2025-03-05
劉興記生煎包專門店之前已經食過一次覺得d生煎包幾好味😆最近見到新出瀨尿蝦生煎包,忍唔住去試一試💕-🥢 招牌生煎包外皮底層金黃酥脆,內餡多汁,豬肉餡的鮮香,咬下去時,熱氣與湯汁瞬間迸發,讓人感受到一種無法抗拒的美味。與香蔥的清香交織在一起,讓整個包子充滿了層次感,令人一口接一口,完全停不下來。-🥢 瀨尿蝦生煎包寫明全球首創點可以唔試下🤣即叫即整,新鮮熱辣辣上枱👍只係咬左一啖外皮未飲到湯汁,已經食到瀨尿蝦個個鮮香💕仲真係見到好大舊瀨尿蝦肉,完全另一種驚喜🤤-🥢 擔擔麵麵條彈牙,搭配各種調味料,加埋香濃的花生醬和微辣的醬汁和肉碎,令到湯底更豐富有層次😝-🥢 秘製上海炸排骨外皮酥脆,肉質鮮嫩👍-🥢 雞絲酸辣湯少酸帶微辣,配料好多,有雞絲/冬菇/木耳/豆腐/竹筍😍好足料👍🏻-🥢凍低糖豆漿🥛豆味濃郁
🥢 招牌生煎包
🥢 瀨尿蝦生煎包
🥢 擔擔麵
🥢 秘製上海炸排骨
外皮酥脆,肉質鮮嫩👍
🥢 雞絲酸辣湯
🥢凍低糖豆漿🥛