未到之前,我哋都先去自助區自製左一大碗沙律開開胃~
當中既沙律菜新鮮爽脆,仲refill得好密👍🏻👍🏻

之後我哋既定食都好快到~

分别係朋友既和牛牛筋味噌煮同我既南蠻炸雞😋😋

每份定食都會附上泡菜、味噌湯同米飯,份量適中~

朋友既味噌煮有一大鍋,非常足料!!

而我既南蠻炸雞都有5-6件架~
每件都炸得皮脆肉嫩,加上微酸既他他醬一齊食就更開胃🤗🤗

最後我地仲可以去自助區都拎飲品同甜品

飲品有凍有熱,甜品選揀都唔少

整體嚟講好滿足!!
🥩特選燒肉拼盤 hkd 138套餐包括有特選牛里脊 豚肪肉 雞腿肉等等仲加左$20 升級沙律吧🥗 同埋任飲飲品!正呀👅唔想齋食牛肉嘅話可以試下呢款 有豬有牛有埋雞😝特別中意食豚肪豬 好爽脆 點埋燒肉汁層次即刻升華左脂肪比例唔多超多 唔肥岩岩好☺️🥣特選牛 壽喜燒 hkd 128壽喜燒感覺無咁熱氣 所以嗌左呢款🤣都有照加到$20升級沙律吧&任飲飲品 飲野都回到本啦😉入面有冬菇 有金針菇 娃娃菜 大大塊嫩滑牛肉等等洋蔥吸曬啲壽喜燒汁 好甜好好食😍仲要好稔身 咬落好軟稔~仲會有碗白飯同泡菜 配埋啲壽喜燒牛肉同湯底送飯一流🥰🔔依家活動like and share fb或者ig 會送小食😍😍今次食左炸蠔 有啲厚粉 不過配埋沙律醬食就會無咁乾身

🥩特選燒肉拼盤 hkd 138

🥣特選牛 壽喜燒 hkd 128
壽喜燒感覺無咁熱氣 所以嗌左呢款🤣
都有照加到$20升級沙律吧&任飲飲品 飲野都回到本啦😉
入面有冬菇 有金針菇 娃娃菜 大大塊嫩滑牛肉等等
洋蔥吸曬啲壽喜燒汁 好甜好好食😍仲要好稔身 咬落好軟稔~
仲會有碗白飯同泡菜 配埋啲壽喜燒牛肉同湯底送飯一流🥰

今次食左炸蠔 有啲厚粉 不過配埋沙律醬食就會無咁乾身

一入到去 裝潢如殿堂 大大個廚窗睇到入面 安排入座 2人都坐得好舒服一路用餐都乾淨無油煙要特別講講就係 手機掃code 落單佢係新幹線送餐 乾淨 方便 快捷 衛生呢度有A-F餐 今日揀左中中挺挺 又有和牛食既C餐啦!C餐 $368100分鐘任食97款 另外仲有2款和牛+M9薄炙盛合!仲有精選海鮮、豚、牛、雞可以揀一齊黎睇下叫左D咩沙律吧有多款唔同沙律菜可以揀 但我黎係aim食肉既 所以就無拎到了野飲選揀唔算多 亦唔算少 大路野本來以為100分鐘唔夠 有新幹線送餐起菜夠快 其實100分鐘食落都好足夠記得一定一定要食甜品 睇到個甜品櫃都眼花撩亂 絕對唔係普通野 9成meji!有好多平時想食既味 但又只得盒裝 基本上你唔係買一盒6枝返屋企今晚係呢到我就試到3款喇!臨走先見到門口原來有牛牛扇可以拎! 不過為免浪費我都係無拎到 哈哈整體評分:味道: 5/5環境: 5/5服務: 5/5抵食: 4/5和牛燒肉一郎 (百誠大廈)📍佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓

一入到去 裝潢如殿堂
大大個廚窗睇到入面

安排入座
2人都坐得好舒服
一路用餐都乾淨無油煙

要特別講講就係 手機掃code 落單
佢係新幹線送餐 乾淨 方便 快捷 衛生

呢度有A-F餐
今日揀左中中挺挺 又有和牛食既C餐啦!

C餐 $368
100分鐘任食97款
另外仲有2款和牛+M9薄炙盛合!
仲有精選海鮮、豚、牛、雞可以揀
一齊黎睇下叫左D咩

沙律吧有多款唔同沙律菜可以揀
但我黎係aim食肉既 所以就無拎到了

野飲選揀唔算多 亦唔算少 大路野

本來以為100分鐘唔夠 有新幹線送餐起菜夠快
其實100分鐘食落都好足夠

記得一定一定要食甜品
睇到個甜品櫃都眼花撩亂
絕對唔係普通野 9成meji!
有好多平時想食既味 但又只得盒裝
基本上你唔係買一盒6枝返屋企
今晚係呢到我就試到3款喇!

臨走先見到門口原來有牛牛扇可以拎!
不過為免浪費我都係無拎到 哈哈
整體評分:
味道: 5/5
環境: 5/5
服務: 5/5
抵食: 4/5

和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
📍佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓
2023-11-14
2023-11-21 114 浏览
上次試過銅鑼灣分店 ,今次經開佐敦,又想試下佢午市set ,呢間燒肉店主打港人最喜愛的和牛,睇左餐牌原來都多選擇,除左燒肉定食,仲有石頭鍋飯, 鍋燒烏冬等等,又幾好喎。👍🏼特選牛肋肉套餐200g $138 : 日本牛肋肉即係位於肋骨之間的五花肉,肉味極為濃郁,但好稔身,脂量相當高,口感非常嫩滑,燒到兩面金黃,一口牛,一口日本米飯,完美喔🥰👍🏼特選燒肉拼盤 $138 : 有特選牛肋肉 ,豚肋肉,雞腿肉 各 100g , 豚肋肉慢慢燒,燒至油份迫哂出嚟,令其脆脆地,好味。另外雞腿肉好滑,燒完仍然好嫩口。套餐仲會包味噌湯,泡菜,同埋白飯👍🏼👍🏼
套餐仲會包味噌湯,泡菜,同埋白飯👍🏼👍🏼
2023-11-21 55 浏览
今次叫咗唔同部位嘅牛肉試下燒嘅時候已經聞到好香🤤牛肉有肉汁又有口感😋推薦特選薄炙牛里脊肉~薄薄地又大塊除咗牛之外當然唔少得海鮮🦑🦐海鮮拼盤有原條魷魚同青口 好鮮味仲有黑松露帆立貝 絕對係perfect match小食亦都唔可以錯過燒牛肉壽司好特別 值得試試記得要留肚食各款精美嘅甜品🍰🍮🍨有Tiramisu、芒果布甸、玄米茶雪糕等等特別一提 店員好好人咁幫我哋燒👍🏻而且叫咗嘅食物係由輸送帶自動送過嚟非常方便~座位好舒適,適合一大班朋友聚會!

今次叫咗唔同部位嘅牛肉試下

仲有黑松露帆立貝 絕對係perfect match

小食亦都唔可以錯過
燒牛肉壽司好特別 值得試試
記得要留肚食各款精美嘅甜品🍰🍮🍨
有Tiramisu、芒果布甸、玄米茶雪糕等等

特別一提 店員好好人咁幫我哋燒👍🏻
而且叫咗嘅食物係由輸送帶自動送過嚟
非常方便~

座位好舒適,適合一大班朋友聚會!

2023-11-19 86 浏览
可能吃了太多次,有幸被邀请来佐敦店免费试食赤牛放题嘿嘿之前都是在宝琳新都城那边(可以看我之前的食评)第一次来佐敦分店,好惊喜!🌟环境佐敦店临街在3楼(二楼那个香江花月和大黑牛是什么关系呀?之前一起收到过优惠券),店更大,座位更宽敞,还有洗手间,缺点就是叫人很麻烦😂🌟食物菜单都是一样的啦,烧肉新干线送来,小哥介绍赤牛会没有那么腻,是真的!至于自己去拿的那些,宝琳没有那么多冰淇淋的品种,也没有孜然粉那些,哭惹一次很开心的体验,会继续支持大黑牛滴~
可能吃了太多次,有幸被邀请来佐敦店免费试食赤牛放题嘿嘿

🌟环境

🌟食物

一次很开心的体验,会继续支持大黑牛滴~
2023-11-15
用餐优惠
試食活動
佐敦一向都多放題,今日同同事收工去左食和牛燒肉,早兩日介紹了客戶介紹這間燒肉乾淨好味,而且上菜速度一流,講到我地都流哂口水😉店內裝潢具富日式風味,而且乾淨無油煙,食物品種多,特別提的是有好多款明治雪條,岩哂中意美食及明治雪條的我,這裡座位都多,亦有一間包房,岩哂約會聚餐。我們叫了C course,每位$368,C course會包有1客日本產黑毛和牛2款+澳洲M9 薄炙盛合,另外有精選海鮮、豚、牛、雞。如果論性價比及中意食牛的話,D course 會抵食好多,因為牛既款式會高級d,而且時間亦會長啲。這裡是以新幹線形式上菜,手機下單很快送到,我覺得很方便及衛生油香四溢,肉質嫩滑咬落去好多汁,服務員說靚牛肉只需要反一次變可,無須來回烤,一定要試呢款

油香四溢,肉質嫩滑

2023-11-13
  • 和牛里脊肉
日本阿蘇火山「褐毛和種」赤牛做主打叫做《赤牛放題肉之日》$538/位 110分鐘 🐮 任食一百款食物.赤牛部位有十款選擇~~三角腹肉、肩胛肉、背肉、西冷、肉眼、牛柳仲有和尚頭、一口牛、牛肋條間條、薄炙里脊肉攻略係先試哂佢地每款一件咁就會搵到你想encore既部位.呢種赤牛以新鮮牧草為食糧佢地生活環境好自由~成本咁高所以產量比例極低、亦都好稀有牛味濃郁之餘最重要係脂肪含量較低!睇相就知道油脂分佈好少所以健康得來唔肥膩.💕 薄炙里脊肉 大大塊薄身牛肉油脂分佈細緻食落好嫩(唔好全熟喎)幾飽都可以食多塊.💕 牛肋條間條相對更為啖啖肉夠哂厚身牛肋條原來唔一定要燉腍食~燒都好正.💕 和尚頭個名好搞笑🐮原來係牛後腿內側肉味都夠濃郁.💕海鮮帆立貝出色夠鮮甜.💕 涼拌小菜菠菜、泡菜、芽菜開開胃同韓式餐館既前菜有得揮喎.自助區仲有好多飲品、甜品選擇~超吸引既係有日本牌雪條同埋香港出品雪糕(芝麻味必試!).食完之後超級滿足又好有力量👍🏻!
日本阿蘇火山「褐毛和種」赤牛做主打
叫做《赤牛放題肉之日》
$538/位 110分鐘 🐮 任食一百款食物
赤牛部位有十款選擇~~
三角腹肉、肩胛肉、背肉、西冷、肉眼、牛柳
仲有和尚頭、一口牛、牛肋條間條、薄炙里脊肉
攻略係先試哂佢地每款一件
咁就會搵到你想encore既部位
呢種赤牛以新鮮牧草為食糧
佢地生活環境好自由~
成本咁高所以產量比例極低、亦都好稀有
牛味濃郁之餘最重要係脂肪含量較低!
睇相就知道油脂分佈好少所以健康得來唔肥膩
💕 薄炙里脊肉
大大塊薄身牛肉
油脂分佈細緻食落好嫩(唔好全熟喎)
幾飽都可以食多塊
肉味都夠濃郁
💕海鮮帆立貝
出色夠鮮甜
💕 涼拌小菜
菠菜、泡菜、芽菜開開胃
同韓式餐館既前菜有得揮喎
自助區仲有好多飲品、甜品選擇~
超吸引既係有日本牌雪條同埋香港出品雪糕
(芝麻味必試!)
食完之後超級滿足又好有力量👍🏻!
我同朋友係上個月黎到依間近排超人氣嘅和牛燒肉一郎😽佢每日都會更新個和牛識別番號,令每一個客人都可以知道和牛燒肉一郎當日使用嘅日本產和牛🥰佢嘅坐位係sofa卡位都非常之舒適☺️佢哋會係燒肉新幹線傳送啲肉過黎😝我哋今次就試咗Course D ,有齊4款黑毛和牛,每日黑毛和牛精選同海鮮3款😋仲要總共可以試到132款美食餐廳環境方面,岀面嘅自助bar有甜品,沙律吧,各款燒肉醬,炸物,飲品同爆谷😚仲可以係岀面自己diy 一朗名物丼,旁邊除咗有instructions 之外都有隱藏食法比大家睇🤓放題嘅黑毛和牛質素超高😍每一個部位嘅油脂分布,色澤,味道都超正😎海鮮嘅質素都不差,佢哋嘅海鮮都帶有海水嘅鮮味,令我最驚喜嘅係佢哋嘅魷魚🦑有成半隻手咁長🤩📍和牛燒肉一郎 地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓推薦:💛💛💛💛🤍#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #likeforlike #香港美食 #佐郭美食

📍和牛燒肉一郎
地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓
推薦:💛💛💛💛🤍

#likeforlike #香港美食 #佐郭美食
2023-11-13 79 浏览
和牛放題呀喂🐮!@wagyuyakinikuichiro (佐敦/荃灣).放題梗係唔計卡路里啦!咁掃興!今日介紹滿滿蛋白質嘅燒肉放題!牛嘅部位真係好多!仲要係和牛!🥩🤤.多款牛肉採用 - 阿蘇火山「褐毛和種」赤牛、脂肪含量較低、油脂分佈少亦較健康.除咗牛肉以外 仲有超多款海鮮:蠔、帆立貝(黑松露/蒜蓉牛油)、海蝦等等肉類除了牛仲有豬肉、雞肉 仲要全部都新鮮 肥美!.牛類的選擇係多達20+種基本上咩部位都有!詳情可以參考佢哋嘅menu.鍾意食菜嘅你仲有好多蔬菜類/沙律bar.. 配合任飲嘅多款飲品.. 飯後仲有好多唔同類型嘅雪糕作為甜品 滿足滿足.卡路里呢啲 放題時就唔計啦食得開心盡興diet呢啲嘢係放題入邊好掃興🤣🤣🫰🫰食得開心呀喂!.‼️⚠️當然啦!如果想滿足得來都最大化減少卡路里攝取..食菜先.. 再開始食肉..記得飲零卡飲料或者茶..肉類可以嘅話 唔好全部揀曬高脂肪嘅部位.. 食多d海鮮已經會幫助攝取少些卡路里了係一個好選擇!
和牛放題呀喂🐮!
@wagyuyakinikuichiro
(佐敦/荃灣)
多款牛肉採用 - 阿蘇火山「褐毛和種」赤牛
、脂肪含量較低、油脂分佈少亦較健康
肉類除了牛仲有豬肉、雞肉 仲要全部都新鮮 肥美!
牛類的選擇係多達20+種
基本上咩部位都有!詳情可以參考佢哋嘅menu
卡路里呢啲 放題時就唔計啦
食得開心盡興
diet呢啲嘢係放題入邊
好掃興🤣🤣🫰🫰
食得開心呀喂!
‼️⚠️
當然啦!如果想滿足得來都最大化減少卡路里攝取..
食菜先.. 再開始食肉..
記得飲零卡飲料或者茶..
肉類可以嘅話 唔好全部揀曬高脂肪嘅部位.. 食多d海鮮
已經會幫助攝取少些卡路里了

係一個好選擇!
好耐無食過燒肉放題既小c妹表示真係超級滿足今次小c妹同朋友仔揀左既set 係👉🏻Course D 日本黑毛和牛6款+海鮮👈🏻💰598除左和牛同海鮮 仲有好多其他頪別既小食 麵飯可以揀🤰🏻有選擇困難症既小c妹真係睇到眼花撩亂🤩好想每樣都食下 結果叫叫下就叫左成枱都係肉肉🤭以下係小c妹既私心推薦🌟薄炙蔥花牛舌🐄日本黑牛和牛 里脊肉 牛肋肉🐮特選(US)薄炙牛里脊肉 牛肋肉🥩特選拌生牛肉🍳蒜蓉牛油帆立貝🐚魷魚🦑用手機落完單之後 叫左既肉肉會經快線直接送到你張枱📲超級方便 要留意既係 快線既速度都幾快🚂如果拎唔切啲肉肉 記得唔好用手直接截停架車🙅🏻‍♀️因為一掂到加車 佢就唔識自己返原位架啦😗要請店員幫手整返好 小c妹就係咁尷尬左🙃所以拎唔切肉肉既話 可以等佢收走左再送多嚟一次🤭唔洗擔心會無左啲肉肉架~🤫除左可以用手機自助落單之外📲仲有個自助吧可以自己攞沙津 甜品 雪糕等等🍨食和牛食到滯滯地 可以出去行下 揀下野飲同小食🥗可以順便消化下 之後再戰😤總結嚟講 小c妹今次真係食得好滿足🤰🏻有機會既話一定會再幫襯呀~💕
好耐無食過燒肉放題既小c妹表示真係超級滿足

可以順便消化下 之後再戰😤

總結嚟講 小c妹今次真係食得好滿足🤰🏻
有機會既話一定會再幫襯呀~💕

2023-11-10 73 浏览
我哋去咗和牛燒一郎,呢度嘅和牛質素極高,令人嘆為觀止。我哋揀咗C餐,可以任食好多款式嘅高質和牛同海鮮,真係飽到冇得講。首先試咗牛里脊肉,真係令人驚艷。牛里脊肉切得薄薄嘅,入口即化。肉質滑嫩,帶有微微嘅油花,咬落去嘅口感啱啱好。燒烤過程中,牛肉散發出迷人嘅香氣,帶出牛肉嘅鮮甜味道。除咗牛里脊肉,我哋仲試咗牛肋肉同牛舌。牛肋肉質感豐腴,肉質嫩滑,每一口都帶有濃郁嘅牛肉風味。而牛舌則帶有獨特嘅嚼勁,肉質鮮美,咬落去更加回味無窮。兩款牛肉都經過燒烤處理,散發出濃厚嘅香氣,令人欲罷不能。而且,和牛燒一郎仲可以任叫海鮮,例如虎蝦同墨魚仔等等。虎蝦鮮甜彈牙,肉質鮮嫩多汁,每一口都帶來滿滿嘅海鮮風味。墨魚仔則鮮美彈牙,入口即化。放題嘅形式令我哋可以盡情享受各式各樣嘅海鮮,真係一個海鮮愛好者嘅天堂。而且,放題包括任食甜品飲品同日式雪條。我哋可以盡情享受各式各樣嘅甜點,從口感豐富嘅蛋糕到清爽嘅水果,應有盡有。而日式雪條更加是一個必試嘅選擇,清涼爽口,絕對可以為用餐劃上完美嘅句號。總括黎講,和牛燒一郎絕對係一個優質嘅用餐選擇。高質嘅和牛、新鮮嘅海鮮同多款美味甜品,真係令人心滿意足。服務亦好到無話可說,環境舒
總括黎講,和牛燒一郎絕對係一個優質嘅用餐選擇。高質嘅和牛、新鮮嘅海鮮同多款美味甜品,真係令人心滿意足。服務亦好到無話可說,環境舒適,讓人可以盡情享受美食。下次如果再想品嚐頂級的和牛,我一定會再嚟呢度。
2023-11-10 81 浏览
同朋友去咗和牛燒一郎食餐,真係有驚喜!頭盤上嚟就有特選和牛里脊同埋特選和牛牛肋肉,兩款和牛都係新鮮又嫩滑。食落去,啲和牛肉即刻融化喺口中,真係好鮮美!之後,服務生話我哋可以隨意揀選主菜,我地揀咗美國精選牛、牛舌、豚肉同豬頸肉等等。每樣都有佢獨特嘅風味同口感。美國精選牛肉肉質鮮嫩,帶有豐富嘅肉汁,每一口都好多汁。牛舌則係軟滑細膩,入口即化。豚肉同豬頸肉都煮得剛剛好,肉質嫩滑又多汁,令人回味無窮。如果你鍾意海鮮,呢度都有唔少選擇!海蝦、青口同墨魚都係我哋任食嘅選項之一。海蝦新鮮彈牙,鮮味十足;青口鮮甜多汁,令人嘆為觀止;而墨魚則係口感彈牙,配上燒烤嘅風味更加美味。整體而言,和牛燒一郎係一間值得推薦嘅餐廳。佢哋嘅和牛質素高,每一款肉都經過精心挑選,燒烤得剛剛好,保持咗肉質嘅鮮嫩度同口感。加埋豐富嘅海鮮選擇,真係令人回味無窮。服務方面,員工態度親切友善,令我哋感到好舒服同受到照顧。

2023-11-04 70 浏览
自己一向都好鍾意食燒肉,成日都會幫襯唔同嘅餐廳,今次就嚟咗呢間和牛燒肉一郎,以我所知佢都喺香港都開咗好一段時間,相信質素應該唔會太差。今日book咗位準時到,叫咗 E Course 和牛餐。揀好餐無耐侍應就送上黑毛和牛六款盛合同海鮮三款盛合,和牛盛合幾精神,之後再返叫嗰啲亦唔錯。海鮮選擇雖然唔多但每款都高質,蝦大隻之剩口感彈牙,帶子更加無得輸,另外仲有啲韓國小菜提供。最後食埋兩杯喺出面比較少食到嘅雪糕。
今日book咗位準時到,叫咗 E Course 和牛餐。

最後食埋兩杯喺出面比較少食到嘅雪糕。
2023-11-03 55 浏览
今日約左朋友去佐敦行下街,買完嘢大家都好攰,想食翻餐勁嘅,感啱行到百誠大廈見到和牛燒肉一朗,見到餐牌寫係日本黑毛和牛,大家都想試下!見到有好多個set,價錢由$198至$990一位不等,我地就叫左個set E,$598一位。裏而包左12款和牛,3款海鮮🦞。啲牛肉一上就已經流囇口水🤤,見到啲牛肉脂肪肌肉比例均勻,每一款牛肉上面都有標名係咩部位,等你知道自己食左啲落肚,好細心!🫶👍燒完牛肉配埋啲燒肉汁,好好味,店內都有不同的燒肉汁,可以設合大家嘅口味!除此之外,熟食都不錯,如有炸雞,炸薯條🍟,泡菜,拉麵等等。種類的數量也可以接受👍海鮮我就最鐘意原條魷魚,即燒即食!超正!仲要大大條!除左食物仼食外,都會有沙律吧,食品同甜品,呢間餐廳係有埋棉花糖機!好特別!而甜品都有唔同味道嘅布甸同雪糕,都好夠食!🤭🫶而環境上面都係好舒適整潔!有機會都一定要食多次🤤

海鮮我就最鐘意原條魷魚,即燒即食!超正!仲要大大條!

而環境上面都係好舒適整潔!有機會都一定要食多次🤤