2000-10-30 26 浏览
裝修過後,感覺比以前清潔o左。去到記得試"生菜鯪魚球粥" ,好好味呢,$25蚊一碗!
2000-09-21 25 浏览
o黎親利苑我多數食粥,一係豬潤粥一係就鯇魚腩粥,呢兩款粥都好鮮甜,至於麵食方面我就覺得冇咩特別o者。值得一提o既係呢間野都幾dirty o下,檯面抹唔清,痴立立,碗筷洗唔淨,黑mum mum ,杯茶有油蹟,唔好飲!不過自從佢裝修之後我都冇再去,唔知而家會唔會完全唔同晒呢?

不過自從佢裝修之後我都冇再去,唔知而家會唔會完全唔同晒呢?
2000-01-05 22 浏览
Porridge is good!Always crowded of customer.7 peoples in a regular square Table!
Porridge is good!
Always crowded of customer.
2000-01-05 31 浏览
地出的雲吞麵~ 相信係全個causeway bay~ 最好的~ 仲有生鯇魚片都係唔錯的小食~( 你夠膽食的話~)
地出的雲吞麵~ 相信係全個causeway bay~
最好的~
仲有生鯇魚片都係唔錯的小食~
( 你夠膽食的話~)

1999-12-26 21 浏览
這裏的豬潤肉丸粥好鬼好食. 豬潤滾到剛剛熟 肉丸又鮮甜美味, 我次次來都會整一碗 雲吞麵都係好味推介!!
這裏的豬潤肉丸粥好鬼好食. 豬潤滾到剛剛熟
肉丸又鮮甜美味, 我次次來都會整一碗
雲吞麵都係好味推介!!
1999-11-23 15 浏览
冬天來喇! 行街比D 西北風吹到凍冰冰,最好就係食番碗熱辣辣o 既生滾粥,利苑o 既粥就最o 岩食得樂o 既口味,因為唔似得新X 記o 個D 粥o 甘多味精丫嘛。 你又可以叫油炸鬼送粥,雖然D 油炸鬼一D 都唔脆,但勝在夠大條,都幾正o 架。 另外,呢度D 炸醬麵一樣係o 甘好食,如果驚唔夠飽就不妨叫多個淨雲吞,好大粒,D 蝦又彈牙,好味道呀!!