2018-08-29 545 浏览
聽朋友講話呢間餐廳好得意盞鬼,係用一隻狗狗「八哥」來做主題,無論裝修設計,周圍都放咗呢隻主人翁喺度,啱哂愛狗人士,就係咁樣,我哋就嚟朝拜一下一去到門口,八哥嘅圖案就已經清楚咁投射左係地下,白色底綠色圖案配搭得很吸引白色底綠色圖案配搭得很吸引連牆壁都用彩色粉筆畫左隻狗狗,真係好氹得客人開心單身狗套餐好抵死,好彩我唔係啫,佢哋仲有其他不同的套餐,不過今日我都試咗一個單身狗套餐頭盤龍蝦湯和黑醋沙律🥗龍蝦湯絕不馬虎,極濃的海鮮香味,有適量的龍蝦肉,美味可口,新鮮沙律菜配黑醋特別健康美味,兩度前菜都十分精緻可口磯燒美國西冷扒,放在一個四方形白色的碟上,最特別是在左下方會有一個「八哥」的圖案,賣相也特別過人,用刀叉把牛扒切開,放進口品嚐,這塊西冷牛扒肉味特別濃郁,看着「八哥」的圖案,然後咀嚼着這塊西冷牛扒,感覺特別滋味。香煎豬鞍扒,朋友單獨order左呢份豬鞍扒,味道真的與別不同,絕對不鞋口,鮮嫩粉紅,入口有少少爽脆,完全沒有肥膩的感覺,肉汁亦十分豐富甜品是焦糖燉蛋,甜甜的焦糖脆面,香滑的燉蛋,配上少量士多啤梨和藍莓,這個飯後甜品令我們十分滿意看見很多年青客人都是慕名而來,喜悅之聲不絕,絕對是打卡
聽朋友講話呢間餐廳好得意盞鬼
連牆壁都用彩色粉筆畫左隻狗狗,真係好氹得客人開心
單身狗套餐好抵死
龍蝦湯
黑醋沙律
無糖汽水

看見很多年青客人都是慕名而來,喜悅之聲不絕,絕對是打卡呃Like勝地,何況食物質素亦是水準之上
龍蝦湯
黑醋沙律
無糖汽水
2018-08-28 31 浏览
一向都係八哥既粉絲,無計啦,八哥個樣真係十級可愛。今日黎到位於尖沙咀既八哥主題餐廳,裝潢都有大量八哥元素,可以約埋三五好友一齊黎打卡影相。牆壁上滿滿既八哥塗鴉,極具特色。野菌忌廉湯充滿奶香既野菌忌廉湯,濃而不膩。炸洋蔥圈略嫌炸粉厚左少少,不過洋蔥味十足。廚師即叫即炸,好脆身,都係一款唔錯既小食。烤雞翼配BBQ醬雞翼份量十足,熱辣辣,啖啖肉。表面香脆可口,內裡肉質嫩滑,令人回味。個人覺得,唔蘸BBQ醬汁就咁食都已經好好食!和牛漢堡和牛好大份!適合2-3人一同分享。和牛肉質厚實,牛味濃郁,同芝士真係絕佳既配搭。隨餐會附送薯條🍟脆卜卜,好香口。同埋蔬菜,夾埋個牛一齊食,可以解膩!忌廉曲奇沙冰冰涼消暑既飲品👍🏻食物不錯,店員十分有禮,佈置玩味十足,係一個同朋友聚會既好地方。

牆壁上滿滿既八哥塗鴉,極具特色。

野菌忌廉湯
充滿奶香既野菌忌廉湯,濃而不膩。

炸洋蔥圈

烤雞翼配BBQ醬
雞翼份量十足,熱辣辣,啖啖肉。
表面香脆可口,內裡肉質嫩滑,令人回味。
個人覺得,唔蘸BBQ醬汁就咁食都已經好好食!

和牛漢堡
和牛好大份!適合2-3人一同分享。
和牛肉質厚實,牛味濃郁,同芝士真係絕佳既配搭。
隨餐會附送薯條🍟脆卜卜,好香口。
同埋蔬菜,夾埋個牛一齊食,可以解膩!

忌廉曲奇沙冰
冰涼消暑既飲品👍🏻

2018-08-28 41 浏览
今晚同老公去了這間以八哥為題的樓上cafe食晚餐,餐廳正正在龍城對面。餐廳裏面多以八哥為裝飾,多以四人座為主,座位舒適。芝士焗椰菜花椰菜花表面舖滿忌廉芝士汁,椰菜花煮到半腍,忌廉汁裏面有很濃郁的芝士香味,為椰菜花增添不少味道。黑松露牛肝菌意大利飯意大利飯上面有些黑松露醬,牛肝菌本身味道濃郁,加上黑松露的清香,而且意大利飯煮得軟硬適中,整體很creamy。香煎帶子龍蝦汁意粉扁意粉每條都沾上醬汁,龍蝦汁味道不算太濃,但意粉爽口,帶子更煮至半熟狀。

餐廳裏面多以八哥為裝飾,多以四人座為主,座位舒適。

2018-08-26 20 浏览
今晚放工之後肥妹仔去咗尖沙咀一間用八哥做主題嘅餐廳到食晚餐,一都去就已經見到一幅好吸睛嘅八哥畫牆, 好特別,真係未食都已經令人心情大佳!招牌八哥燒烤豬肋骨  $188肥妹仔我見到有隻狗掌係呢個菜式名隔離,我估都應該係招牌菜,所以就叫咗黎試一試!佢嘅豬肋骨超級厚身厚肉,而且煮得非常軟淋,唔會好乾好柴,淋上燒烤汁超級惹味!豬肋骨嘅肉質好嫩滑,而且肥瘦適中,食落去好juicy。伴碟嘅仲有一啲炸薯條同埋蔬菜,薯條脆卜卜,好好食。香煎帶子龍蝦汁意粉  $168肥妹仔我始終都要叫一客意粉嚟食, 呢客意粉有兩粒好大粒嘅帶子,帶子本身超級厚肉,外表煎到微脆,但係帶子肉仲係非常嫩滑。至於個龍蝦汁意粉,龍蝦汁味係有嘅,不過如果如果咸d就會更加好食,因為味道比較淡,意粉嘅軟硬度就剛剛好,唔會好淋,係肥妹仔鍾意食嘅硬度。除咗龍蝦執之外,佢仲有一啲炒磨菇同埋蒜蓉粒,不錯。英式鮮檸檬梳打  $38八哥青檸梳打  $38呢兩杯梳打其實分別係檸檬同青檸放落梳打水,所以飲落去冇一般檸檬茶咁甜,但係就有氣,非常解膩同埋refreshing!

招牌八哥燒烤豬肋骨  $188

香煎帶子龍蝦汁意粉  $168

英式鮮檸檬梳打  $38
八哥青檸梳打  $38
2018-08-22
2018-08-25 30 浏览
近呢幾年,香港好興一啲貓貓cafe,等食客可以邊食、邊玩、邊享受下同貓貓相處嘅時光。不過,即使我係貓奴,我都唔太鐘意呢啲貓貓cafe,因為多貓嘅地方,就一定多貓毛,衛生情況通常都唔會太理想,仲有,安排貓貓係cafe當值,我個人就覺得有啲唔人道,好似拎啲貓貓出黎做生招牌咁⋯⋯今日我朋友話帶我去間八哥主題嘅餐廳,我心諗,唔係將啲八哥係餐廳啊,一去到,我終於鬆一口氣,原來係一間用八哥做主題嘅餐廳又幾有gimmick喎餐廳嘅其中一幅牆掛左一大塊黑板,上面畫左真係好生鬼嘅八哥,大大隻字寫住Happy Birthday,原來呢度開咗一年左右咋無論係餐牌、定係枱上嘅餐紙巾,上面都印咗呢度嘅招牌八哥icon,好得意😎好喇,講返食物,Appetizer我地揀左凱薩沙拉🥗,沙律菜新鮮,以呢個價錢來說,份量算頗多單骨雞翼,我地就選擇左BBQ醬,雞翼即叫即炸,上枱時熱辣辣,個人認為唔沾醬都好好味,沾左醬就更惹味Main course就叫左個澳洲和牛漢堡,我地唔食蕃茄,所以落order時亦要求左走蕃茄,雖然係咁,漢堡包份量依然十足,兩個人都幾乎食唔晒,何況隔離仲配左一大堆炸薯條🍟,$158真係好扺食喎最後都介紹

又幾有gimmick喎

最後都介紹飲品啦,我揀左杯曲奇忌廉smoothie,估唔到有幾好飲喎,唔係得個甜字,有曲奇香,夠凍又解渴,而且賣相都唔錯嫁

整體來說,呢間真係一間幾唔錯嘅餐廳,以普通西餐廳嘅價錢,除咗有視覺藝術,仲有幾唔錯嘅食物水準,值得推薦
2018-08-24 468 浏览
香港有好多主題餐廳,而呢間係尖沙咀加連威老道既餐廳就以八哥狗做主題雖然冇真既八哥坐鎮睇場,但係入面既裝修,擺設都搵到好多八哥既影子,好有心思架Menu呢度以西餐爲主,有頭盤、沙律、湯、小食;主食有意粉、意大利飯、扒類、漢堡;仲有甜品、飲品等等既選擇,價錢就同一般西餐廳差唔多,都算合理既。烤焗雞翼BBQ汁或榛子楓葉糖醬$88呢個雞翼係比較大隻,食落外脆內嫩,再加埋個榛子楓葉糖醬,就更加滋味,不過都係嫌佢貴左d巴馬火腿焗薯蓉$68呢個薯蓉好香滑,食落軟棉棉又細密,仲好香牛油同薯仔味tim,加埋parma ham既鹹香味,yummy卡邦尼意粉配溫泉蛋$148 呢個卡邦尼就一般啦冇咩大驚喜,食落意粉爽口,味道夠又creamy,隻溫泉蛋都好流心,係略嫌份量細d,唔夠喉蘋果金寶配雪糕$68呢個apple crumble都唔錯,外面焗得香脆可口配埋入面清甜軟淋既蘋果粒,口感一流,加埋個雪糕,滿足

Menu

烤焗雞翼BBQ汁或榛子楓葉糖醬$88

巴馬火腿焗薯蓉$68

卡邦尼意粉配溫泉蛋$148

蘋果金寶配雪糕$68

2018-08-23
2018-08-23 257 浏览
尖沙咀一直有間餐廳,我也與朋友很想試。 因為我朋友有一隻很可愛的八哥狗仔, 當我們無意中也發現了這間餐廳,便馬上約出來吃晚餐。環境上,它有不同的佈置裝飾是關於八哥的, 而且牆身和玻璃的畫作,也是十分美麗。卡邦尼意粉配溫泉蛋 $148它的醬汁很多,因為我是比較喜歡吃醬汁的人,所以覺得不錯, 吃起上來不會吃到口痕乾,而且味道香濃。當中的溫泉蛋亦很吸引,可以選擇與意粉拌勻,或者直接放入口,朋友喜歡直接吃掉。脆炸洋蔥圈 $68洋蔥圈十分多,而且很大件。洋蔥團咬起上來脆口,外層不會炸得很油。巴馬火腿焗薯蓉 $68我們也十分喜歡吃薯蓉,這個我們也覺得很好吃。 薯蓉的香味十足,而且不會焗得太乾。 薯蓉很好吃,當中的薯蓉很軟綿綿,當中沒有大粒薯粒,所以入口即溶。而且味道亦不會很淡,配上巴馬火腿更是讓薯蓉的味道更入味。八哥青檸梳打 $38當中有數件青檸,而且青檸味很香很重。味道上,青檸梳打十分夠酸,很開胃醒神,而梳打亦十分夠氣,喝起上來很解渴。芒果沙冰 $45它的味道較重奶味,有點像芒果奶昔。另外,它還有3粒精緻的芒果襯托著,美感十分,拍照呃like很不錯呢。而口感上,它十分香滑,沙冰不會有很多冰粒,害

卡邦尼意粉配溫泉蛋 $148

脆炸洋蔥圈 $68

巴馬火腿焗薯蓉 $68

而且味道亦不會很淡,配上巴馬火腿更是讓薯蓉的味道更入味。

八哥青檸梳打 $38

當中有數件青檸,而且青檸味很香很重。

芒果沙冰 $45

而口感上,它十分香滑,沙冰不會有很多冰粒,害怕喝沙冰而頭痛的朋友,也可以一試。

另外, 我們去到才知道,它最近推出了下午茶任吃, 價錢亦十分抵, 下次也想與朋友來一次。
2018-08-22 48 浏览
今日同屋企人去左八哥做主題的餐廳🍴好方便係加連威老道,好容易找到一入到餐廳就俾可愛的小狗🐶吸引好得意!周圍環境都佈置八哥的樣子,很有特色!我們6點多就去到,坐下來早點開始食晚飯🥣,所以人流都唔算多,都很寬敞舒適開始點餐野菌湯朋友說想飲湯就點左湯黎飲,野菌很入味,味道不錯炸薯條即叫即整的炸薯條🍟,十分香口美味!最佳的配酒食物洋蔥圈炸得十分鬆脆可口,即叫即炸fox brook紅酒紅酒味道都唔錯,易入口烤焗雞翼有燒烤醬和榛子楓葉糖漿選擇,我們就選了楓葉糖漿,雞翼焗得很可口肉質都很嫩滑,食落去楓葉糖嘅味道都幾香
今日同屋企人去左八哥做主題的餐廳🍴

好方便係加連威老道,好容易找到

一入到餐廳就俾可愛的小狗🐶吸引好得意!

周圍環境都佈置八哥的樣子,很有特色!

開始點餐

野菌湯
朋友說想飲湯就點左湯黎飲,野菌很入味,味道不錯

炸薯條
即叫即整的炸薯條🍟,十分香口美味!最佳的配酒食物

洋蔥圈
炸得十分鬆脆可口,即叫即炸

fox brook紅酒
紅酒味道都唔錯,易入口

烤焗雞翼

2018-08-20
2018-08-22 58 浏览
本人十分喜歡八哥,於是今日揀了這間以八哥作主題的餐廳。裝潢有心思,環境舒適。餐廳玻璃飾櫃擺放了不少八哥精品及擺設,餐紙巾及Menu都印有八哥的Logo,感覺上每個角落都有八哥作伴烤焗單骨雞翼有四種醬汁選擇,分別係燒烤醬、馬來咖哩醬、榛子楓葉糖漿同日式照燒醬一共有六隻Wings,雖然雞唔算太多肉,但肉質都尚算嫩滑嘅,今次就揀咗榛子楓葉糖漿,食落去楓葉糖嘅味道都幾香。食唔停口,推介!Fried Onion Rings炸得香脆可口,薯條剛炸好又熱又脆黑松露炸薯條黑松露醬絕對係不能抗拒嘅味道,薯條炸得好香脆,茄汁都唔需要! ENCORE多一碟炸薯條,最後一人兩件好滿足。招牌八哥燒烤豬肋骨八條骨嘅脂肪分佈均勻,肉質有彈性厚身,唔會燒到乾咁,本身既味道已經夠,燒烤汁非常惹味。豬肋骨下面係薯蓉,望落去已經加左分,是不錯既相機食先。口感剛剛好,為今晚晚餐畫上完美句號。小小的八哥公仔,好可愛呀!

烤焗單骨雞翼

Fried Onion Rings
炸得香脆可口,薯條剛炸好又熱又脆

黑松露炸薯條

招牌八哥燒烤豬肋骨

小小的八哥公仔,好可愛呀!
2018-08-20 318 浏览
近年都好流行去1d特色既餐廳打卡影相食飯,最近就發現在一間以八哥為主題既餐廳~同男朋友都係愛狗人士緊係要去試試佢!呢間餐廳岩哂成班朋友上黎食飯傾計談心~寧靜得黎又舒服 仲有唔同位置既裝飾可以比一班中意影相打卡既朋友仔。我地今次就叫左燒肋骨,算係西餐經常會食到既一種美食,幾年好興用慢煮方式去烹調,唔知係咪因為用左呢個手法烹調,食落去肉嫩多汁調味,肉質入口即溶,齒頰留香非常入味!而且肋骨一扯脫骨 完全不會拖泥帶水。之後就叫左個大蝦~啖啖肉 超爽!蝦肉好彈牙而且好嫩口又夠新鮮!抵食啊!平時係西餐廳食都會比較貴少少,但呢間真係值!另外叫左個炸雞翼,甜鹹三種味道相輔相成,炸得十分酥脆香口 又唔會炸到好厚粉 配埋幾種醬料 又有另一種味道!岩哂中意唔同味道既朋友仔!!!凱撒沙律係沙律中最喜愛既一種!中意佢生菜夠新鮮 唔會黃唔會黑,又夠沙律醬~ 有時有d只得好少醬就會比較淡但呢間既沙律係落足沙律醬 務求令到每條菜都會有醬!!!正啊飲品方面,因為又到左食桃嘅季節所以有桃味既飲品一定要叫!今次叫左桃味沙冰,本身好中意食桃所以係好中意飲桃味飲品 呢杯沙冰用了濃濃香香的桃汁黎做唔會令到成杯飲品好似藥水味,飲落

我地今次就叫左燒肋骨,算係西餐經常會食到既一種美食,
齒頰留香非常入味!而且肋骨一扯脫骨 完全不會拖泥帶水。

之後就叫左個大蝦~啖啖肉 超爽!蝦肉好彈牙而且好嫩口

另外叫左個炸雞翼,
岩哂中意唔同味道既朋友仔!!!

凱撒沙律係沙律中最喜愛既一種!
但呢間既沙律係落足沙律醬 務求令到每條菜都會有醬!!!正啊

飲品方面,因為又到左食桃嘅季節所以有桃味既飲品一定要叫!
今次叫左桃味沙冰,本身好中意食桃所以係好中意飲桃味飲品
呢杯沙冰用了濃濃香香的桃汁黎做唔會令到成杯飲品好似藥水味,飲落去好清新
為今晚既晚餐畫龍點睛亦畫上句號!
2018-08-20 50 浏览
呢間系三樓主打意大利西餐廳,店鋪裝修和好多手繪的老虎狗圖案,大約有15張台左右,可以坐想約60人,地方都好舒服。我們點了三款菜,分別是芝士焗椰菜花,主要是芝士加上忌廉然後焗上15分鐘,椰菜花經過芝士烤煱,芝士可以拉絲。另外兩個主食,分別是巴馬火腿香草醬意粉,一大片的巴馬火腿,咸香味十足,加上特色的香草醬,忌廉,芝士,意大利粉,橄欖油,非常香口。另外一款是黑松露牛肝菌意大利飯,大大片的牛肝菌,黑松露和意大利飯,黑松露非常的有香味,牛肝菌濃濃的香茹味。

2018-08-20 29 浏览
今次係我第一次去以動物「八哥」為主題的餐廳🙈餐廳裏面的玻璃窗都有畫上可愛的八哥🐶午餐我們叫了軟殻蟹牛油果蟹籽漢堡配一杯熱檸茶☕️🦀軟殼蟹牛油果蟹籽漢堡🍔配飲品$108漢堡裡面的有原隻軟殻蟹夠熱夠脆!配蛋黃醬🐣裡面還有蟹籽令漢堡更有口感🙈旁邊配沙律、酸瓜🥒和薯條🍟酸瓜令客人開胃,不會因為食了漢堡而覺得膩☺️餐跟的飲品杯上有特意印了可愛八哥的圖案🙈令客人哪裏都看到八哥。喜歡小動物的大家不妨試試!
午餐我們叫了軟殻蟹牛油果蟹籽漢堡配一杯熱檸茶☕️
🦀軟殼蟹牛油果蟹籽漢堡🍔配飲品$108
漢堡裡面的有原隻軟殻蟹夠熱夠脆!配蛋黃醬🐣
裡面還有蟹籽令漢堡更有口感🙈
旁邊配沙律、酸瓜🥒和薯條🍟
酸瓜令客人開胃,不會因為食了漢堡而覺得膩☺️
喜歡小動物的大家不妨試試!

2018-08-19
2018-08-18 41 浏览
成日聽啲朋友講八哥餐廳八哥餐廳,心諗咩嚟㗎!今日朋友終於肯帶我嚟啦😌原來係以八哥做主題嘅餐廳,一入到去轉個彎,就見到大大隻八哥迎接我😂簡單嘅cafe格局!先嚟睇下佢哋有咩嘢食先🤤燒大蝦番紅花意大利飯,其實份量比我想像中有啲小,可能一個人食先啱啱好🙆🏿‍♀️但係佢唔靜止大蝦嫁!大家仲見唔見到仲有青口搭配,而且隻蝦都算幾大隻,不過嗰飯如果可以再干身啲就好喇😁 但味道非常之足夠幾啱我口味😌而呢個燒春雞,個皮燒得夠香脆同幾夠味,隻燒雞本身都幾大隻,薯條我哋最鍾意,因為真係炸得好香脆可口,而且佢仲會跟個汁俾你點黎食🤤🤤

簡單嘅cafe格局!先嚟睇下佢哋有咩嘢食先🤤

2018-08-17 45 浏览
朋友們為我慶祝生日,特地選擇左呢間八哥主題餐廳,絕對啱哂我呢個八哥控。一入到餐廳入面所有裝潢、擺設都有八哥既原素, 視覺享受十足。食物方面:黑松露薯條 - 暮條炸到剛剛好, 又香又脆, 加埋好香既黑松露味, 讚! 香煎韓式一口和牛粒配自家制泡菜 - 一口牛既下面配左韓國泡菜, 味道好夾, 一口牛粒亦好淋, 又有油香。自選汁烤焗雞翼 - 肉質嫩滑,炸粉唔厚, 燒烤醬幾香。碳燒美國安格斯肉眼扒(10安士) - 味道火喉控制適中, 淋得黎有肉味, 墊底既薯仔吸哂精華, 好味!卡邦尼意粉配溫蛋 – 意粉好彈牙, 溫泉蛋令意粉加分變得更滑, 如果卡邦尼汁汁可以再濃多DD就好啦。原隻龍蝦意大利飯 - 原隻龍蝦入口爽而彈牙,仲有蝦膏, 十分香濃。總括黎講, 環境同食物都唔錯。

食物方面:

自選汁烤焗雞翼 - 肉質嫩滑,炸粉唔厚, 燒烤醬幾香。

總括黎講, 環境同食物都唔錯。
2018-08-16 50 浏览
朋友係八哥fans,所以就決定嚟依間八哥主題餐廳試吓!可能我們是星期一,到達嘅時間亦比較早,所以人唔太多,環境唔錯,有很多八哥狗狗擺設,喜歡八哥嘅朋友一定喜歡😍我哋先叫咗啲小食 ,香煎韓式一口和牛配自家製泡菜,牛肉粒好香好嫩好多汁, 連啲泡菜都好好味😋跟住嚟嘅係黑松露薯條,個薯條一放低已經聞到陣陣嘅黑松露香味, 薯條香脆熱辣辣,我哋好快就食曬😜, 仲有個自選汁烤焗雞翼 ,配咗三個醬汁,我覺得配 楓葉糖醬唔錯。主菜嚟喇,原隻龍蝦意大利飯 ,個飯可以用色香味俱全力形容, 龍蝦fans唔可以錯過 ,香辣燒春雞 , 一攞出嚟已經覺得個賣相very good,食落連雞皮都非常香脆👍安格斯肉眼扒 , 個牛扒肉味香濃,但係呢一塊就有比較肥,八爪魚墨汁意粉,相對依個意粉就比較普通,最後仲有個卡邦尼意粉配溫泉蛋, 蛋汁配埋意粉都唔覺得好夾, 味道適中唔太濃,啱晒我口味😍今次太多嘢想食,食完都好飽,所以冇機會試唔到佢嘅甜品!下次要再嚟試好靚靚嘅八哥甜品🥧同飲品☕
朋友係八哥fans,所以就決定嚟依間八哥主題餐廳試吓!
可能我們是星期一,到達嘅時間亦比較早,所以人唔太多,
環境唔錯,有很多八哥狗狗擺設,喜歡八哥嘅朋友一定喜歡😍

我哋先叫咗啲小食 ,香煎韓式一口和牛配自家製泡菜,
牛肉粒好香好嫩好多汁, 連啲泡菜都好好味😋

跟住嚟嘅係黑松露薯條,個薯條一放低已經聞到陣陣嘅黑松露香味
, 薯條香脆熱辣辣,我哋好快就食曬😜,

仲有個自選汁烤焗雞翼 ,
配咗三個醬汁,我覺得配 楓葉糖醬唔錯。

主菜嚟喇,原隻龍蝦意大利飯 ,
個飯可以用色香味俱全力形容, 龍蝦fans唔可以錯過 ,

香辣燒春雞 ,

安格斯肉眼扒 , 個牛扒肉味香濃,但係呢一塊就有比較肥,

八爪魚墨汁意粉,相對依個意粉就比較普通,

最後仲有個
啱晒我口味😍

今次太多嘢想食,食完都好飽,所以冇機會試唔到佢嘅甜品
下次要再嚟試好靚靚嘅八哥甜品🥧同飲品☕