2022-07-02
一直聽朋友介紹呢間好好食,難得今日放假梗係約人去食啦!🤭餐廳地理位置唔算太方便,搭地鐵或者火車去都要行十零分鐘。嗰日落雨所以決定揸車去,附近有好多咪錶位,但係全部都full晒。最後決定直接泊喺門口,望住架車食。抹茶白朱古力-10/10 💯 依家見到幅相都極度懷念呢杯抹茶白朱古力嘢飲😍抹茶超濃郁,飲落去就好似Häagen-Dazs抹茶雪糕嘅味道,朋友同我都認為呢杯嘢飲值100分!炸雞窩夫-10/10炸雞脆卜卜,配上即製嘅窩夫完全冇得輸。最享受係切開隻蛋流出黎啲蛋黃嗰一下嘅治愈感☺️食到舔舔脷😋軟殼蟹煙三文魚薄餅-9/10見到軟殼蟹毫不猶豫就嗌咗~薄餅底係好似墨西哥餅嘅薄脆,食完都唔會滯。整體來講成個Pizza balance 得好好,芝士食得出係香嘅,係我食過嘅小店之中最有心嘅一個💓
抹茶白朱古力-10/10 💯
炸雞窩夫-10/10