2023-08-19 145 浏览
老實說係香港地食飯限時90分鐘,我地都明白,很了解。但在星期三的晚上,大角咀非鬧市地區,食到8點半,餐廳尚有幾張空枱而外面無人排隊的情況下,被店員趕走,除了錯愕,感到無人情味。我問店員出面無人排隊都要走嗎?店員竟然話係呀,堂食90分鐘。難得因為朋友生日可以聚首一堂,開心的氣氛被一掃而空,無奈地被逼離開,十分失望。**環境有點逼,小手袋因為沒有位擺而放在餐枱上,令到餐枱更細**員工會比一個紙袋食客,要求食客將用過既餐巾放入去**廁所係廚房後面,好熱,好焗
**員工會比一個紙袋食客,要求食客將用過既餐巾放入去
**廁所係廚房後面,好熱,好焗
2023-08-16
庆祝纪念
生日
2023-08-19 29 浏览
好耐之前已經想嚟試下杯朱古力但次次都懶得行 今晚終於捉到朋友去試下其實旺角行過嚟都唔遠 位置易搵二世祖特濃朱古力就係呢杯!真係好濃郁幼滑而且唔怕甜鍾意朱古力嘅推介一定要試下士多啤梨沙冰朋友點呢杯就酸酸甜甜幾清爽秘製蜜糖雞翼雞翼都幾大隻又焗到皮脆肉嫩咁 唔錯自家製冬蔭功虎蝦闊條麵呢個真係好好食 好香冬蔭功味 少少酸辣好惹味虎蝦好大隻好爽口 自家製闊條麵都幾彈牙和風蟹棒粟米千島醬pizza 批底薄到好似餅乾咁 食晒都唔怕好飽滯蟹柳勁大條 鋪滿晒成個pizza 仲有木魚碎幾香
好耐之前已經想嚟試下杯朱古力

批底薄到好似餅乾咁 食晒都唔怕好飽滯
蟹柳勁大條 鋪滿晒成個pizza 仲有木魚碎幾香
1K
2023-08-18 18 浏览
店名: 二世祖地址: 大角咀福全街18號地舖旺角站A2出口,行7分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4/5一直book mark左呢間cafe好耐,個名叫EASYJOE二世祖,好易記,個個都想做二世祖,今次去到walk in嘅話都要8:30pm先有位,好彩有一早book定位,證明佢哋人氣爆登🙈白酒蜆肉扁意粉❤️❤️❤️❤️❤️$128蜆肉大大隻夠飽滿,食落鮮甜,帶少少辣,配上彈牙嘅意粉,十分滿足😌二世祖特色雞翼(柚子)❤️❤️❤️❤️$78外皮香脆,入面肉質嫩得黎又好夠熱,炸香左嘅外皮加上甜甜地嘅柚子醬,好夾😚小山園抹茶心太軟配雪糕❤️❤️❤️❤️❤️$88擺碟玩味十足,係抹茶心太軟上面加咗對眼仔,隔離有再藍莓、蜜糖同花瓣等,食落抹茶味十分濃郁,切開入面嘅抹茶醬呈流心,就流出嚟,抹茶🍵愛好者必叫,加上清甜嘅豆腐雪糕,抹茶同豆腐味道完美融合😍二世祖招牌窩夫配雪糕❤️❤️❤️❤️$88今次就係玄米茶雪糕上面加左對眼仔,同樣玩味十足😝窩夫口感比較特別,同出面脆身嘅唔同,呢個比較軟糯,雪糕,窩夫配上士多啤梨醬,味道意外地清新唔膩😙特濃宇治抹茶白朱古力奶❤️❤️❤️❤️❤️$48佢哋用玻璃樽裝住,所以只可以堂食,倒出黎質地超濃,,入口順
店名: 二世祖

二世祖特色雞翼(柚子)❤️❤️❤️❤️

小山園抹茶心太軟配雪糕❤️❤️❤️❤️❤️

二世祖招牌窩夫配雪糕❤️❤️❤️❤️

特濃宇治抹茶白朱古力奶❤️❤️❤️❤️❤️
佢哋用玻璃樽裝住,所以只可以堂食,倒出黎質地超濃,,入口順滑,帶少少甜,同時亦有白朱古力同抹茶🍵嘅香
2023-08-17 80 浏览
✏️旺角大人氣的Easy Joe✼••┈┈┈••環境••┈┈┈••✼最近好多人去旺角呢間咖啡店😝位於距離旺角地鐵站大約5分鐘,小店平日夜晚都十分滿座幾乎要book,限制90分鐘🤓呢次同朋友預約去到有機會可以坐窗邊🎐格子檯打卡,牆的壁畫都治癒可愛💚✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼食量細既我地,夜晚我地都想食多就叫小食甜品為主👣上餐速度都好快喲不用擔心唔夠時間食🥗 和風油醋汁虎蝦橙肉沙律 $128 #kurin沙律地圖沙律份量好大碟🍅,有2隻已經連殼微微打開了的虎蝦🦐✨️配上醋酸酸甜甜,沙律菜整體新鮮色彩配搭好😚🥡 薯條三兄弟 $78薯條有驚喜🐱軟軟脆脆的不會過油,偏粗是我們的口味,推介點黑松露醬💘香🆕️ 檸檬牛油蜆 $98朋友鍾意海鮮,就叫新品的檸檬牛油蜆~發揮正常而且一大碟滿滿的蜆好味之餘是好適合同朋友分享的小食喲🍦 提拉米祖 $108 ✨️推介作為只有夜晚的甜品,當然要叫份量比我們想像中大份好多(⊙o⊙)而且插有可愛的👀好治癒 少少不捨得食><比起手指餅,小店的tiramisu是鬆軟的蛋糕,不會過甜同膩۹(๑•̀ω•́ ๑)🍵 宇冶抹茶白朱古力奶 $48朱古力控 x 抹茶控
✏️旺角大人氣的Easy Joe

#kurin沙律地圖

🥡 薯條三兄弟 $78

檸檬牛油蜆

🆕️ 檸檬牛油蜆 $98
朋友鍾意海鮮,就叫新品的檸檬牛油蜆~
發揮正常而且一大碟滿滿的蜆
好味之餘是好適合同朋友分享的小食喲

🍦 提拉米祖 $108 ✨️推介
作為只有夜晚的甜品,當然要叫
份量比我們想像中大份好多(⊙o⊙)
而且插有可愛的👀好治癒 少少不捨得食><

宇冶抹茶白朱古力奶

🍵 宇冶抹茶白朱古力奶 $48
朱古力控 x 抹茶控必須叫的打卡飲品💘
一開始少少難倒出黎🤣唔好大力搖唔係會倒瀉~
影 Bloomberg打卡一流😏

檸檬牛油蜆
宇冶抹茶白朱古力奶
  • 特濃宇治抹茶白朱古力奶
2023-08-17 19 浏览
世一朱古力奶😳 餐廳係cafe 主打多國料理 更以自家凍朱古力聞名上埋YouTube😆 環境都好好 裝修為復古風格 晚市時段都滿座 超人氣!====᪥ 凍二世祖特濃朱古力 $48好好飲嘅凍朱古力!首先外觀已好精緻 以玻璃樽裝 凍朱入口順滑香甜 咀嚼過後則能品嘗到多種唔同層次味道嘅朱古力 而味道亦十分濃郁🍫 暫時係飲過最好飲嘅凍朱🥹᪥ 宇冶抹茶白朱古力奶 $48Matcha Latte亦係暫時飲過最好飲嘅🥹 抹茶超濃郁但唔會苦澀 清香味濃 與白朱古力奶配搭得天衣無縫🫣==᪥ 秘製蜜糖雞翼 $78呢個係餐廳新品~ 蜜糖雞翼香甜可口 肉嫩皮脆᪥ 三圈拼盤 $78三圈為炸芝士圈、洋蔥圈及魷魚圈 ᪥ 菠菜忌廉芝士雲吞配露荀 $118芝士雲吞裏面啖啖芝士 而外面就係creamy嘅忌廉汁᪥ 二世祖特濃卡邦尼扁意粉 $108
====

᪥ 凍二世祖特濃朱古力 $48

᪥ 宇冶抹茶白朱古力奶 $48
==

᪥ 秘製蜜糖雞翼 $78
呢個係餐廳新品~ 蜜糖雞翼香甜可口 肉嫩皮脆

᪥ 三圈拼盤 $78
三圈為炸芝士圈、洋蔥圈及魷魚圈

᪥ 菠菜忌廉芝士雲吞配露荀 $118
芝士雲吞裏面啖啖芝士 而外面就係creamy嘅忌廉汁

᪥ 二世祖特濃卡邦尼扁意粉 $108
2023-08-14 24 浏览
帶有玩味潮流風餐廳~~比較有特色既cafe食物質素好好味道好岩重口味既我地(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)✨ 和風蟹棒粟米千島醬薄餅🍕Pizza皮好薄,邊邊好腌卜卜蟹棒🦀️厚厚好大條,滿滿既醬汁個面勁邪惡😋好惹味✨ 黑松露大啡菇牛肝菌意大利飯🍄原隻大大啡菇係上面,意大利飯好creamy黑松露味好濃郁,係素食者之選🥬✨ 避風塘魷魚鬚🦑魷魚鬚外脆內軟,吾會覺得太油膩避風塘味好足夠,吾會太辣食到停吾到口(*≧ω≦)✨ 特濃宇治抹茶白朱古力奶朱古力奶係自家人手每日製作😍用左明冶4.3鮮奶同日本宇治抹茶粉🍵沖製超級creamy~~有d似奶昔,味道吾會太死甜有香濃綠茶味道👅✨ 水蜜桃果茶☕️果茶好大壺,足夠兩個人飲水蜜桃🍑甜甜,好香暖暖的,養生之選🫶🏻
帶有玩味潮流風餐廳~~
比較有特色既cafe
食物質素好好
味道好岩重口味既我地(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

✨ 和風蟹棒粟米千島醬薄餅🍕
Pizza皮好薄,邊邊好腌卜卜
蟹棒🦀️厚厚好大條,滿滿既醬汁個面
勁邪惡😋好惹味

✨ 黑松露大啡菇牛肝菌意大利飯🍄
原隻大大啡菇係上面,意大利飯好creamy
黑松露味好濃郁,係素食者之選🥬

✨ 避風塘魷魚鬚🦑
魷魚鬚外脆內軟,吾會覺得太油膩
避風塘味好足夠,吾會太辣
食到停吾到口(*≧ω≦)

✨ 特濃宇治抹茶白朱古力奶
朱古力奶係自家人手每日製作😍
用左明冶4.3鮮奶同日本宇治抹茶粉🍵沖製
超級creamy~~
有d似奶昔,味道吾會太死甜
有香濃綠茶味道👅

✨ 水蜜桃果茶☕️
果茶好大壺,足夠兩個人飲
水蜜桃🍑甜甜,好香
暖暖的,養生之選🫶🏻
2023-08-05
  • 特濃宇治抹茶白朱古力奶
2023-08-13 652 浏览
好耐之前一個人去過呢度me time,最記得當時飲佢地既招牌經典朱古力,好濃郁好好味!之後再來因為全場滿座所以唯有去第度,直到今次終於有機會可以再入去食😋 我地晚餐叫左:.🍱EASY JOE全日早餐超有份量的全日早餐,有黑松露炒蛋、煙三文魚、煙肉、美式腸、牛油粟米、炒什菌、沙律菜、烤蕃茄、法包配自家製士多啤梨忌廉芝士醬,好有誠意👍🏻 黑松露炒蛋好滑,黑松露好香!牛油粟米好香好多!所有材料都整得好好食,特別講下自家製士多啤梨芝士忌廉醬好好味!好似士多啤梨乳酪咁,質感好rich,搽上法包好夾!.🍛原條鰻魚蛋包飯原條鰻魚超長!想講鰻魚勁好食!魚肉嫩,鰻魚醬汁真係一流!撈飯食真係好正!蛋都勁多勁滑,原來用上日本無菌蛋,唔怪得咁香濃!蛋包飯上仲加上大量木魚片,增加左口感,呢個真係必叫!.🍗二世祖特色雞翼配柚子醬呢道雞翼可揀配柚子醬或秘製蜜糖,我地揀左柚子醬,味道好清新,雞翼煎得香,加上柚子醬又幾夾!.🍫二世祖特濃朱古力呢個係呢度既招牌,朱古力唔係出面普通一杯加冰既凍朱古力,係原樽再加一隻杯仔俾你,樽朱古力係完全無落冰,係冰鎮咁原樽朱古力雪凍,務求保留朱古力既原味同濃郁,好有心思!朱古力超濃郁,超
🍱EASY JOE全日早餐
🍛原條鰻魚蛋包飯
🍗二世祖特色雞翼配柚子醬
🍫二世祖特濃朱古力
呢個係呢度既招牌,朱古力唔係出面普通一杯加冰既凍朱古力,係原樽再加一隻杯仔俾你,樽朱古力係完全無落冰,係冰鎮咁原樽朱古力雪凍,務求保留朱古力既原味同濃郁,好有心思!朱古力超濃郁,超香,而且質感好厚滑👍🏻
🍵熱伯爵茶
原來叫全日早餐可以加$10有一壺熱伯爵茶,想講個茶壺勁大壺🤣 兩個人飲都得!味道好清香,飲落去好舒服😌
呢間cafe回頭率係100%!! 為左朱古力,係可以一去再去🤣 下次試下佢地既甜品
2023-08-06
  • 原條鰻魚蛋包飯
自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫$148大蒜絲自家烤乳豬意大利飯$198特濃宇治抹茶白朱古力奶$48提拉米祖$108蝶豆花蜜糖青檸梳打$42好味指數:😋😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因:星期五放工不想煮飯,想外出用膳,去了朋友推介的cafe。星期五cafe 座無虛席,慶幸有訂位!喜歡cafe 牆上畫了畫,又廢物利用,用方形紙皮畫了幾幅畫,值得欣賞👍🏻二人點了2份主菜、2款飲品及1款甜品🍮。自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫🧇擺碟好看。底部放了窩夫、炸雞🍗,淋上自家製醬汁,上面再放了煎蛋🍳,灑了花瓣及花生🥜碎。窩夫外脆內軟糯。炸雞大大件,無骨,啖啖肉,方便懶人食用。大蒜絲自家烤乳豬意大利飯是新品,好creamy,意大利飯軟硬度適中。乳豬juicy不乾身。豬皮頗脆。提拉米祖即tiramisu。有驚喜!原本覺得這甜品有點貴,但上桌時嚇了一跳,應該有半磅,足夠4個人一起分享,馬上覺得價錢超抵。tiramisu 夠濕潤,但又不會過濕。有咖啡香味,又有芝士味。蝶豆花蜜糖青檸梳打解渴夠refreshing。將蝶豆花梳打倒入蜜糖青檸梳打
好味指數:😋😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️
推介原因:

提拉米祖

蝶豆花蜜糖青檸梳打解渴夠refreshing。將蝶豆花梳打倒入蜜糖青檸梳打,看著杯中飲品慢慢變色,感覺好治癒。
蝶豆花蜜糖青檸梳打

特濃宇治抹茶白朱古力奶果然超濃郁,簡直像一樽溶掉了的抹茶雪糕!
2023-08-11 24 浏览
Easyjoe。今日趁着放半日假,去咗一直以來好想去嘅Easyjoe,IG經常見到佢哋招牌二世祖朱古力奶!今日試吓佢哋嘅新搞作,檸檬牛油蜆新鮮的大蜆做主角,融合了洋蔥檸檬的清新風味和牛油的濃郁口感,大蜆的口感鮮嫩多汁!自家製冬陰功虎蝦闊麵蝦的鮮甜和辣椒的辛辣完美結合,帶給你一種刺激又濃郁的味覺享受。手工闊麵的口感彈牙,能很好地吸附冬陰功湯底的風味自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫(含花生)非常邪惡下午茶,炸雞窩夫外酥內嫩,搭配上自家製的芥末洋蔥醬,增添了一層獨特的香氣,花生碎的香脆口感及濃郁絲滑花生醬🥜同窩夫係完美結合二世祖朱古力奶Easyjoe朱古力奶以其濃郁的巧克力風味和滑順的口感而受到廣大食客的喜愛。而且甜度適中,不會過於膩人,玻璃樽好可愛!因為食到咁上下已經好飽,飲剩嘅朱古力,店員會好貼心問需唔需要幫手打包❤️檸檬茶沙冰檸檬茶沙冰是在炎炎夏日中消暑的最佳選擇。柔嫩的沙冰上擺滿了新鮮的檸檬片,檸檬茶的微酸和微甜,好適合夏天飲🍋❣️EasyjoeG/F, 18 Fuk Tsun Street Tai Kok Tsui.
Easyjoe。

今日試吓佢哋嘅新搞作,檸檬牛油蜆

自家製冬陰功虎蝦闊麵

自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫(含花生)

二世祖朱古力奶

檸檬茶沙冰

❣️Easyjoe
  • 芥末洋蔥醬炸雞窩夫
  • 檸檬茶沙冰
📍 in Tai Kok TsuiCafeFood: 💛💛💛💛🤍Décor: 💛💛💛💛💛Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price:💰 $500Favorite:💖 Signature chicken wings (yuzu)------------------------------✅ Located at Fuk Tsun Street, take 8 minutes walk from Prince Edward MTR station. ✅ The menu offers a wide variety of delicious and mouth-watering pasta, meats and desserts and drinks.✅ Their signature chicken wings is super good. Very fresh and cipsy! ✅ Their lunch set is a great deal with appetisers, main dishes and drinks.✅ Really tasty
📍 in Tai Kok Tsui
Cafe

Food: 💛💛💛💛🤍
Décor: 💛💛💛💛💛
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price:💰 $500

✅ Really tasty food. Everything we had was surprisingly good. Great value.

✅ Divine interior design. Very comfortable.

✅ Nice presentation for instagramable photos
✅ All fresh ingredients
✅ Servers are also great and always efficient, happy, and polite
✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend it to anyone looking for somewhere to chill with friends and families
✅ A delightful experience. Friendly reminder: be sure to make a booking well in advance to reserve the tatami table

1K
2023-08-10 20 浏览
檸檬牛油蜆 ($98)蜆肉大粒無沙,口感嫩滑,散發陣陣牛油和檸檬清香,味道清新。EASYJOE 全日早餐 ($148)黑松露炒蛋、煙三文魚、煙肉、英式腸、炒什菌、牛油粟米、烤蕃茄、沙律菜、法包配自家製士多啤梨忌廉芝士醬炒蛋幼滑,蛋味香濃,粟米香甜,炒雜菌有香草味且不油膩,自家製士多啤梨忌廉芝士醬酸甜開胃。提拉米祖(無菌蛋;晚上限量供應) ($108)賣相可愛,份量十足。Mascarpone cheese口感creamy,手指餅用了咖啡酒及幾款咖啡浸泡過,咖啡味濃,層次豐富。二世祖特濃朱古力 ($48)一打開蓋即傳來陣陣朱古力香氣,入口濃稠順滑,朱古力味道濃厚香醇,不會甜膩。
檸檬牛油蜆 ($98)
蜆肉大粒無沙,口感嫩滑,散發陣陣牛油和檸檬清香,味道清新。
EASYJOE 全日早餐 ($148)
提拉米祖(無菌蛋;晚上限量供應) ($108)
賣相可愛,份量十足。
二世祖特濃朱古力 ($48)
2023-08-10 17 浏览
相當出色既一間工業風Cafe!無論係主食甜品定飲品都樣樣掂🤤試過真係返吾到轉頭🤨榮升左我Cafe 排行榜TOP 3!!🏆- 墨魚汁芝士軟殼蟹燒煙三魚海鮮薄餅 $158餅底係薄碎個款,所以食完唔會好飽,墨汁好特別,不過味道冇咩🤣每一塊都有煙三文魚😛- 原條鰻魚蛋包飯 $158份量超多 2個女仔share食都夠食☺️ 鰻魚真係長過我地隻手掌又夠厚身👍🏻 冇骨啖啖肉 夠軟熟 冇得輸🤫炒蛋好多 Cover曬成個飯🤪又滑又厚加埋木魚碎真係超滿足😋呢個素質絕對對得住呢個價錢!- 二世祖雞翅配秘制蜜糖 $78鷄皮剪到好脆口,雞肉嫩滑,配埋蜜糖醬真係一流🍯蜜糖又唔會過甜 呢個推薦啊👍🏻- 二世祖超級窩夫配豆腐雪糕 $88呢個甜品又係超高水準 無論窩夫雪糕定係醬料都超好食🙆🏻‍♀️ 窩夫外脆内軟 加埋個抹茶蛋黃醬直程夾過曾X偉同王祖X🤣 醬料仲有個士多啤梨mousse🍓酸酸甜甜夠開胃 又可以解膩😉雪糕就正正常常🍨加埋一齊食係Perfect match😋-特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48高度推介!飲到好濃抹茶味 唔會好苦澀 白朱古力又唔會太甜😛成杯野好傑身 有好厚既口感🤩兩樣balance 得啱啱好 如果有興趣
榮升左我Cafe 排行榜TOP 3!!🏆

- 墨魚汁芝士軟殼蟹燒煙三魚海鮮薄餅 $158

- 原條鰻魚蛋包飯 $158

- 二世祖雞翅配秘制蜜糖 $78

- 二世祖超級窩夫配豆腐雪糕 $88

-特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48
兩樣balance 得啱啱好 如果有興趣仲可以拎走個玻璃樽留念😂 不過應該幾肥 🈲減肥人士請注意!

無論係主菜甜品定飲品樣樣都合乎預期❤️
唔怪之得咁多人去食
有機會我地兩個肥妹仔都會再去🙆🏻‍♀️
下次想試埋個三級風暴薯條🤤
到時睇下會唔會撞到大家🤣

2023-08-09 25 浏览
芥末洋蔥醬炸雞窩夫🧇 $148 3.6/5✨冇想像中咁好食🥲甜鹹嚟講食落唔係太夾🥲感覺都係比甜味搶咗…而且炸雞好硬,窩夫都唔香脆🫠整體嚟講唔算太好食…原條鰻魚蛋包飯 $158 4.2/5✨呢個反而有驚喜!鰻魚汁好香🤤 成條鰻魚食好有滿足感!而且鰻魚口感都唔錯,味道都好新鮮~不過都係有啲刺,食要小心啲~三級風暴薯條🍟 $68✨薯條正常香脆熱嘅!醬嗰度幾有心思!有三隻醬😍分別係黑松露、明太子同青瓜🤤雖然味道唔會話差太遠,因為都係沙律醬做底🤣不過轉下口味都幾好!整體嚟講,網上話好食嘅我就覺得麻麻🥲但朱古力都濃郁!
芥末洋蔥醬炸雞窩夫🧇 $148 3.6/5✨

原條鰻魚蛋包飯 $158 4.2/5✨

三級風暴薯條🍟 $68✨

整體嚟講,網上話好食嘅我就覺得麻麻🥲但朱古力都濃郁!
2023-08-09 13 浏览
雖然地點唔算就腳,但值得一訪🤩▫️芥末洋蔥醬炸雞窩夫2塊Waffle極之厚身,烤到外脆內濕潤,食落口感少少煙韌幾有咬口~ Waffle上有幾塊炸雞,炸雞都炸夠脆, 又厚肉又多汁嫩滑, 配上花生碎一齊食口感好香脆😆食嘅時候篤穿半熟嘅太陽蛋, 蛋黃汁加上楓糖漿同少少mustard芥末醬, 甜鹹交織, 仲有少少微辣, 好香口惹味,口感同味道層次都好豐富! 一定會encore😋 ▫️凍二世祖特濃朱古力二世祖嘅招牌朱古力~ 質地極之濃厚! 朱古力味勁濃郁, 飲落口感好幼滑又唔會覺得太過杰身~ 朱古力同奶香同樣香濃同樣突出, 唔會過甜👍🏻最欣賞係佢哋用玻璃樽keep住冰凍效果, 唔會比冰沖淡濃度, 必試❣️
雖然地點唔算就腳,但值得一訪🤩

▫️芥末洋蔥醬炸雞窩夫

▫️凍二世祖特濃朱古力
  • 自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫
2023-08-07 18 浏览
大角咀有驚喜,排隊都要食呀!歐式工業風,冷氣好足坐得舒服打咭好正呀!🧊🥤先泥2杯沙冰先,士多啤梨沙冰同檸檬茶沙冰勁大杯勁冰爽呀!抵飲👍👍👍🍝二世祖特濃卡邦尼扁意粉,Super creamy 好濃厚嘅芝士同creamy juicy到不得了呀❤️🍕 薯蓉黑松露菇薄餅 至愛係薄批“正”,材料一啲都唔少,黑松露勁多又脆卜卜d菇同薯蓉好夾好好味呀😋😋仲係素食首選😋🍋檸檬牛油蜆,d蜆隻隻都好大隻又肥美,咬落有陣陣檸檬香好fresh嘅口感,連之汁都飲埋好juicy呀💯💯🍫🍦朱古力心太軟配豆腐雪糕,好可愛呀!有兩隻眼睛好得意唔捨得食添💗豆腐雪糕好驚喜好有豆腐味道好好味好特別😁😁心太軟d朱古力真係流晒出泥暖暖地又唔太甜yummy💯💯餐廳: EASY JOE 二世袓地址: 大角咀福全街18號地舖

🍕 薯蓉黑松露菇薄餅

餐廳: EASY JOE 二世袓