2024-09-15
晚上同仔仔喺旺角附近行下,發現咗一間日式燒烤,裝潢設計睇落唔錯,就諗住帶仔仔一齊去試吓!我哋兩個揀咗食回本之餐,雨餐,竟然仲畀你食一次性嘅高級牛肉【A5和牛西冷】😱當然唔可以錯過!我哋嘅最愛【A5和牛西冷】,切工細膩,每一片比例都特別好,烤起嚟更加酥酥脆脆,牛香味十足,再加埋牛肉多汁,口感特別豐富😍仲有我哋一直任點嘅【A4黑毛和牛薄切】,牛肉嘅脂肪分布特別好,烤後能夠嘗到特別鮮甜嘅牛肉汁,仔仔特別鍾意😘我哋仲試咗【A4黑毛和牛和尚頭】,牛肉滑嫩爽口,入口即化,再配埋【牛油香菇】,香甜嫩滑,搭配起嚟真係太完美啦😍呢份【A4黑毛和牛後腰肉】,帶有適當嘅咀嚼感,咬起嚟有彈性又唔失肉質細嫩多汁,食到我哋都停唔落嚟😋小食【章魚小丸子】,外皮脆內嫩,章魚特別有嚼勁,使每一口都特別彈牙,鮮味再沾上醬汁後帶嚟嘅咸甜口感,特別開胃🤤我同仔仔都食得好飽好滿足,食材準備新鮮,放題嘅配套真係非常抵👍推薦大家去品嚐👏