2022-09-14 24 浏览
平日夜晚walk in等左大約10分鐘,餐廳唔大,坐得有小小迫。虎燃四皇丼-左口魚邊/三文魚/经棒/赤蝦/蟹籽-$118(3.5/5) 佢有4款醬汁選:海膽醬,明大子醬 ,蜜糖芥辣醬同芝士蟹籽醬。我今次選左,海膽醬,個人覺得一般😛下次選其他可能好啲。不過佢既刺身係幾好食,全部炙燒過,幾香。激突三文魚丼-三文魚/三文魚腩/三文魚籽/甜蝦/帶子-$138(4/5)刺身都算新鮮,幾鮮甜,三文魚腩好好食。焦糖三文魚卷-$68(4/5)打卡必點,一上枱店員會係你面前點火,焦糖面遇到火令到個面有小小熱,又多重口感,推薦!總結:員工服務態度不錯,裝修玩味重,野又好食,係坐得迫小小,百零蚊個丼飯價錢好合理,下次再黎試下其他☺️

2022-09-12 28 浏览
用心設計嘅餐廳門面 當你去旺角經過呢條街 一定比佢哋嘅招牌吸引假期想食日本嘢但係有冇book定位 見到佢有位就入去啦🥰🍣火龍卷 $68為打卡而設的卷物🤣上枱時會先在碟邊點火🔥要把握時間影📸卷物嘅餡係番薯🍠同青瓜🥒上面舖上炸鰻魚,係細細件但又非常豐富嘅卷物🥰*自選丼* 呢度可以自選刺身配丼飯🍚或者沙律菜🥗可以配沙律菜對於我嚟講真係恩物!我都係第一次見😍😍😍🧡火炙三文魚、火炙左口邊、日本帶子、海膽配沙律菜 $154每款嘅刺身都非常新鮮 就算海膽都完全唔覺得腥 仲要每一款刺身都好鮮甜、厚切,口感非常豐富💛時令飛機魚、玻璃、三文魚腩、日本帶子 $139齋睇樣見到片片咁厚切已經好吸引🥹🥹入口又滑又新鮮 啖啖鮮味啖啖肉🐙芥末八爪魚 $22雖然睇落去細細碟 但係又好似食極都仲有咁😂芥末味超濃 配合好有咬口嘅八爪魚好開胃啊!
假期想食日本嘢但係有冇book定位 見到佢有位就入去啦🥰

🍣火龍卷 $68

*自選丼*

🧡火炙三文魚、火炙左口邊、日本帶子、海膽配沙律菜 $154

💛時令飛機魚、玻璃、三文魚腩、日本帶子 $139

🐙芥末八爪魚 $22

• 金龍卷
2022-09-11 28 浏览
旺角抵食打卡刺身丼飯 呢間主打刺身丼 同招牌火焰壽司 平時午市刺身丼飯 勁抵 都係$50-$70 下午茶仲平 相對晚市性價比就冇咁高啦 如果OpenRice外賣自取有9折(餐牌睇圖).今日晚市嚟到都好爆場 大概等咗5至10分鐘⭐️九公丼(海膽 三文魚 三文魚籽 牡丹蝦 蟹肉 時令魚 帶子 拖羅蓉 壽司薑)呢個比較豪華 基本上咩都有 超豐富.⭐️焦糖三文魚卷上台時 店員會沿着碟邊點火 勁吸睛估唔到焦糖配三文魚咁夾三文魚有燒過 油香十足表面有大量魚籽 中間夾住玉子青瓜 爽口清新.⭐️金龍卷呢個同樣店員都有點火 打卡必點表面有鰻魚同沙律醬 蟹籽 中間夾住炸番薯.兩個燒壽司卷都好食 高分但如果一定要比較 個人鍾意焦糖三文魚多啲有油香 有甜香 中間又爽口 有層次 唔會食濟.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_旺角.#丼燃食堂 (旺角)地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下6號舖.⭐️評分:味道:3.8/5環境:3.5/5服務:3.5/5 抵食:3.5/5 午市 下午茶都超抵 會加分.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證
今日晚市嚟到都好爆場 大概等咗5至10分鐘
但如果一定要比較 個人鍾意焦糖三文魚多啲
有油香 有甜香 中間又爽口 有層次 唔會食濟
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#丼燃食堂 (旺角)
地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下6號舖
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #旺角美食 #壽司 #刺身 #刺身丼飯
🥵夏天冇乜胃口 想食下日本丼飯🍣所以就去咗依間🤩人氣吸睛丼燃食堂食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫🧊餐廳食材新鮮 味道鮮甜 而且定價一啲都唔貴👍🏻🇯🇵 推介俾想食性比價高日本菜嘅朋友~💗🐟 激突三文魚丼($138):咁啱嗰日好想食三文魚🧡😚揀咗呢款新鮮刺身丼 超多三文魚有厚切三文魚 • 三文魚腩 • 三文魚籽 • 甜蝦 🦐 同一粒大帶子 刺身新鮮肥美又鮮甜❤️三文魚籽一啲都唔腥 ~ 刺身同壽司飯超級夾🍚每一啖都係大滿足(=´ω`=)♪♪🦀 乜蟹都有丼 ($138):❤️‍🔥火爆丼可以自選醬汁 有海膽醬/明太子醬/蜜糖芥辣醬/芝士蟹籽醬 而我就揀咗海膽醬💛上枱就望到面頭松葉蟹蓋 好吸引急不及待好想快啲食\(●´ϖ`●)/打開個蟹蓋 就會見到大量蟹肉 • 蟹膏 • 蟹鉗 • 蟹籽 • 蟹棒 配上大量香濃海膽醬同軟綿壽司飯撈勻一齊食 真係鮮味十足~ ♥︎兩隻蟹鉗都幾好肉 ✨海膽醬味道同蟹肉 蟹膏超級夾 😋夠晒濃味 超好餸飯 啱晒同我一樣鍾意食蟹嘅朋友🥰🍣 金龍卷 ($68):💘 人氣打卡卷物 上枱時會用火槍燒起碟旁嘅火焰𝐤𝐞𝐞𝐩住新鮮熱辣 暖笠笠🔥餡料配搭都幾豐富 然後放上炸鰻魚 • 蟹籽🧡同大量沙律醬 內餡包住炸

🥵夏天冇乜胃口 想食下日本丼飯🍣
所以就去咗依間🤩人氣吸睛丼燃食堂食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫
🧊餐廳食材新鮮 味道鮮甜 而且定價一啲都唔貴👍🏻
🇯🇵 推介俾想食性比價高日本菜嘅朋友~

💗🐟 激突三文魚丼($138):

咁啱嗰日好想食三文魚🧡
😚揀咗呢款新鮮刺身丼 超多三文魚
三文魚籽一啲都唔腥 ~ 刺身壽司飯超級夾🍚
每一啖都係大滿足(=´ω`=)♪♪

🦀 乜蟹都有丼 ($138):

同軟綿壽司飯撈勻一齊食 真係鮮味十足~ ♥︎
兩隻蟹鉗都幾好肉 ✨海膽醬味道同蟹肉 蟹膏超級夾 😋
夠晒濃味 超好餸飯 啱晒同我一樣鍾意食蟹嘅朋友🥰

🍣 金龍卷 ($68):

💘 人氣打卡卷物 上枱時會用火槍燒起碟旁嘅火焰
𝐤𝐞𝐞𝐩住新鮮熱辣 暖笠笠🔥
餡料配搭都幾豐富 然後放上炸鰻魚 • 蟹籽🧡同大量沙律醬 內餡包住炸番薯同青瓜🍠🥒
食落口感香脆 味道豐富 😆

🥚鰻魚玉子燒 ($28)

玉子燒冇煮得過火 𝐤𝐞𝐞𝐩到濕潤軟綿~
💛入面包住一份鰻魚 味道都算唔錯

🍑 白桃烏龍 ($15):

💕白桃香味烏龍茶底 ☕️
幾香茶香 清清淡淡 啱晒食壽司時飲❣️

📍 丼燃食堂 (旺角)
🐰: 4.3/5

#eatwithkeikei #旺角 #丼燃食堂 #旺角
#sweetiedaily_mongkok

1K
2022-09-02 29 浏览
成日經過見到佢個招牌咁吸睛,門口總是人龍,想試佢好耐架啦,原來餐廳環境同招牌一樣咁吸睛,比人一種熱血又元氣滿滿既感覺🔥連個水杯都好靚👍🏻虎燃四皇丼 $118我自己好中意食經過火炙既魚生,特別係平目魚貝,火炙後迫出油分,變得勁香♥️ 另外配上海膽醬,我自己唔太中意汁撈飯,所以叫左另上,但用黎點蟹棒又幾好食幾夾👍🏻九公丼 $178共有九款刺身鋪滿飯面。有三文魚同劍魚切成粒,有帶子,海膽,牧丹蝦。最中意係佢既吞拿魚蓉,三文魚籽同埋蟹肉絲,三文魚籽幾飽滿鮮味,依三樣已足以拌成碗飯😋金龍卷 $68打卡必點,第一次食咁猛火🔥既金龍卷,係吸睛既👍🏻面頭係蟹籽同鰻魚,中心卷住蕃薯天婦羅同青瓜,層次豐富👍🏻

虎燃四皇丼 $118

九公丼 $178

金龍卷 $68

____________👉 不專業食評🍽️.【虎燃四皇丼】HK$118【乜蟹都有丼】HK$138【金龍卷】HK$68【溫泉蛋】HK$10【鰻魚玉子燒】HK$28.(👦)餐廳開係旺角市中心,非常之方便!!餐廳主打日式丼飯😍😍 內裡裝修都略帶點玩味,睇餐牌d名你都會Feel到🤣🤣 當日都幾多客人光顧嘅關係,晚上7點半多已經去到接近滿座👍👍 所以有興趣嘅朋友可能要排下隊都唔出奇㗎🤣🤣 .食物味道方面,🧒真係幾喜歡虎燃四皇丼同卷物🌟🌟 因為只要揀選丼燃火爆丼類別的話,你可以隨自己口味去配搭醬汁,其他就冇,🧒就覺得丼飯配醬汁味道可以提升好多👍👍 重點推薦可以先試下明太子醬同芝士蟹籽醬,聽個名都流口水✨✨.份量方面就唔需要擔心,因為餐廳可以無限量添飯,整體價錢合理,CP值都Ok,留意到🧒食過咩就見到🧒加左隻溫泉蛋👍👍 由於無限添飯關系,其實當日🧒用溫泉蛋加醬汁都創造左自己既丼飯🤣🤣.👦總分評價:⭐⭐⭐(3/5)--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 服務:⭐⭐⭐(3/5)--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)____________

____________
👉 不專業食評🍽️
【虎燃四皇丼】HK$118
【乜蟹都有丼】HK$138
【金龍卷】HK$68
【溫泉蛋】HK$10
【鰻魚玉子燒】HK$28
👦總分評價:⭐⭐⭐(3/5)
--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服務:⭐⭐⭐(3/5)
--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)
____________
2022-08-26 40 浏览
之前食過一次覺得CP值幾高 所以再嚟多次 唔知水準有冇下降呢😚👅焦糖三文魚卷 $68呢個好推薦大家一試‼️佢嘅卷物唔會過分鬆散或者太實 三文魚食落幾肥美😋中間包住玉子 青瓜同蟹柳 配埋沙律醬一齊食幾好味 三文魚上面嘅焦糖甜甜地 又幾夾 正🤤👅金龍卷 $68呢間餐廳嘅所有卷物都會有火光效果 啱晒人打卡🤩卷物上面係鰻魚 入面包住甜甜地嘅炸番薯 食落都唔錯🥰👅虎燃四皇丼 $118呢個丼有三文魚 蟹棒 左口魚邊 赤蝦 同蟹籽 而我哋配左海膽醬 赤蝦食落幾新鮮😍三文魚嘅份量都幾多 海膽醬都好creamy 同刺身一齊食 幾好味😛👅激突三文魚丼 $138呢個丼啱晒三文魚控🤓有三文魚 三文魚腩 三文魚籽 甜蝦同帶子 帶子好厚切 三文魚腩同甜蝦都唔錯😙總括嚟講 呢間日本菜嘅性價比幾高😋大家不妨嚟呢度一試🥰😋 好味:8.01/10🤑 價錢:7.99/10🤗 服務:7.87/10😝 環境:7.34/10😚 衞生:7.54/10🤩 整體:8.00/10

👅焦糖三文魚卷 $68

🤗 服務:7.87/10
😝 環境:7.34/10
😚 衞生:7.54/10
🤩 整體:8.00/10
💛 我都幾鍾意食丼飯,一大碗方便食,又夠飽😁 早前行過旺角見到呢間餐廳覺得門面好特別,紅白色老虎卡通十分搶眼!丼燃食字當然🤣 見到價錢都合理就入咗去試吓🤩💛 揀左第一個係丼燃火爆丼既虎燃四皇丼 $118入面包左左口魚邊, 三文魚, 蟹棒, 赤蝦, 蟹籽😍 仲可以揀自己鍾意嘅醬汁 (海膽/ 明大子醬/ 蜜糖芥辣醬口/ 芝士蟹籽醬)😆 俾我梗係揀我最鍾意嘅明太子😎上枱時見到滿滿既明太子醬,同表面炙燒左🔥全部刺身都幾新鮮,加埋明太子醬好好食👍🏼👍🏼💛 老公嗌咗丼燃新鮮刺身丼既 九公丼 $178 比四皇丼更加多刺身種類🤤有海膽, 三文魚, 三文魚子, 牡丹蝦, 蟹肉, 帶子, 拖羅蓉!一次滿足晒所有願望😎💛 忌廉蟹肉餅 $28 炸得外脆內creamy ☺️ 每人一舊👍🏼💛 丼燃正卷物: 金龍卷 $68 呢個火焰金龍卷真係名不虛傳,啲火唔係虧下虧下嗰啲,係真係燒得好猛烈的😂😂 非常IGable 😎不過如果有小朋友就唔好嗌,可能會有啲危險🙈上邊放着炸鰻魚,中間就包住青瓜同番薯天婦羅,有咬感👌🏼💛 下次再嚟試吓其他口味嘅丼飯先😁

💛 揀左第一個係丼燃火爆丼既虎燃四皇丼 $118

💛 老公嗌咗丼燃新鮮刺身丼既 九公丼 $178
比四皇丼更加多刺身種類🤤
一次滿足晒所有願望😎

💛 忌廉蟹肉餅 $28
炸得外脆內creamy ☺️ 每人一舊👍🏼

💛 丼燃正卷物: 金龍卷 $68
非常IGable 😎

不過如果有小朋友就唔好嗌,可能會有啲危險🙈
上邊放着炸鰻魚,中間就包住青瓜同番薯天婦羅,有咬感👌🏼
💛 下次再嚟試吓其他口味嘅丼飯先😁
2022-08-23 88 浏览
📍#丼燃食堂#MFJ旺角 #MFJ日本菜 人均消費: HKD161好耐冇去過旺角!難得過嚟梗係食返餐好嘅先走啦!又係時候要睇吓bookmark咗啲咩美食😂話咁快就決定咗要試吓旺角人氣丼飯 @donyin.diner !店舖細細間,一入到去感覺到好熱血!🔥全場橙色,好有漫畫感覺!食物選擇又比我想像中多喎!⭐️乜蟹都有丼🦀$138我就梗係揀個又吸睛又有人氣嘅乜蟹都有丼!裡面有蟹籽蟹膏蟹柳同蟹鉗,個蟹蓋入面係無野嘅😂 丼燃火爆丼可以揀醬汁燒,我就揀咗海膽醬,食起來都幾夾! 整體味道係幾唔錯,特別蟹膏都幾香! 唔錯食物質素都幾唔錯,餐廳環境都好好,性價比來講都算幾好! ✅#mfoodjournal

📍#丼燃食堂

#MFJ旺角 #MFJ日本菜

人均消費: HKD161

⭐️乜蟹都有丼🦀$138

乜蟹都有丼

食物質素都幾唔錯,餐廳環境都好好,性價比來講都算幾好! ✅
元氣水

#mfoodjournal
2022-08-09
2022-08-22 83 浏览
靚靚打卡丼飯!之前喺網上見到好多人介紹呢間食堂,有好多款人氣丼飯。午市定價比較親民,性價比唔錯。靚啲、比較高人氣嘅丼飯就可能貴少少,今次我哋兩款都試吓,其實午市同主餐牌嘅丼飯都好好味,個人會鍾意價錢抵啲嘅。虎燃丼$68- 入面有三文魚、蟹棒、蝦同埋蟹籽,我揀咗火炙同埋明太子醬。丼飯暖暖地,味道偏酸,同明太子醬加埋魚生都好夾,分量合理,火炙之後更加香。推介!乜蟹都有丼$138- 打卡一流兼且材料豐富,有蟹蓋、蟹鉗、蟹棒、蟹籽、蟹肉、蟹膏,朋友揀咗海膽醬,佢話醬汁同蟹味唔會搶咗大家嘅風頭,都幾好味。蟹蓋用嚟打卡為主,入面好乾淨冇嘢食嘅。如果budget夠嘅話,呢個蟹飯都會滿足到鍾意食蟹嘅朋友。桂花冷泡茶$10- 茶味偏澀,蓋過咗桂花香味。

虎燃丼$68

乜蟹都有丼$138

桂花冷泡茶$10
- 茶味偏澀,蓋過咗桂花香味。
虎燃丼
2022-08-01
虎燃丼
2022-08-21 28 浏览
喺旺角花園街呢度可以話係餐廳嘅集中地,但平日夜晚經過呢度竟然有一間超人氣嘅丼飯店,我哋將近八點去到,都差唔多排咗半個鐘先入到餐廳🤣呢度係裝修風格係走日式相撲風,好多插畫設計都以呢個為主題,而Menu一眼睇晒,貴精不貴多,其中當然唔少得自選當飯。丼燃 金龍卷 $68價錢好抵,而且上枱仲會點燃🔥 飯量屬偏少嘅卷物但用料勁足,入面係脆炸嘅鰻魚,配埋蟹籽好好食☺️限量 乜蟹都有丼 $138成個蟹蓋咁擺喺個丼上面,而且仲有得揀一款醬汁,我揀咗海膽醬黎撈飯,食落少少甜甜有啲似千島醬嘅feel,但蟹肉蟹膏都好多🤤而且俾咗好多蟹柳肉,食極都仲有九公丼 $178顧名思義就有九種刺身,海膽,三文魚,帶子,三文魚子,火炙左口魚邊,吞拿魚蓉,蟹肉蟹子,牡丹蝦等,份量十足又豐富,難怪咁多人食🔥

丼燃 金龍卷 $68

限量 乜蟹都有丼 $138

九公丼 $178
2022-08-21 35 浏览
今日收工同朋友想食丼飯,係網上睇到呢間玩味十足,有去左日本小店嘅感覺😝店員服務態度好好,價錢又親民,唔怪得weekdays都咁full😄✨乜蟹都有丼🦀️ $138見openrice好多人叫呢個丼,見到實物真係超豐富~上面用一個超大既蟹蓋蓋住,十分吸晴,入面有蟹棒、蟹肉、蟹膏、蟹鉗、蟹籽,有四種醬可以揀(海膽醬、明太子醬、蜜糖芥末醬和芝士蟹籽醬),我地揀左海膽醬,同個飯完美融合,蟹肉好新鮮,中意食蟹既朋友一定要試🤩✨月肝肝鰻魚丼🍱 $148呢個鰻魚丼超足料,鋪滿曬成個面,上面仲有一細塊鵝肝、炸蔥絲及黑松露,上枱時,已經可以聞到鵝肝同黑松露香氣,令人胃口大開😋鰻魚無咩骨,肉質Q彈緊緻,加上自製醬汁,味道鮮美,我同朋友都食到好滿足~鵝肝入口即化, 口感綿密,配埋黑松露同飯一起食,好味🤤✨金龍卷🍣 $68呢個都有驚喜!上枱時店員會沿住碟邊用火槍燒下🔥,打卡一流~ 一共有6件,入面有炸蕃薯、青瓜絲同鰻魚,配上面頭既蛋黃醬、蟹籽,好食☺️✨白桃冷泡茶🍹 $15✨茉莉冷泡茶🍹$15天氣太熱,叫左兩個冷泡茶,有淡淡嘅白桃同桂花香氣,味道好fresh, 消暑一流🔥

✨乜蟹都有丼🦀️ $138

✨月肝肝鰻魚丼🍱 $148

✨金龍卷🍣 $68

✨白桃冷泡茶🍹 $15
✨茉莉冷泡茶🍹$15

2022-08-18 120 浏览
第一次食呢間丼飯專門店,餐廳外面同埋入邊嘅佈置都玩味十足🤣 間舖頭唔算大,大概20幾個座位, Menu亦都係得10幾款丼飯,不過唔緊要,專注丼飯嘅專門店一定有佢嘅特色,我哋今次就試咗兩個丼飯同埋一款壽司卷😉👉🏻乜蟹都有丼🦀🍚 ($138) - 呢個係我叫嘅,如果有睇我之前post嘅人都知道我係勁鍾意食蟹,特別係蟹膏!呢碗係火炙丼,入面有齊晒我鍾意嘅蟹膏,蟹肉,蟹籽,蟹棒,仲有一大個係蓋放喺上面裝飾俾你影相嘅😍😍 蟹膏分量十足,就算淨係用蟹膏撈飯唔使豉油唔使醬汁都夠食晒成碗飯,百零蚊有咁多份量算幾抵👍🏼👍🏼賽高海鮮丼🐟🍚($158) - 呢款係朋友叫嘅魚生丼,入面有三文魚同埋其他魚生,亦都包左蟹肉蟹籽,最緊要仲有海膽添,都算豐富!我冇食到啲魚生,但朋友話三文魚都幾肥美,魚生都新鮮😋焦糖三文魚卷🍣($68) - 見到人哋食嘅壽司卷好吸引,我哋都忍唔住追加左三文魚卷🤣 呢個係另一個好適合打卡嘅食物,上枱嘅時候店員會幫你喺壽司旁點火,然後就梗係打卡打卡打卡🤣 啲火好快就會熄,啲火將三文魚嘅如有燒晒出嚟,而且真係有少少焦糖喺上面,鹹甜嘅配搭幾特別😋

• 乜蟹都有丼
  • 焦糖三文魚卷
2022-08-16 29 浏览
旺角既丼燃食堂,menu10幾款選擇,有齊香港人鐘意食日本野既元素。乜蟹都有丼飯,真係乜都有,蟹棒,蟹肉,蟹蓋,蟹鉗,蟹膏,賣相非常精緻,選了明太子醬汁令成件事更加清新惹味。帶點微辣清新刺激感。蟹膏夠濃味好突!蟹鉗肉質夠鮮味,成個飯幾鮮香幾高質。激突三文魚丼飯,三文魚腩好肥美,魚油甘香!甜蝦鮮味有質感,三文魚籽粒粒分明,咬開爆汁鮮味十足。帶子夠厚身而且幾綿綿夠嫩身,飯底都幾多,都幾飽肚滿足。金龍卷,有哂綽頭,會點火幾靚仔,脆蝦加蟹籽沙律醬,無得輸。

金龍卷,有哂綽頭,會點火幾靚仔,脆蝦加蟹籽沙律醬,無得輸。
2022-08-16 29 浏览
見網上評價唔錯,又咁岩去開附近,就梗係要試吓啦😋焦糖三文魚卷現場灸燒效果滿分啊💯 趁熱食,灸燒後嘅三文魚入口慢慢溶化,焦糖甜甜地又幾香好加分👍🏻 仲有啲蟹子喺上面好有口感😋 食完都有種唔夠喉嘅感覺💕乜蟹都有丼🦀見到限量呢個字就即刻叫咗🤣 入面有多肉蟹棒、蟹肉、滿滿蟹膏、鮮甜蟹鉗、爽脆蟹籽及蟹蓋,總之就係所有蟹嘅都有啦🥰 味道好鮮又富有口感🥰仲有四款醬汁可以揀~ 我揀咗海膽醬💕 令成個丼飯都好鮮甜👍🏻賽高海鮮丼入面有新鮮三文魚、油脂豐富三文魚腩、軟滑深海池魚、蟹肉、蟹鉗、鮮甜海膽及爽脆蟹籽‼️ 刺身都好新鮮✨蟹肉撕成絲咁拌飯一流👍🏻 飲品仲有自家制嘅清香冷泡桂花烏龍及波子汽水🍵

見網上評價唔錯,又咁岩去開附近,就梗係要試吓啦😋

焦糖三文魚卷

乜蟹都有丼🦀