2020-11-07
«1105»大角咀親民西餐唔止好食 連碟都賞心悅目😍﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣🥗三文魚沙律超!大!碟!菜好多三文魚好多芝士粉都好多😂 三條女食咗三轉先清晒,食草食到攰,沙律菜咬落去係新鮮爽脆有埋車厘茄添,超足料!▷二世祖特色三文魚沙律 $98▶三級風暴薯條 $108(黑松露 蜜糖燒烤醬 明太子醬)🍟嗰日冇粗薯就轉咗薯角(雖然我唔明點解有薯角而會冇粗薯🤣)反正重點係個汁度,三種醬汁都各有特色,明太子其實係蟹籽來的,撈埋落其他兩隻混醬咁食都唔錯!影完相到食個陣都仲係熱同脆嘅,證明真係剛炸起👍🏻▷墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅 $148🍕Pizza好好食!個配搭已經係無敵,將所有好味嘅嘢加埋一齊,咁多料集齊晒係個脆薄批上面,基本上每一啖都係食到2-3種料,墨魚汁芝士仲有拉芝效果,正!😚▶大啡菇牛肝菌黑松露天使麵 $148🍄另一款菇X3無敵配搭🤗 粒菇幾juicy🤩 上面加塊芝士脆片成個擺盤出晒黎😬 天使麵份量又係超多!多到啲汁其實唔係好夠,不過食落去又唔會話太乾同埋冇味,依然係好重嘅菇同黑松露味~▶抹茶奶昔 $42▷蝶荳花蜜糖青檸梳打 $42飲品都非常啱影相,就是為了打卡而存在的
大角咀親民西餐唔止好食 連碟都賞心悅目😍
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
▷二世祖特色三文魚沙律 $98
▶三級風暴薯條 $108
(黑松露 蜜糖燒烤醬 明太子醬)
▷墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅 $148
▶大啡菇牛肝菌黑松露天使麵 $148
▶抹茶奶昔 $42
▷蝶荳花蜜糖青檸梳打 $42
飲品都非常啱影相,就是為了打卡而存在的!🤪
成餐飯不停講好味喎~好味喎~跟住不停食食食,其實見飽但好食又唔想晒野,最後清晒!飽到捧住個肚走🤰🏻🤰🏻🤰🏻
呢間份量普遍都真係好巨型,又抵又好食,都啱一大班朋友share食,推薦推薦💛
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
二世祖