2023-02-23
餐廳好有漫畫風, 設計型格幾有趣味, 枱與枱之間距離比較近。為慶祝一週年, 喺 30/1-28/2 期間消費滿 $350就可以獲得刮刮卡一張, 獎品包括現金折扣 (最高可折 $350), 神秘小食/刺身, 丼燃元氣水杯等等。𓊈激突三文魚丼 $𝟷𝟹𝟾𓊉呢個刺身丼飯有三文魚, 三文魚腩, 三文魚籽, 甜蝦同帶子, 三文魚好肥美, 三文魚籽撈飯食好鮮甜, 帶子都幾厚身爽口, 甜蝦好新鮮。𓊈虎燃四皇丼 $𝟷𝟷𝟾𓊉炙燒丼飯可以選擇醬汁, 我地揀咗芝士蟹籽醬, 芝士味唔算重, 反正有少少似沙律醬加蟹籽, 味道有少少酸。丼飯有炙燒左口魚邊, 三文魚, 蟹棒, 赤蝦同蟹籽, 燒過嘅刺身有更香嘅油脂味, 好肥美。𓊈牛牛牛牛牛卷 $𝟿𝟾𓊉A5牛卷係季節限定, 上枱之後會點火, 好有氣勢。牛卷唔會好大舊, 放入口剛剛好, 牛肉好軟腍, 配埋炸蒜片一齊食, 口感好好。
𓊈激突三文魚丼 $𝟷𝟹𝟾𓊉
𓊈虎燃四皇丼 $𝟷𝟷𝟾𓊉