燒肉放題一直係香港人嘅最愛,今日介紹嘅呢一間餐廳位於旺角,任食A5和牛西冷。近日餐廳做緊買一送一優惠。🌟 雨餐我哋選擇嘅係最貴嘅套餐,可以食埋其他價錢較低套餐嘅食品,包括霞、雲、雪,跟餐會送A5。不過數量因應人數而改變。A5和牛大片,食落入口即化,牛味十足。A5 : 2至3位= 1塊4位或以上 = 2塊7位或以上 = 3塊或4塊頭盤包括牛肋、薄切牛、鮑魚、魚干、比目魚。除咗近親附上嘅A5和牛之外,其他嘅A4和牛都可以任食嘅。套餐包括120種食品選擇,選擇豐富。值得一提嘅係餐廳可以任食Haagen daz 。📌八木橋日式燒肉旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖

🌟 雨餐

A5 : 2至3位= 1塊
4位或以上 = 2塊
7位或以上 = 3塊或4塊

2022-12-26 402 浏览
有間幾抵食的燒肉推介啊! 八木橋餐,霞餐買一送一😀😀😀😀FB book有呢個優惠,真係超開心,聖誕節前後同朋友食就啱哂! 霞餐可以食哂雲同雪,久唔久先食一次燒肉,食盡佢😂😂😂勁既係有炸蝦多士同蝦天婦羅👍👍仲有牛板腱🥳🥳🥳香草羊架、扇貝、廣島蠔,仲有虎蝦添啊!咁嘅價錢食真係好抵🫶🫶🫶肉都新鮮,唔會霉,野飲選擇都多,我揀左汽水😂😂😂仲要係ooha!! 鮑魚都大隻,比目魚都新鮮,冇腥味,仲食咗啲蔬菜,例如冬菇同南瓜,我同朋友都覺得超級抵!
霞餐可以食哂雲同雪,久唔久先食一次燒肉,食盡佢😂😂😂

2022-12-24 323 浏览
飯局完不了😉朋友介紹去一間旺角食放題日式燒肉, 我都好似未試過燒肉放題😝(最高5⭐), 總體5⭐而家用社交平台帖文條link 訂位仲做緊優惠,霞餐就做緊買一送一位!頭盤嘅比目魚超回味,超香😍而M5係任食的呢(雲、雪幾個餐裡面嘅美食都係任食)~M5牛肉味道濃郁,而且脂肪比例以1:1 ,口感細緻香口~食完口腔的回香停留好耐。💕👍🏻仲有好多海鮮order 😜QR Code order單幾方便, 除了牛肉, 我地仲order 炸物, 有南瓜、海蝦、蟹柳、蕃薯等我最喜歡食燒羊架、 慢慢燒, 一陣陣羊味慢慢輕入我鼻, 好正呀🤭最後食埋一定要食埋甜品, 可以滿足成晚😝

最後食埋一定要食埋甜品, 可以滿足成晚😝
  • 海鮮
天氣凍凍地,又係時候約埋朋友仔一齊食燒肉啦~今日就揀咗八木橋日式燒肉,位於旺角T.O.P商場4樓,地鐵站一出就係,超方便啊真係!八木橋係日式放題餐廳,主打燒肉放題,有多款放題套餐,有熟成極上牛西冷等食物,好吸引啊~我地揀咗雨套餐,FB book訂位成人有半價,好抵食!可以一次過食晒其餘三個餐霞、雲、雪嘅食品。仲會視乎人數而送唔同份量A5和牛A5 和牛雪花紋理細緻、肉質軟嫩,入口即化,正~另外仲有4品任食!頭盤有牛肋肉/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚,超豐富!最鍾意比目魚,肉質緊實,入口滿滿魚油香。最後仲可以歎埋Haagen daz ,任食超滿足!!
天氣凍凍地,又係時候約埋朋友仔一齊食燒肉啦~
今日就揀咗八木橋日式燒肉,位於旺角T.O.P商場4樓,
地鐵站一出就係,超方便啊真係!
八木橋係日式放題餐廳,主打燒肉放題
有多款放題套餐,有熟成極上牛西冷等食物,好吸引啊~
我地揀咗雨套餐,FB book訂位成人有半價,好抵食!
可以一次過食晒其餘三個餐霞、雲、雪嘅食品。

仲會視乎人數而送唔同份量A5和牛
A5 和牛雪花紋理細緻、肉質軟嫩,入口即化,正~
最後仲可以歎埋Haagen daz ,任食超滿足!!

2022-12-21
2022-12-21 385 浏览
好少寫食評,但去完衣到食真係忍唔住和牛個套餐 比200蚊都嫌多。服務態度極差,有個紮辮個侍應個口吻好似同人鬧交咁;last order唔會提醒直接cut;食物選擇極少,除左和牛板比較大塊(每2人一塊)之外基本無野係得,熟食無嘜選擇,Haagen Dazs得一款,牛奶公仔雪糕三款;環境一般,抽氣比較差,搞到好大煙;醬汁都好似溝過水,比大家樂都不如。。。去左就當買左教訓,未去就唔建議去。真係想試,就先睇下其他燒肉店去比較下先再決定。
好少寫食評,但去完衣到食真係忍唔住
2022-12-21 204 浏览
約咗朋友去旺角嗰度食燒肉,朋友介紹一間佢之前去過覺得好食嘅燒肉店,入邊有環境裝修頗有格調今次揀咗雨嘅套餐,有A5和牛可以食,上菜嗰下大家見到都嘩一聲,油脂分布非常平均,而且都幾大塊,入口即溶另外仲有四款a4黑毛和牛品嘗,質素都有返咁上下,一個套餐可以食晒兩種和牛真係抵食仲有佢嘅頭盤的確超正,鮑魚好彈牙,值得推薦,其他幾款都唔錯除咗A5和牛之外,全部肉都可以任食,啱晒我哋兩個食肉獸重點係雪糕Häagen-Dazs都可以任食呢個餐真係好抵食,因為仲可以食埋另外三款套餐好彩我朋友上網訂咗,原來成人有半價優惠

仲有佢嘅頭盤的確超正,鮑魚好彈牙,值得推薦,其他幾款都唔錯

除咗A5和牛之外,全部肉都可以任食,啱晒我哋兩個食肉獸

重點係雪糕Häagen-Dazs都可以任食
呢個餐真係好抵食,因為仲可以食埋另外三款套餐
好彩我朋友上網訂咗,原來成人有半價優惠
2022-12-21 57 浏览
垃圾零服務可言,侍應態度惡劣。晚市九折OpenRice 優惠誤導,每人消費滿$400先有優惠。2022年12月20日光顧晚市,去問侍應有關優惠,侍應串話每人消費滿$400先有優惠,指責客人冇讀說明。當時情景語氣惡劣,態度挑釁。75分鐘開始燒肉後截單,詢問相關情況時,同一侍應又再態度惡劣,指責冇理會佢說明。埋單時,亦再次以惡劣態度待客:「夠鐘放低就走得。」整體用餐體驗零分,下次一定唔會再去。暫時試過任食燒肉服務態度最差呢間,貼錢買難受。
垃圾零服務可言,侍應態度惡劣。

2022-12-20
2022-12-20 280 浏览
上次去完八木橋日式燒肉,想分享一下佢地嘅「霞」放題餐,因為做緊買1送1優惠真心幾抵食❤️呢個餐主打濕式熟成M5和牛,呢個價錢有和食已經抵返晒。佢除咗有肉之外,亦都有海鮮: 鮮鮑魚、虎蝦 、廣島蠔、青口 、黃金螺 、多春魚 …等等,仲有香草羊架都係我心頭好👍🏻其實有94+款食品選擇,每樣食一件已經夠填飽你個胃😂 所以要識得取捨,有策略咁食😆 再唔係就來食多幾次試晒所有款la!當然甜品有第二個胃,Häagen-Dazs 雪糕走唔甩,可以完滿咁結束一餐😊

呢個餐主打濕式熟成M5和牛,呢個價錢有和食已經抵返晒。

2022-12-17 285 浏览
今次呢間燒肉店幾得意,啲套餐名幾有詩意,又雨又雲咁,而我就㨂咗個叫做雨既套餐,因為可以試晒全部野,咩都可以食到。最緊要係社交平台訂位有優惠,更加吸引咗我。同埋呢,因為佢可以包埋其他套餐既野食,一樣可以任食哈根達師!一共超過百款野可以任食,我覺得呢個價錢選擇都好多,而且都有啲貴價嘢,好似鮑魚呀比目魚咁。其實佢仲有A5可以食,雖然唔係任食,不過2個人分享一塊已經超滿足,脂肪分布好靚,好好食!另外,牛既種類都唔少,除咗一口牛,又有和牛西冷,牛板鍵等,加加埋埋都成廿幾款,比想像中多。我覺得整體味道都唔錯,可能因為好多野都啱我食,熟食選擇都吸引,估唔到佢會有蝦多士。如果說中意熟食既話,呢間都應該滿足到你。

2022-12-16 273 浏览
好耐冇食燒肉放題,今日心郁郁想去食,一於call為食姊妹放工食餐飽, 套餐有多款選擇,豐儉由人,雖然雨餐最貴,但可以食哂霞、雲、雪套餐上嘅各類食物,我哋呢啲大胃王點會放過,加上FB訂座雨餐成人只係半價價錢,幾百蚊可以食齊咁多款和牛,又真係好抵, 打頭陣頭盤 有牛肋/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚,我哋二個人有塊A5和牛,下次要再叫多啲人一齊嚟分享好西!脂肪分布得超靚,令人欲罷不能。另外還有岩手和牛三角腩,岩手和牛肩胛肉,岩手和牛肉眼蓋肉、岩手和牛五花腩燒肉任食,和牛入口即溶香滑,牛脂充滿口腔,久久不散,其他牛肉就各有特色,五花腩肥瘦適中,雖然感覺油膩,但果份油香令人難以抗拒,Haagen daz 任食,忍不住又食咗三杯,今餐又捧住個肚滿足行出門口!

2022-12-15 189 浏览
今日應承咗請屋企人食燒肉大餐,就嚟咗呢間燒肉店,每位都叫咗霞餐,啲肉好夠食。餐廳環境寬敞,坐得又舒服。💡霞餐而家做緊優惠,FB book位買一位送一位!而且呢個餐仲可以食埋雲、雪餐,食物種類多到你都食唔晒。而且仲有頭盤、比目魚,雖然有d美食只上一次,不過仲有超多野食任點,食到個肚都裝唔落。試咗佢唔同嘅肉,有啲都好特別。好似係山葵牛板腱、七味辛辣牛板腱,呢啲都係第一次喺燒肉舖見。估唔到依啲醬汁同牛肉都幾夾,牛嘅香濃味道又唔會被蓋過。除此之外, M5和牛仲可以任食,和牛油脂分布平均,入口甘香。我仲試咗鮑魚,燒鮑魚要啲時間,但絕對值得,因為入口夠爽,調味都啱啱好。

💡霞餐
而家做緊優惠,FB book位買一位送一位!
而且呢個餐仲可以食埋雲、雪餐,食物種類多到你都食唔晒。

好耐冇食過燒肉放題,最近襯朋友生日一於食餐好嘅😉餐廳放題有4個價位選擇,今次就揀左食雨餐,一次可以食晒霞、雲、雪餐,*真係超多款野食*🤩最近佢地仲做緊雨餐(成人半價)食足120分鐘大滿足😝FB訂位就有啦!_雨餐可以食到日本🇯🇵 A5和牛西冷✌🏻 除A5外4品和牛燒肉都會係任食,各位食肉獸一定會好滿足,多款頭盤都好好吸引💜包括有韓風瓷壼醬油牛肋肉/香蔥薄切和牛/鮑魚/味淋魚干/比目魚西京燒🐟自己最鐘意牛肋肉同鮑魚,牛肋肉非常入味,醬油甜甜地口感軟諗惹味👍🏻 鮑魚燒得剛剛好入口爽彈,一口接一口😎當然仲有多款雞/豬/海鮮/野菜/揚物食,推介試下佢地既豚拖羅,好好食☺️食飽飽佢地仲有Haagen dazs 任食,為整餐畫上完美句號
_
雨餐可以食到日本🇯🇵 A5和牛西冷

2022-12-14 155 浏览
今日同朋友聚舊,想輕鬆一邊食一邊傾,✨ 八木橋日式燒肉✨🌈雨餐(FB 訂位成人半價)✅雨餐會有 A5 和牛,視乎人數而定。原來2至3位有1塊,4位或以上就會有2塊添~和牛質素好高,油脂分佈靚到不得了,燒個陣吱吱聲真係令人不禁不停流口水🤤,油香撲鼻,牛味濃厚,肉質鬆軟,入口即溶,滿口幸福感。頭盤 (牛肋肉/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚)飽魚好新鮮,食落好彈牙。牛肋肉肉味濃厚,好有嚼勁。比目魚燒到魚油好香,魚皮帶有少少焦香,啖啖肉肉質好滑溜。燒魚干香噴噴,美中不足係爭一杯中之物。雨🌧️餐:可以食晒霞、雲、雪,▶️4品任食,連M5和牛都可以任食M5質素一樣唔錯,入口鮮嫩多汁。就算過左火一樣輕鬆咬得開。✅Haagen daz 任食,食飽飽就可以食雪糕做過完美總結。▶️ 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖

今日同朋友聚舊,想輕鬆一邊食一邊傾,

✨ 八木橋日式燒肉✨

🌈雨餐(FB 訂位成人半價)

頭盤 (牛肋肉/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚)
飽魚好新鮮,食落好彈牙。
牛肋肉肉味濃厚,好有嚼勁。
比目魚燒到魚油好香,魚皮帶有少少焦香,啖啖肉肉質好滑溜。
燒魚干香噴噴,美中不足係爭一杯中之物。

M5質素一樣唔錯,入口鮮嫩多汁。就算過左火一樣輕鬆咬得開。

2022-12-13 150 浏览
/ 八本橋日式燒肉旺角區高質日式燒肉店平時都比較少去旺角食飯,不過難得同朋友聚會,為咗方便大家所以就揀個中心點食飯,朋友搵到呢一間燒肉店可以任食,餐廳位置仲好方便,旺角地鐵站B3出口一出就到,呢間放題好特別,仲係A4和牛任食添啊😍就當係未去到日本旅行食住先啦😊順帶一提啊如果而家揀雨餐,成人以半價優惠享用👍🏻雨set $1108平日/ $1128星期五六日公眾假期及前夕呢個套餐係包咗A4牛同熟成肉120mins放題,而且可以食晒前面霞、雲、雪餐包嘅所有嘢食而呢個餐特別嘅包括:A4岩手和牛三角腩A4岩手和牛肩胛肉A4岩手和牛肉眼蓋肉A4岩手和牛五花腩燒肉A4香蔥薄切岩手和牛韓風醬油牛肋條Haagen Dazs雪糕雖然價錢都唔平,但係和牛真係好出色,油脂分布均勻,和牛紋路好靚,食落入口即溶,絕對對得住呢個價錢😋📍 八木橋日式燒肉 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖
/ 八本橋日式燒肉
旺角區高質日式燒肉店

順帶一提啊如果而家揀雨餐,成人以半價優惠享用👍🏻

而呢個餐特別嘅包括:
A4岩手和牛三角腩
A4岩手和牛肩胛肉
A4岩手和牛肉眼蓋肉
A4岩手和牛五花腩燒肉
A4香蔥薄切岩手和牛
韓風醬油牛肋條
Haagen Dazs雪糕

📍 八木橋日式燒肉 (旺角)
2022-12-12 167 浏览
上網見到FB訂位有半價, 又BOOK到位, 當然要試下.我哋揀咗個"雨餐"嘅放題餐: 120分鐘內, 有一塊A5和牛西冷, 加上可以任飲任食放題MENU(包括雪, 雲 ,霞套餐)內所有飲品食品!!最先上枱嘅係A4嘅岩手和牛三角腩, 肩胛肉, 肉眼蓋肉, 五花腩燒肉同香蔥薄切和牛.齋睇已經好吸引! 色澤嫩紅, 雪花分佈好靚好均勻!!快快手燒好肩胛肉, 沾上少少生熟蒜.一入口, 不但夠香口, 而且牛味好濃郁!!薄切和牛基本上一放上爐就可以轉.可以食多幾塊!!試下最令人期待嘅A5和牛西冷.油花好靚, 肉質柔軟, 入口即時食到油脂香!! 除咗有和牛, 仲有包括鮑魚!! 另外仲有味淋魚干, 比目魚西京燒等等.鮑魚幾大隻, 幾飽滿!魚干煙煙韌韌; 比目魚有鮮味.最後, 甜品仲有Haagen daz 任食!!超級滿足!!
上網見到FB訂位有半價, 又BOOK到位, 當然要試下.

齋睇已經好吸引! 色澤嫩紅, 雪花分佈好靚好均勻!!

快快手燒好肩胛肉, 沾上少少生熟蒜.
一入口, 不但夠香口, 而且牛味好濃郁!!

薄切和牛基本上一放上爐就可以轉.
可以食多幾塊!!

試下最令人期待嘅A5和牛西冷.

油花好靚, 肉質柔軟, 入口即時食到油脂香!!

除咗有和牛, 仲有包括鮑魚!!
另外仲有味淋魚干, 比目魚西京燒等等.
鮑魚幾大隻, 幾飽滿!
魚干煙煙韌韌; 比目魚有鮮味.

最後, 甜品仲有Haagen daz 任食!!
超級滿足!!
2022-12-11