2012-08-31
尋日同女友上去呢間野,結果如下:睇佢d set dinner....大家一定要留意呢一part, 跟杯野飲只限$39既飲料 , 如果叫其他唔係補差價 , 而係減$20即係你叫杯$42既野係$42-$20要補$22,咁你唔好去搶???? 仲要佢份menu得幾隻coffe係$39蜂蜜綠荼 - 好淡,冇咩蜂蜜味,不過我本身鍾意淡既Ok可以接受,但唔夠凍啤酒 - 呢樣冇咩特別,都係咁架啦薯條 - 呢樣反而ok,整得唔錯,夠脆夠熱,份量都多,不過等左成個鐘囉奶酸麥皮沙律 <--- 唔肯定個名 : 呢個都ok既,好多唔同生果,不過個量唔多對呢間野,我食果面係上面咁多想講,重點係下面果part
啤酒 - 呢樣冇咩特別,都係咁架啦
對呢間野,我食果面係上面咁多想講,重點係下面果part
题外话/补充资料:
尋晚未夠8點同女友上到去 , 因為食煙關係要求坐出去露天, 見到有兩張空檯 ,點知姐姐仔話有人BOOK左叫我搭檯
OK , 冇問題啦有人Book左都冇計,見唔係好餓,散叫一杯蜂蜜綠荼,一杯啤酒,一份薯條同一份沙律
兩杯野飲冇問題,但沙律係40分鐘之後先到,薯條仲過癮,要成個鐘之後先有,不過唔趕時間冇出聲,但咁既速度真係好唔掂囉,我女友有去開呢間野話不嬲都係好慢....跟住坐到咁上下落雨,叫佢果張所謂book左既檯仲未有人黎咪搬過去坐囉 (貪佢有得遮丫嘛) , 一坐低唔夠2分鐘有職員埋黎 (其他服務又唔見咁快) 話book左,我咪同佢講: 我8點唔夠黎果陣都話book左啦,到依家9點3都未有人黎, 佢話: book左9點半 , 我話: 咁頭先我8點黎你唔俾我坐住先?8點hold到9點半? , 我女友叫我算數先唔繼續插佢, 但做生意做到咁真係好不知所謂囉......
最後埋單,我去廁所之前俾$500叫佢找錢直接俾我女友啦,出到黎見搞掂左咪走囉,落到樓下我女友俾返$250我,我記得杯野係40蚊左右,薯條都係$40左右,沙律$60左右,計埋加一杯啤酒斷估唔會$80掛......我嚴重懷疑佢亂計架條數,不過自己冇睇張單亦都要負責任,但呢間野我真係一定會Blacklist, 仲會叫所有朋友都唔好去,去咁多cafe 都未試過一間咁差既....送佢四個大字 - 不知所謂 , 如果唔係見隔壁home place多人排隊等lift我尋日都唔會中仗
PS 公平D講,職員態度唔差,但效率好差囉......