2023-03-06
之前睇過網上介紹大角咀有間叫Easy joe既西餐廳,佢個特濃朱古力好似好正🤤,所以就特登約埋個friend 去試吓😁去到餐廳門口,好彩唔係咁多人,所以好快就入座啦,裝修方面都有啲格調,牆上面會有啲壁畫,服務員態度非常之好,睇睇餐牌其實都唔算太多嘢食,但每樣都幾特別,主菜我叫咗個白酒蜆肉扁意粉,而我個friend就話share食,叫左個芥末洋蔥醬炸雞窩夫,甜甜地但又唔係甜品😂,因為佢要落糖漿,但佢又有炸雞同有隻煎蛋喎,真係好有趣嘅組合,個白酒蜆肉扁意粉賣相唔錯,我都覺得幾好食,扁意粉唔硬幾彈牙,有酒味,但又唔會有酒嘅苦,味道濃郁👍🏻,但因為食完扁意粉,個炸雞窩夫份量又非常之多,最尾兩個人都食唔晒😂,個炸雞炸得唔乾,加埋佢啲糖漿同芥末洋蔥醬,又唔會覺得唔夾,不過可能口味問題,我未覺得有太大驚喜,最後要講嗰個特濃朱古力,朱古力味真係非常之濃,我覺得可以溝少少水飲添,係好味既😚最尾埋單三百幾都算正常,喺大角咀來講呢間二世祖都算幾唔錯,下次再黎試個鰻魚蛋包飯先😁