呢幾日天氣開始轉涼,又到打邊爐嘅季節啦!中午黎到呢間旺角嘅日式火鍋店,喺瓊華中心12樓全層。個場好大,唔使同人迫👍🏻 我地兩個人咁啱坐喺最近攞野食果行,起身行兩步就到任攞任食bar啦,好方便~.好欣賞有得揀任食150分鐘🤣我地真係屬於慢吞吞人士,可以慢慢煮慢慢食,唔洗睇實時間,感覺好舒服~ .我地揀左C3 澳洲M5和牛🐂 雪花分佈均勻,牛味十足~ 黑豚肉都唔錯,薄薄地好入味!.刺身一碟有齊大蝦、帶子、三文魚、希靈魚、油甘魚,好多選擇👍🏻.要煮嘅熟食海鮮包括扇貝、蝦、螺、青口,種類都算多!.鍾意食菜嘅女士都有好多選擇,生菜、西洋菜、油麥菜、冬菇、杏鮑菇、南瓜🎃等等 任攞任食~ 全部都好新鮮,配壽喜燒湯底一流!.出面仲有雪糕任攞,好多味揀!

要煮嘅熟食海鮮包括扇貝、蝦、螺、青口,種類都算多!
出面仲有雪糕任攞,好多味揀!
2021-10-25
午餐
八幡屋放題經已試過幾次,但原來打邊爐一樣幾出色!今次都係多得朋友提醒,先不至於錯過呢個「邊爐聚腳點」!|豬骨濃湯火鍋|奶白色湯底,加熱後散發出陣陣豬骨香!當然就比唔上媽咪靚湯,但以出街打邊爐嘅質素嚟講,算中中挺挺,起碼真心食到有豬骨,湯底亦都有濃香豬骨味!|嚴選黑毛和牛|單睇賣相,色澤鮮亮,紅白分明,脂肪分佈令人單睇都超著迷!不用懷疑,入口脂肪部份即溶於舌,牛肉騷香、味濃!令人想像唔到薄薄一片都有如此威力!

|豬骨濃湯火鍋

|嚴選黑毛和牛|
2021-10-24 3096 浏览
近來天氣開始有秋冬天的感覺了!!!所以拉著老公去吃久違的火鍋放題~~~如果都跟我一樣想吃火鍋的時候,又會想吃刺身和串燒,可以試試來這間。採取半自助模式,可自由選擇90分鐘或150分鐘的放題,對於平常用餐時間不會太久的客人來說,是一個非常貼心的收費設定。但如果想要慢慢吃,亦可以選擇150分鐘~~今次我選了澳洲M5和牛,經Whatsapp訂座會額外有優惠,另外Openrice亦在某些日子時段會有買一送一優惠,所以記得想要優惠不要直接Walk-in,先查查看有甚麼優惠再訂座~XD餐廳好大,所以座位都很寬敞~~入場就會見到一大個自助區,右手邊的是飲品區,飲品款式很多,基本汽水、果汁、茶、啤酒都是應有盡有的。而且更有清酒和梅酒任飲,非常令人興奮~!!飲品區再走進一點就有熟食區,有咖哩魚蛋、青口、三文魚、牛肉、炸物之類,不過我吃火鍋已經很飽,今次未有吃到這些。只吃了一小碗我喜歡的碗仔翅~這區位置內還有雪糕~~口味都很多種~各種丸類都是超多~~而門口的左手邊過去就是甜品區以至壽司區。後面的是蔬菜菇菌類,我吃了很多我最愛的皇帝菜和西洋菜~旁邊還有一個自助調料區~今天的主角火鍋選了鴛鴦湯(豬骨、麻辣)。
近來天氣開始有秋冬天的感覺了!!!
所以拉著老公去吃久違的火鍋放題~~~

如果都跟我一樣想吃火鍋的時候,
又會想吃刺身和串燒,可以試試來這間。

採取半自助模式,
可自由選擇90分鐘或150分鐘的放題
對於平常用餐時間不會太久的客人來說,
是一個非常貼心的收費設定。
但如果想要慢慢吃,
亦可以選擇150分鐘~~

今次我選了澳洲M5和牛,
經Whatsapp訂座會額外有優惠,
另外Openrice亦在某些日子時段會有買一送一優惠,

餐廳好大,所以座位都很寬敞~~

入場就會見到一大個自助區,
右手邊的是飲品區,飲品款式很多,
基本汽水、果汁、茶、啤酒都是應有盡有的。
而且更有清酒和梅酒任飲,非常令人興奮~!!

飲品區再走進一點就有熟食區,
有咖哩魚蛋、青口、三文魚、牛肉、炸物之類,
不過我吃火鍋已經很飽,今次未有吃到這些。

只吃了一小碗我喜歡的碗仔翅~

這區位置內還有雪糕~~
口味都很多種~

各種丸類都是超多~~

而門口的左手邊過去就是甜品區以至壽司區。

後面的是蔬菜菇菌類,
我吃了很多我最愛的皇帝菜和西洋菜~

旁邊還有一個自助調料區~

今天的主角火鍋選了鴛鴦湯(豬骨、麻辣)。
麻辣我選的是中辣,吃比較吸湯汁的食材,
例如蔬菜時,有被辣到,怕辣的要小心~

牛肉都是很嫩,充滿肉香的,
推薦的是黑豚肉!!!比牛肉感覺更嫩~
超喜歡!!

大家見到以上這麼多東西吃,
但記得別忘了!!!!其實這家的任食點單是用手機下單!!!!
別只顧吃自助區的東西呀!!!

手機可免費任點(就是收費包含的)項目有很多,
像是上面說到的清酒和梅酒,
還是各款牛和豬肉片都是可以在手機點單無限逐的。

海鮮類有海蝦、蠔、蜆、蟶子等等,
當中我最推是海蝦~~吃了很多~

刺身都是任食的,
第一輪店家會先預設一盤給客人,之後可以按喜好追加~~
款式很多,有吞拿魚、劍魚腩、鯛魚等等,
當中我最喜歡的是赤貝,
另外三文魚我真的很欣賞!
沒有雪味,很鮮很清爽的口感,
放題少有的質素!!喜歡~!
比較要留意,選取的時候,點1就真的代表1片,
要因應自己需要而按數量,亦記得不要浪費食物哦~

任點還有串燒類,
我吃了多春魚、蝦、汁燒牛肉卷、燒日本蕃薯仔、燒麻吉燒~~!!
麻吉燒中的米糕好香呀!!!超好吃!!!

最後來個雪糕和甜品做總結~~~
咸咸的海鹽雪糕和韓國蜜瓜雪條~

還有日式和菓子和芒果奶凍~
吃得非常地滿足~!!
2021-10-24 103 浏览
今天晚上到八幡屋刷刷鍋用餐、叫了150分鐘C3澳洲M5和牛、每人收費$427(包含10%服務費)。去到墨魚滑已經售罄、刺身叫了1個多小時、落了三次訂單也未到。出去催、就叫你繼續等。又冇帶手套切、就咁徒手切。清酒梅酒又話任飲、竟然可以售罄都有!😤飲品櫃雪糕、多種嘢飲又冇晒、都唔添加。衛生環境麻麻,張枱癡粒粒。服務員態度 簡直惡劣!呢個價錢一啲都唔值!簡直係垃圾!大把餐廳好過佢,價錢亦都優惠過佢!態度都好過佢好多!奉勸各位千祈唔好幫襯呢間餐廳!十分受氣🤬🤬🤬🤬🤬🤬
食物選擇少 我們每人要$400 食物質素太差 酒水到了九點已沒有 亦沒有補充!服務員態度超差 雖然第一次去 全屋企人也不滿意 仲要每人$400一位 實在垃圾!不值得再去食物質素普通 我相信其他地方會有更好的選擇!
食物質素普通 我相信其他地方會有更好的選擇!
2021-10-24
20 分钟 (外卖自取)
  • 甜品
瓊華中心一向多嘢食,想OpenRice見到呢間八幡屋涮涮鍋有好多好評,一於去試吓啦!呢度嘅火鍋價錢分好多種😁😁分日子、牛肉級數、食物種類,一個表可以睇晒。平日(星期一至四淨食火鍋90分鐘就最平, 百幾蚊就有交易~ 加埋刺身放題又會貴少少~Happy Thursday一於食豪少少啦!最尾決定要C3餐150分鐘成人頭盤(澳洲M5和牛)由於係食和牛嘅關係,人頭要368佢有大概10款湯底揀,我哋揀咗骨膠原豬骨湯,味道唔錯,偏向清淡。🉑🉑呢個餐可以任食M5和牛肉拼盤!我哋坐低無耐就上咗一碟M5和牛肉拼盤同埋A4和牛拼盤啦,牛肉味香濃,肉質嫩滑。😋😋美國黑豚片冇牛肉咁好食同埋咁搶手,不過都有豬肉香味嘅,肉質一啲都唔鞋口!🤩🤩海鮮拼盤有帶子、蜆肉、青口、墨魚丸等等,以放題來講質素算係唔錯,唔算話好大隻,不過都偏向新鮮,沒有發霉的情況,海鮮味唔算好重,最好點一點豉油先食😅左邊係第一round , 右邊係第二round🙌🏻呢度嘅刺身值得一讚😃😃有出面居酒屋嘅質素,吞拿魚、劍魚腩、三文魚、甜蝦、仿鮑魚片刺身、八爪魚、赤貝刺身、珍寶帶子同埋希靈魚刺身~吞拿魚、劍魚腩、三文魚呢啲都幾有魚香味,赤貝刺身好夠爽口

左邊係第一round , 右邊係第二round🙌🏻

吞拿魚、劍魚腩、三文魚呢啲都幾有魚香味,赤貝刺身好夠爽口,甜蝦細細隻,味道都OK。前後叫咗兩次😛

食完刺身,我哋仲去出面嘅自助區攞咗啲壽司返嚟,三文魚腩壽司好好食呀!😊

串燒嘅種類都算多,我哋分別叫咗蒜香雞中翼同埋鹽燒多春魚~蒜香雞中翼味道都唔錯,😃雞肉夠嫩滑,食得一啖嘅係唔會太鹹。至於鹽燒多春魚比較瘦削,多春魚籽不算很多!

天婦羅味道正正常常,種類都多

最尾梗係食返啲甜品啦!呢度嘅甜品種類好多,叫咗兩串甜嘅串燒:燒日本蕃薯仔同埋焦糖燒菠蘿,日本蕃薯仔都係正常放題嗰啲味,不過個燒菠蘿的確有一層薄嘅焦糖脆,好好食!燒得幾好~ 仲攞咗少少日式和果子、芒果布丁、牛奶布丁同埋啫喱

至於出面自助區,有麵食、蔬菜、飲品等等,種類都算多,可以滿足唔同口味嘅人
2021-10-21 744 浏览
上星期家人生日,去了這間邊爐放題慶祝😋記得上年和朋友食過,食物質素不錯,款式都有不少,今次就帶埋家人試試~我們叫了最貴的澳洲和牛餐,可以食到澳洲M5和牛、牛肩胛、美國進口牛肉等五款肉類。——————————🔸刺身 壽司🍣刺身有基本的三文魚、甜蝦、帶子等等,整體切得很大塊和新鮮😚其中三文魚肥美,甜蝦夠鮮甜🥰 正!壽司🍣方面,需要出去自行夾,款式不算太多😆朋友拿了三文魚和腐皮壽司,兩款都不過不失~~ 🔹火鍋 (壽喜燒湯)家人不喜歡太濃郁的湯底, 所以叫了壽喜燒湯~但這個湯有點淡,也缺少壽喜燒的甜味,整體有點可惜🙈🔸牛肉落單後,會送上M5和牛和海鮮,和牛賣相真是非常吸引!雪花紋分佈很明顯,油花特別多,煮過後散發著濃郁的牛肉味,肉質亦很鮮嫩,正😭😭另外點了牛肩胛,肉質相對會硬少少,但一樣好有牛味,食完不覺膩😚🔹炸物 熟食炸物和熟食可出去拿,大部份食物剛剛整好☺️仍然是熱辣辣😋😋當中最喜歡是蝦多士,細細一件都幾多蝦肉,食起來很香脆可口,不會油淋淋😍另外有炸餃子、薯角、香芋丸,適合打邊爐前過下口癮😋除了以上食物,碗仔翅也是值得推介的食物之一,裏面有不少是雲耳,冬菇和粉絲,爸爸大讚好食,還食了兩碗🤣最
——————————
🔸刺身 壽司🍣
刺身
壽司

🔹火鍋 (壽喜燒湯)

🔸牛肉

🔹炸物 熟食
炸物

碗仔 翅

甜品

最後當然食甜品作總結,甜品有泡芙、brownie、雪條、雪糕等等,一定有款啱你😋
刺身
炸物
碗仔 翅
2021-10-21 68 浏览
今日放半天,約了朋友去旺角這間八幡屋食放題,兩個人傾下計想坐耐少少,所以揀了2.5小時放題。經Openrice或whatsapp訂位更享買一送一優惠。外面有很多熱食,全部都新鮮熱辣。冷盤有些海鮮,螺及青口等等,味道一般。刺身要了三文魚、吞拿魚、劍魚腩等等,都算新鮮,略嫌不夠肥美。天婦羅粉漿不算太厚,炸得金黃香脆。串燒款式都幾多,味道尚可。火鍋底揀了蕃茄龍蝦湯,有半隻很多肉的龍蝦,肉質爽彈鮮甜。店員先送上一盤海鮮拼盤,海鮮都幾新鮮,蜆肉無沙,扇貝就較細粒。牛肉肉味濃郁,切得很落,碌一碌就食得,肉質很嫩腍。其他火鍋配件大部份都在外面自取,雲吞、丸類、瓜菜等等款式很多。甜品都是雪糕雪條。飲品有汽水、茶及啤酒。

外面有很多熱食,全部都新鮮熱辣。

冷盤有些海鮮,螺及青口等等,味道一般。

天婦羅粉漿不算太厚,炸得金黃香脆。

串燒款式都幾多,味道尚可。

火鍋底揀了蕃茄龍蝦湯,有半隻很多肉的龍蝦,肉質爽彈鮮甜。

牛肉肉味濃郁,切得很落,碌一碌就食得,肉質很嫩腍。

甜品都是雪糕雪條。

飲品有汽水、茶及啤酒。
2021-10-21 56 浏览
每年年尾,總有好多場生日聚餐,上年因為疫情少左同朋友聚聚,趁今年疫情有轉好既情況,同幾位朋友聚聚選了旺角都幾多好評既八幡屋放題打邊爐,一入去前面已經有2枱等安排入座。到我地既時候,係門外已經需要選湯底,我地選左最基本的豬骨湯底同澳洲和牛任食放題😍一坐低已經來左五式刺身,好食呀,個赤蝦超大隻再跟住來左d火鍋料,有海鮮盆,盆上有榮螺,青口,海蝦及帶子跟住當然要食m5和牛啦~~濃濃既油香,超好食~~~~食完第一輪我地出外邊自助餐區夾食物,菜類都要在外邊自助餐區拿到,油麥菜,生菜,娃娃菜,西洋菜,講得出都有食到咁上下,見隔離枱拎左d炸物返來,我都唔執輸拎返幾件,好好食呀新鮮炸起既食物飲品方面有超過十款,連最最最特別既沙示都有👍👍👍👍👍

一坐低已經來左五式刺身,好食呀,個赤蝦超大隻

再跟住來左d火鍋料,有海鮮盆,盆上有榮螺,青口,海蝦及帶子

跟住當然要食m5和牛啦~~
濃濃既油香,超好食~~~~

飲品方面有超過十款,連最最最特別既沙示都有👍👍👍👍👍

2021-10-18
  • 牛肩胛
  • 日本和牛
  • 黑豚肉
2021-10-19 67 浏览
其實今日諗住去食牛大人, 咁佢已經爆咗場, 結果我哋轉上返去食八幡屋涮涮鍋. 其實呢間嘢五月我都已經食過, 不過今次覺得佢比上次更加有進步. 首先去出面嗰啲熱熏包括天婦羅炸蝦炸金菇等, 十分香脆. 亦都有個櫃係放置雪藏丸類. 蔬菜汽水等亦是自助. 海鮮方便今次推介食生蠔, 大大隻錄完唔會縮水, 而且更先加鮮味, 第二好食係蜆肉, 都唔腥冇沙. 至於肉類方便今次都係嗌咗m5和牛, 同上次一樣都唔錯, 不過唔好expect同埋日本和牛嗰隻比, 始終澳洲m5和牛油脂分佈較少, 肉味重D. 燒物亦都係必食之選, 今次食多左麻吉燒, 同埋燒蝦. 燶燶地咁超惹味. 4月湯底都係我上次食完試過嘅沙爹及壽喜燒. 其實都想試過龍蝦湯底, 不過加七十蚊就有啲貴. 最後甜品方便淨係食咗隻牛乳布丁, 勝在淡淡地唔甜, 而家好多人都唔鍾意食太甜嘅嘢.
2021-10-15 109 浏览
天氣開始涼涼地,今晚就同朋友仔黎旺角打邊爐,6:55黎到有位,遲多15分鐘就要等了。今次叫左「澳洲M5和牛」餐,第二位仲半價,所以連加一兩位都係$626,食足兩個半鐘,抵到爆呀!等入座就揀定湯底先,有九款咁多,兩個人可以選兩種,仲好貼心咁可以揀一人一鍋或者一大鍋,加分! 最後我地選左辛辣泡菜湯 + 昆布清湯。一坐低袋都未放好就成檯食物,首先係刺身拼盤 : 三文魚同帶子好甜。另外就係海鮮拼盤,每樣都好新鮮,唔夠可以自己落單encore,仲有聖子等等,好多選擇。另外就送左碟A4 和牛,好味到爆炸,烚幾秒就得,放入口即溶,果然高一個層次呀。伙記放低左一大堆食物後,我就動身去拎野食,好多選擇,有丸類/瓜菜類/麵/壽司/熱食/雪糕/甜品食完兩個半鐘,真係飽到捧住個肚走,全程都食得好舒服,執檯又快所以可以不停拎野食,開心
2021-10-07
2021-10-13 27 浏览
我哋中午去食 , 海鮮都冇乜嘢選擇,啲豪又唔新鮮,吃完肚唔舒服,屙肚屙咗幾日,第一次寫食評,真係太差,三個人食二個人屙肚,以後唔會再去,其實都冇人去食,咁大個地方,得幾張台有人坐。

2021-08-13
  • 飲品
  • 澳洲和牛
2021-10-13 88 浏览
同friends dinner time happy gathering😍任食和牛海鮮火鍋超鍾意!更加有刺身放題太盡興~任食澳洲M5和牛,打邊爐一碌即熟❤肉質新鮮夠嫩滑~牛肩胛瘦得有口感,食落啖啖口,非常滿足。🦐海蝦,帆立貝,肥美甘甜嘅廣島蠔,海鮮用作邊爐,更鮮甜🦪刺身方面選擇幾多,有新鮮帶子,赤蝦,劍魚腩,我最鍾意大大隻嘅帶子,厚肉超好味~日式燒物,😋燒金菇牛肉卷香口誘惑,爽口金菇多重口感!😋

日式燒物,😋燒金菇牛肉卷香口誘惑,爽口金菇多重口感!😋

2021-10-12 137 浏览
一入秋就好想打邊爐, 同邊爐Buddy食開日式shabu shabu, 但多數都唔算太多配料可以揀, 諗諗下今次不如轉下新場!瓊華好多層都係火鍋店, 見呢間好多好評, 而且仲可以揀食90 / 150分鐘, 呢個彈性幾貼心, 可以因應自己budget 同時間去揀我地因為唔想趕頭趕命, 就揀左150分鐘慢慢傾下計! 2個人食, 揀左我們至愛的壽喜燒湯底! book左位基本上唔使等已經入得,  第一次黎覺得環境都唔錯, 比想像中乾淨好多, 連洗手間都唔會濕笠笠座位間都幾闊落, 傾計都唔會好嘈一開始上左一round 刺身, 海鮮, 牛肉同豬肉~想再食就可以scan QR Code 繼續落單刺身拼盤 - 三文魚同螺幾新鮮! 任食架! 海鮮拼盤 - 有蝦、帆立貝、海蜆、蟶子、東風螺, 樣樣都好食!!! 連多數都會中伏的蝦都好食喎~~ 有驚喜!日本和牛 - 好有牛味!但今日好似切得太薄了, 犧牲了口感.....澳洲和牛 - 好食! 脂肪分布平均, 有牛味又厚薄適中, 我地都encore 左4碟! 每一碟都好快到, 而且唔會得第一碟係靚~碟碟都差不多水準!豬肉都好食, 不過又係太薄喇.........
我地因為唔想趕頭趕命, 就揀左150分鐘慢慢傾下計!

2個人食, 揀左我們至愛的壽喜燒湯底!

座位間都幾闊落, 傾計都唔會好嘈

一開始上左一round 刺身, 海鮮, 牛肉同豬肉~
想再食就可以scan QR Code 繼續落單

刺身拼盤 - 三文魚同螺幾新鮮! 任食架!

豬肉都好食, 不過又係太薄喇..............

任食火鍋黎講呢間真係算好多配料, 除左出面呢d, 其實仲有大量刺身海鮮款可以用qr code 落單, 我覺得真係好適合男士聚餐!!!

呢個櫃勁多唔同種類的丸、腸、餃等等, 仲有d特別款式例如麻辣小籠包、松露小籠包等等
個香菇貢丸好好食! 但因為真係好肥所以只食左一粒.....T^T

另外仲有好多熱食、炸物、咖哩魚蛋等等, 胃口唔夠唯有睇左當食左~見到有食評話有炸饅頭, 不過我就遇唔到T^T
除左出面呢d熱食, 其實仲可以order 燒雞翼、燒菠蘿、金菇肥牛卷等等, 一件件咁點,  我地叫左幾款都好好食!
每樣食一啖都已經飽到傻喇!!

飲品櫃選擇都唔少, 值得一提的是佢連清酒梅酒都任飲,
甜品就比較簡單, 都係布丁、奶凍、啫喱等等
另外仲有兩個雀巢雪糕雪條櫃, 不過我地真係太飽喇, 唯有忍痛放棄甜品
總括黎講, 如果d牛切得厚返少少, 整體性價比真係幾高!
環境同店員服務態度都值得加分~~問佢地推介咩丸類都好耐心答!
2021-10-11
最近腦海不斷飄過「我要食吃到飽火鍋」,要知道在香港吃一個稍好質素既火鍋,閒閒地都要七至八百元埋單,點知比我係openrice搵到呢間餐廳有買一送一的優惠(只要係OpenRice 或whatapps 訂座及5點前離座就有機會架啦👏🏻,有限量的),仲有海鮮火鍋、壽司,串燒及炸物的選擇添,看似也不錯,所以趁今日day off就去試下啦🥰我地叫左澳洲M5和牛的任食套餐,有成150分鐘用餐時間,輕鬆慢慢享受火鍋時間,入座時一拼選擇火鍋鍋底(麻辣味同壽喜燒😋),一邊同朋友聊天,一邊一齊拾下拾下,好開心架!本人認為這是麻辣湯底雖然係中辣,但麻香成份較高,推廌予不嗜辣的朋友🤓;另外,壽喜湯底偏甜,但配生雞蛋汁,再碌埋烏冬係勁夾架💕我地用手機掃QR code落單,主要落肉類、清酒及梅酒(係任飲!!!可惜我戒酒,差點也心動)、炸物、燒物等,方便快捷,送食物速度都幾快架!正在考慮食咩野時,餐廳非常細心送試幾盤食品比我地刺身新鮮,尤其赤蝦及帶子,鮮甜好吃,是我不斷點叫的食品之一餐廳提供的每款肉類都切成薄片,但又很有肉味,碌在熱騰騰的湯上很快就熟,尤其澳洲M5和牛,每塊油脂分佈均勻,外觀吸引,個人至少掃了8盤(
最近腦海不斷飄過「我要食吃到飽火鍋」,要知道在香港吃一個稍好質素既火鍋,閒閒地都要七至八百元埋單,點知比我係openrice搵到呢間餐廳有買一送一的優惠(只要係OpenRice 或whatapps 訂座及5點前離座就有機會架啦👏🏻,有限量的),仲有海鮮火鍋壽司,串燒及炸物的選擇添,看似也不錯,所以趁今日day off就去試下啦🥰

刺身新鮮,尤其赤蝦及帶子,鮮甜好吃,是我不斷點叫的食品之一

餐廳提供的每款肉類都切成薄片,但又很有肉味,碌在熱騰騰的湯上很快就熟,尤其澳洲M5和牛,每塊油脂分佈均勻,外觀吸引,個人至少掃了8盤(應該算是回本吧?🤣),另外,還有美國安格斯牛肩胛、黑豚肉等,款款都新鮮,選擇豐富

海鮮拼盤

餐廳提供自助吧,大家自行取蔬菜、沙律、飲品、麵食(出前一丁、拉麵及烏冬)、壽司及熟食,配料也是啊!

丸類選擇豐富,但我今次主功澳洲M5和牛,要回本,所以少碰了丸類

有萵苣!

燒物及熟食是意料之外般好吃!燒鹽蝦拿捏得剛好;雞翼新鮮做起,充滿肉汁及嫩滑;無論天婦羅及炸薯角都是即叫即炸,送上來時熱騰騰,又香又脆,邪惡之選

最後見到我喜歡的日式甜品,仲有雪糕,非常幸運

我地坐住又闊又舒服的卡位打邊爐,食物款式選擇多,質素不錯,每口牛都很有肉香,很回味,仲幸運地有買一送一的優惠,這回性價比高的🔥火鍋放題令人心滿意足,捧肚回家😎
2021-10-11
下午茶