Happy Friday + 呢幾日天氣又涼返啲,打邊爐條癮即時出返嚟🫣本身想book連鎖火鍋店,但又book唔切,之後見到呢間除咗火鍋都仲都架多其他炸物小食,最正係見到有Movenpick雪糕都任食😍9點鐘後仲要平啲!Lv2 $258就食到👍🏻蔬菜🥬丸類有好多選擇,可以自己出去夾。特別推薦:特長蟹棒、墨魚汁腸飲品又係好多選擇,有解茶可以減油膩。溝好過醬,就可以返埋位用手機落單想食嘅肉肉☺️今次我揀嘅係Lv2,有美國prime grade牛肩胛、牛板腱同埋西班牙batalle白豚肉食。牛肩胛同牛板腱都好濃牛油香,唔同嘅係,我覺得牛板腱會偏向多啲點肉嘅質感,而牛肩胛就非常琳身,咬幾咬就溶,但2者都好食。除此之外,仲有比較少地方有得食嘅牛胸爽😋呢個重覆叫咗好多次!真係好爽口好好食!另外好推薦嘅就係佢哋啲滑,牛滑同花枝滑煮完出嚟好彈牙!不過點都估佢唔到,呢度打邊爐食材好出色,但炸物小食都異常哋好食。本身以為呢啲火鍋店,應該都係將啲小食炸定,點知佢係即叫即炸!全部上菜都熱辣辣!甜不辣食落煙煙韌韌,超級好食😍炸蕃薯條甜甜哋咁都好好食!全部炸品我都叫晒,雖然榴槤波同埋紫薯波都知係放題都有嘅大路嘢。不
9點鐘後仲要平啲!Lv2 $258就食到👍🏻

蔬菜🥬丸類有好多選擇,可以自己出去夾。
特別推薦:特長蟹棒、墨魚汁腸

飲品又係好多選擇,有解茶可以減油膩。
溝好過醬,就可以返埋位用手機落單想食嘅肉肉☺️

除此之外,仲有比較少地方有得食嘅牛胸爽😋
呢個重覆叫咗好多次!真係好爽口好好食!

另外好推薦嘅就係佢哋啲滑,牛滑同花枝滑煮完出嚟好彈牙!

全部上菜都熱辣辣!
甜不辣食落煙煙韌韌,超級好食😍
炸蕃薯條甜甜哋咁都好好食!
全部炸品我都叫晒,
雖然榴槤波同埋紫薯波都知係放題都有嘅大路嘢。
不過因為佢新鮮炸起,所以都比平時啲地方好食!

最後食埋個Movenpick雪糕就滿足晒!

埋單都只係$600幾蚊 2個人,飽到上心口,抵過自己買料返屋企打邊爐!

好推薦🔥🔥🔥
2023-03-17 58 浏览
旺角食乜好?天係仲涼緊係打邊爐🔥所以揀左去台酒鍋 食返個台式火鍋吃到飽套餐Lev 4 套餐🤑人均400幾就任食🐮日本A5 北海道和牛價錢都好ok㗎另外仲有🐽西班牙伊比利亞黑毛豬🐑紐西蘭羊肩肉同期間限定既🐮陸奧和牛淨係呢幾款任食已經值回票價另外仲叫左牛胸爽,嫩滑鮮牛肉,深海魚柳,嫩滑生魚片,同爽甜沙白蜆等自助區有約30款食揀,有菜有丸醬料選擇多movenpick雪糕任食野飲除左有無糖既茶仲有珍奶同仙草奶茶等啱曬健康同鐘意飲台飲既人士
旺角食乜好?

野飲除左有無糖既茶
仲有珍奶同仙草奶茶等
啱曬健康同鐘意飲台飲既人士

2023-03-17 53 浏览
我同honey最鐘意食火鍋仲要係任飲任食㗎!貪佢夠晒抵食呀!今日平平地食個台式火鍋套餐食到飽先💯😋係地庫地方好大仲有好特別嘅打咭位添😉😉叫咗嗰288套餐,用QRCODE落單,WOO首先緊係點d牛同豬先啦,之後再出去自助區拿飲品、丸類同蔬菜,嘩仲有好多甜品添❤️❤️仲有呀📣📣只要惠顧套餐同佢地嘅SCAN QR CODE就送每人兩串油脂滿佈又惹味嘅和牛串燒㗎😍😍湯底勁啦❤️人蔘雞鍋,上枱係勁香人蔘味仲有好多雞件同人蔘係鍋底😋真心“正”👍👍用QR Code order咗d美國Prime Grade 牛板腱同牛肩鉀好滑入口即溶我地食咗好多碟呀🤭🤭,西班牙Batalle白豚肉同油香豚腩片好有油香又好爽好好味呢💯💯仲有牛柏葉真係好爽脆架😋而外面有大量台式丸類同蔬菜㗎❤️有長蟹棒、凍豆腐、貢丸、芫荽燒賣、葱溶醬貢丸、特大魚蛋、米血糕等等💯💯勁多選擇😋😋飲品有好多台式飲品架,有🧋珍珠奶茶,🍍鳳梨烏龍茶真係有🍍鳳梨味道的、荔枝烏龍茶真係有荔枝味道的,飲品真係有太多選擇啦👍👍👍甜品有如多種口味架😁有甜筒、雪條同movenpick 雪糕,係唔係好正呢🥰🥰台酒鍋地址:旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓

台酒鍋
地址:旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓

2023-03-15 67 浏览
豐富台式火鍋放題😻 $208起任食牛肉、大量火鍋配料、台式小食、Movenpick雪糕、飲品‼️ lv3或以上更有海鮮任食~᪥ Lv4 任食日本A5北海道和牛 $438起湯底都係台式風味 我哋揀咗人參雞鍋同蕃茄鍋 湯嘅材料好豐富食物以QR code落單 部份火鍋配料、醬油、飲品、雪糕雪條就喺出面自助區攞日本A5北海道和牛厚度剛好 口感幾好 和牛軟腍油脂平均 牛味都濃郁任食海鮮包括巨形海蝦、蠔、特大帆立貝、沙白蜆、手打蟹籽蝦滑、魚片等等任食台式小食包括鹽酥雞、油炸鬼蝦滑、香芋波波、甜不辣、榴連炸彈等等 超多種類!

᪥ Lv4 任食日本A5北海道和牛 $438起

湯底都係台式風味 我哋揀咗人參雞鍋同蕃茄鍋 湯嘅材料好豐富

📍 總有些時候 需要放肆下 用美食獎勵一下辛苦工作的自己🙈行過見到食物選擇好豐富 原來係一間台式火鍋放題 有超過40種火鍋配料! 而且有幾種唔同嘅套餐 (Level 1- Level 4) 可以因應自己需要去選擇 😻估唔到湯底🥘有九款 包括人參雞湯鍋 臭臭鍋 酸菜白肉鍋 薑母鴨鍋 麻辣鍋 番茄🍅鍋 沙茶豬筒骨鍋 最後揀咗酸菜白肉鍋 味道濃郁 微酸小辣幾惹味🙆🏻‍♀️🌀 Level 4套餐 (優惠價 $438) 同朋友決定揀個貴少少嘅套餐 可以任食A5和牛同海鮮 而且仲有得無限叫 A5 北海道和牛 陸奧牛同串燒 對朋友嚟講好吸引~😼 陸奧和牛顏色較深 油花分佈均勻 紋路更細緻 但朋友表示肉質嫩滑而西班牙Batalle 白豚肉/ 伊比利亞黑毛豬油香較重 肉味濃 我都忍唔住encore咗幾次🙊海鮮種類有驚喜! 有特大帆立貝 生猛大虎蝦🦐 廣島生蠔 蟹籽蝦滑 生魚片等.. 最有驚喜係帆立貝 真係超厚肉好大隻~🙈當然冇放棄我最鍾意嘅台式小食😂 鹽酥雞 地瓜條 黃金芋圓球 仲有少有嘅雞皮卷都唔錯! 飲品同甜品方面都唔少選擇~好少地方可以任食movenpick!😻 飲品有多款台式飲品 麥仔茶 蘋菓西打
📍

總有些時候 需要放肆下 用美食獎勵一下辛苦工作的自己🙈

最後揀咗酸菜白肉鍋 味道濃郁 微酸小辣幾惹味🙆🏻‍♀️

🌀 Level 4套餐 (優惠價 $438)

飲品同甜品方面都唔少選擇~好少地方可以任食movenpick!😻 飲品有多款台式飲品 麥仔茶 蘋菓西打 罐裝珍珠奶茶都係到搵到😌

• Movenpick
2023-03-13 66 浏览
由於疫情關係,都已經三年無離開過香港,其中一個最掛住既地方就係台灣,我自己每次去台灣都會試下佢地既火鍋,比較唔同既係台式火鍋味道比較重,同埋佢地會有好多特色飲品,每次都會試好多唔同嘅飲品。貪心嘅我哋叫咗鴛鴦湯底 +$40 -沙茶豬筒骨鍋 - 以台式甜甜咸咸嘅沙茶調味,帶出香濃嘅味道。藥膳醉雞鍋 - 以足料藥材熬製,微微酒香,雞皮爽滑,非常滋補。呢一度同其他火鍋店都係一樣係任食,啱晒我呢一啲食肉獸,我哋兩個就點咗一個唔係好貴嘅套餐 - Level 2 每位$258,可以任食美國Prime Grade牛板腱、西班牙Batalle白豚肉、紐西蘭羊肩肉。今次就冇食海鮮,但見到隔籬枱叫咗海鮮套餐都幾豐富,下次一定會試,因為見到啲蝦好大隻,仲有好多唔同款式!另外我地叫左台灣啤酒任飲 +$48,有好多果酒選擇,當中白葡萄果微醺啤酒好似白提子汁咁清甜易入口,好適合女士。我自己最鍾意就係佢嘅自助區,有超過40款火鍋配料,好多唔同嘅食物同飲品選擇,最重要有我最鍾意嘅台式飲品,罐裝珍珠奶茶等等,仲有movenpick雪糕任食!

貪心嘅我哋叫咗鴛鴦湯底 +$40 -

【旺角•吃到飽台式火鍋🦐】台酒鍋📍銀座廣場LG樓揀佐LV3都大滿足,主要有美國Prime Grade 牛小排、西班牙伊比利亞黑毛豬及紐西蘭羊肩肉。而且仲有超過40款火鍋配料、15款飲品任飲,仲可以任食埋海鮮類!值得一試佢地既深海大虎蝦 手掌咁大隻! 肉質勁爽 LV3 每款嘅肉類表現都唔錯 特別推介大家試牛小排 肥瘦均呈基本嘅蔬菜都有得俾你自助任攞 特別嘅係佢哋有羽衣甘藍 原來用嚟打邊爐都幾爽脆另外佢哋都有好多台灣小食任你叫 黃金地瓜條 雞腿肉 炸榴槤波波 佢哋嘅炸物即叫即炸 所以全部都好脆好香口 用嚟配酒一流呀 雞腿肉同炸榴槤波波我哋都忍唔住叫咗兩三round大家記住珍惜食物 食得晒先好嗌啊🥰生日月份有得免費台灣啤酒任飲((>^ω^<)開心仔#jengfoodguide_旺角【旺角•吃到飽台式火鍋🦐】台酒鍋📍銀座廣場LG樓揀佐LV3都大滿足,主要有美國Prime Grade 牛小排、西班牙伊比利亞黑毛豬及紐西蘭羊肩肉。而且仲有超過40款火鍋配料、15款飲品任飲,仲可以任食埋海鮮類!值得一試佢地既深海大虎蝦 手掌咁大隻! 肉質勁爽 LV3 每款嘅肉類表現都唔錯 特別推
【旺角•吃到飽台式火鍋🦐】

揀佐LV3都大滿足,主要有美國

大家記住珍惜食物 食得晒先好嗌啊🥰

生日月份有得免費台灣啤酒任飲((>^ω^<)開心仔

#jengfoodguide_旺角
旺角油麻地台式火鍋任食放題My families and I went to a restaurant called "Taiwan Drunk Pot"(台酒鍋) located in LG/F, Ginza Square, 565-567 Nathan Road, Mong Kok旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓There are 4 different hotpot dinner buffet sets with different prices ranging from HKD$208 to HKD$438 per adult.We chose the highest level 4 which costs HKD$438 per adult to enjoy- Japanaese Hokkaido A5 wagyu日本A5北海道和牛.-Spanish Iberian pork西班牙伊比利亞黑毛豬.-New Zealand lamp chuck紐西蘭羊肩肉.on an unlimited basis !!..The Japanese A5 wagyu has sumpt
旺角油麻地台式火鍋任食放題

旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓

- Japanaese Hokkaido A5 wagyu
日本A5北海道和牛
-Spanish Iberian pork
西班牙伊比利亞黑毛豬
-New Zealand lamp chuck
紐西蘭羊肩肉
on an unlimited basis !!
The Japanese A5 wagyu has sumptious grease render out.

I loveeeeeee the Iwate wagyu beef (日本岩手縣陸奧牛) skewers (和牛串燒) sooooo much that I had ordered twice.
sooooooo juicy soft and tender

Seafood is also provided on an unlimited basis when you chose level 4 or level 3

Jumbo size prawn 生猛海蝦
huge size!!large as my palm size!
Scallops 帆立貝
jumbo size.almost large as my fist.tripe size of the ordinary ones
very sweet,soft and tender

There are also oysters, fish fillet,baby cuttle fish...etc
嫩滑生魚片,蟹籽蝦滑,花膠片,深海魚柳,小花枝
Authentic Taiwanese snacks are also provided.(台灣小食)

Loveeeeeee the salted egg taro balls
(黃金芋泥球) rich savory salted egg york is wrapped by aromatic taro paste!highly recommended
鹽酥雞
crispy and crunchy.
not stodgy at all
durian bomb 榴槤炸彈
runny oozy aromatic durian center
甜不辣

myriad of ice cream to choose from.including Movenpick which is all you can eat!
there are over 40 hotpot ingredient to choose from

drink is free flow too
both male manager,senior glassed waiter are very polite and nice

• Iwate wagyu beef (日本岩手縣陸奧牛) skewers (和牛串燒)
  • Taiwanese salted fried chicken 鹽酥雞
  • salted egg taro balls (黃金芋泥球)
2023-03-04 986 浏览
近來台式美食在香港很流行,在旺角彌敦道一家火鍋店,標榜台灣口味的火鍋,今晚特別到來嚐嚐。餐廳在LG,裝修整潔,座位舒適。這裏用QR CODE 點菜,任點任食,方便快捷。還有自助吧,醬料、火鍋配菜、雪糕、台灣飲品,一應俱全。湯底:鴛鴦鍋+$40,“人蔘雞”與“肉骨茶”,湯底都真材實料,有雞、排骨、人蔘、紅棗、淮山......等。Level 2 : $288“美國Prime Grade 牛板腱”“美國Prime Grade 牛肩胛”食材上乘,牛肉味濃厚而帶點爽口,有質感。“紐西蘭羊肩肉”,只有鮮味,沒有羊羶味。“西班牙Betalle 白豚肉”,有肉味,不肥膩。“鮮嫩滑雞件”,肉質嫩滑無比,必食之選。台灣小食:“府城蝦捲”,“士林鹽酥雞”,“金黃酥脆手抓餅”,“黃金芋泥球”以上小食都是新鮮即炸,酥脆可口。火鍋配料:各式肉丸、蔬菜,還有台灣特色的肉腸、鴨血糕、蜂窩豆腐。其中台灣肉腸的口感非常特別,介乎臘腸與香腸之間。甜品:有各式雪糕任食,我吃了三款,大快朵頤!喜愛啤一啤的顧客,更可+$48任飲台灣啤酒。一輪衝刺後,吃得飽飽了,真是滿足的一餐。
還有自助吧,醬料、火鍋配菜、雪糕、台灣飲品,一應俱全。
Level 2 : $288
“美國Prime Grade 牛板腱”
“美國Prime Grade 牛肩胛”
食材上乘,牛肉味濃厚而帶點爽口,有質感。
“紐西蘭羊肩肉”,只有鮮味,沒有羊羶味。
“西班牙Betalle 白豚肉”,有肉味,不肥膩。
“鮮嫩滑雞件”,肉質嫩滑無比,必食之選。
台灣小食:
以上小食都是新鮮即炸,酥脆可口。
火鍋配料:
甜品:有各式雪糕任食,我吃了三款,大快朵頤!
喜愛啤一啤的顧客,更可+$48任飲台灣啤酒。
一輪衝刺後,吃得飽飽了,真是滿足的一餐。
  • 牛板腱,牛肩胛,羊肩肉,滑雞件,人蔘雞鍋,台式炸物
2023-03-02 177 浏览
趁天氣仲有啲凍,一於約朋友去打邊爐🥢今次試咗台酒鍋嘅Lv3 台灣火鍋套餐 ($328)可以任點美國Prime Grade 牛小排/牛板腱/牛肩胛、西班牙黑毛豬、紐西蘭羊肩肉等🥩我叫咗人蔘雞鍋&沙茶豬筒骨鍋,湯底未至於好特別仲有多款台灣小食,例如黃金芋丸球、甜不辣等另可+$48任飲台啤 🍻整體不過不失,牛肉質素唔錯,個人最推介牛小排🐮台式小食都炸得香口雪糕有Movenpick,但冇影到🍦唯獨海鮮真係好一般
趁天氣仲有啲凍,一於約朋友去打邊爐🥢

今次試咗台酒鍋嘅Lv3 台灣火鍋套餐 ($328)

我叫咗人蔘雞鍋&沙茶豬筒骨鍋,湯底未至於好特別

仲有多款台灣小食,例如黃金芋丸球、甜不辣等
另可+$48任飲台啤 🍻
整體不過不失,牛肉質素唔錯,個人最推介牛小排🐮
台式小食都炸得香口
雪糕有Movenpick,但冇影到🍦
唯獨海鮮真係好一般
2023-02-28 179 浏览
總結:超難食,不建議黎湯底: 麻辣火鍋,超鹹,辣味超微,鹹到難以下嚥。同店員講話要求更換湯底,換左做酸辣湯,叫做吞得落肚,但係好淡,好似冇正常嘅味道醬汁: D醬汁全部都好鹹,有台灣豉油,同埋港式豉油,兩個都鹹到飛起。食材:食左328,食材OK啦,牛個D不過不失,羊肉都冇咩問題,但海鮮例如個蠔好腥,根本唔食得服務:經常見唔到服務員,想嗌啲嘢都勁鬼難總結:食材以外嘅嘢都好渣,完全唔建議黎食,係我食過最難食嘅火鍋。
總結:超難食,不建議黎

服務:經常見唔到服務員,想嗌啲嘢都勁鬼難

2023-02-28
2023-02-27 141 浏览
位於油麻地嘅🥘台式火鍋店,裝潢新淨,坐得舒適,自取嘅食物配料位置都感覺整潔。佢嘅任食火鍋套餐價錢由 $238 起,我地揀咗有海鮮類任食嘅 Level 3 ($358),湯底就選擇咗店員推介嘅沙茶豬筒骨湯拚蕃茄湯 (鴛鴦湯底+$40),另外再加點台灣啤酒任飲 (+$48) 🍻。呢度嘅火鍋配料超過 40 款,部份用 QR code 落單,部份係食物配料區自取。除咗台式招牌火鍋必備嘅鴨血、米血糕,重提供大甲香芋泥丸、芝心蟹柳同埋芫荽燒賣 🤩🔅美國 Prime Grade 牛小排脂肪比例適中,肉質滑嫩,牛味濃郁🔅西班牙伊比利亞黑毛豬、西班牙 Batalle 白豚肉全部都係豬,個人比較喜歡伊比利亞黑毛豬,油花多 d,肉味較香🔅深海大虎蝦大大隻,爽口彈牙🔅廣島生蠔、巨大帆立貝煮熟後完無縮水,味道鮮甜🔅爽甜沙白蜆無沙,食得爽快自選食物亦包括多款台式小食,重點推介府城蝦捲同香濃榴槤炸彈✅,上枱熱辣辣。蝦肉彈牙,另一款就榴槤味非常濃郁 ! 最後加埋飯後甜品,雪糕任食,當中有甜筒、雪條,更有 MovenPick雪糕 🍦

🔅美國 Prime Grade 牛小排
脂肪比例適中,肉質滑嫩,牛味濃郁

🔅深海大虎蝦
大大隻,爽口彈牙

🔅廣島生蠔、巨大帆立貝
煮熟後完無縮水,味道鮮甜

🔅爽甜沙白蜆
無沙,食得爽快

2023-02-27 204 浏览
想吃午市火鍋,路過看到價錢挺公道,想到試一鍋堂,牛大人,牛氣.....外的分別,便進場了😅先說環境:在下半層前有個打卡位-郵筒,到了鋪面,因為全是卡位,挺有空間感,自己一人也在4人卡位,當然也可能人流問題,往後會出現“搭抬”?食物位置挺集中就是,坐位量一般,有電視看(那天邊看真人板頭文字D邊食火鍋),以獨行的我,可以減少邊吃邊看電話倒感覺不錯。食物:配料跟其他知名火鍋店分別其實不大,味道中上;套餐食物品質倒是給個讚,例如自己套餐的三款肉也味道不錯,肉質上不柴,能食到肉味(當有嚐過雪味,無味和無嚼口的食客會明白的),肉燥飯口味也足;而自己套餐只配一個飲品,略顯不足,但若再取會以一罐10元計算,所以較不推介再取。自己套餐78元,加1服務費結帳86元,最便宜的套餐68元(75元加1結帳),量度性價還挺不錯,當然要看閣下了,但一鍋湯配一堆配料,還是可推介

先說環境:

火鍋配料
牛板鍵&羊肩肉
白豚肉
2023-02-26 120 浏览
這間台酒鍋設有4款任食套餐,點了Level 3的套餐,$328 還包了海鮮任食。餐廳設QR code 自助點餐,十分方便,醬料區及配料區有十多款選擇,乾淨企理。餐廳有多款特色湯底,點了台灣出名的臭臭鍋,當中的配料已相當豐富,有臭豆腐、鴨血、鹵大腸、米血糕、粟米,冰豆腐,蔬菜等,味道微辣惹味,內邊大部分食材吸湯能力都好高,好入味,成個鍋都充滿臭豆腐香味。火鍋配料有很多選擇,肉類有美國PrimeGrade牛肩胛,西班牙伊比利亞黑毛豬、紐西蘭羊肩肉、牛板腱等。海鮮方面更有大蝦、嫩滑生魚片、沙白蜆、日本特大帆立貝、日本廣島生蠔等。這裡是台式火鍋,當然有些台式鴨血,台灣手工削麵、手工關廟麵、更有台灣小食甜不辣、鹽酥雞、黃金芋丸球等。當中青蔥鱈魚腐,芫茜燒賣,香荽魚皮角,冬蔭功魚旦都比較特別。飲品及甜品櫃都有多款選擇,更有Movenpick雪糕提供,但我最愛仍然是紅豆雪條。餐廳還有些打卡位。

餐廳還有些打卡位。
2023-02-25
2023-02-22 90 浏览
早排同朋友試咗一間位於油麻地嘅仼食火鍋 台酒鍋 非常唔錯要推薦俾大家🥳🥳首先呢度提供四個唔同價錢既配套,每個配套有唔同既肉類,我地就選左配套level3,有供應美國Prime Grade牛小排、日本A5北海道和牛,西班牙黑毛豬、紐西蘭羊肩肉,海鮮任食,台灣啤酒仼飲、最開心係MovenPick雪糕任食。Cp值勁高🥳🥳🥳湯底方面選擇好多 特別係台式招牌火鍋,包括薑母鴨鴨、臭臭鍋、沙茶豬筒骨鍋等,而我就選左酸菜白肉鍋同薑母鴨鍋。首先講講酸菜白肉鍋,熬得好入味,令到啲肉唔需要點醬都咁好味,酸菜酸度啱啱好,而辣度都比較少。至於薑母鴨鍋,啲鴨肉都好好味,如果鍾意食台式薑母鴨既朋友一定要點!因為味道真係都台灣一樣🥳好似去咗台灣咁,大推薦大家一定要飲湯。火鍋配料方面都好足,有各式打邊爐必需既丸同台式香腸,都有好多唔同種類既蔬菜,全部都好新鮮!海鮮方面種類都相當多,必食既係蜆同埋蠔,食落陣鮮味跑住岀嚟!😙另外唔少得既當然有唔同種類既台式炸物啦,包括鹽酥雞,芋丸,榴槤炸彈,雞皮春卷等等。全部都好好味,每樣真係至少要試一件。芋丸真係好台式,啲芋肉好飽滿,雖然會比較快飽但係真係好好味!我忍唔隻嗌咗幾次🤣春卷都

另外唔少得既當然有唔同種類既台式炸物啦,包括鹽酥雞,芋丸,榴槤炸彈,雞皮春卷等等。全部都好好味,每樣真係至少要試一件。芋丸真係好台式,啲芋肉好飽滿,雖然會比較快飽但係真係好好味!我忍唔隻嗌咗幾次🤣春卷都係另一樣好出色既必點炸物,炸得好鬆脆而且裏面的餡料十分入味。