2019-09-17
係apm睇完戲揾野食,就見到丼丼屋,之前成日係facebook啲廣告睇到,想試好耐,於是就入去試下,由於當時係放飯時間都幾多人吓,好彩我自己一個所以好快有位,叫左個十勝豚肉飯同芝士薯餅加汽水,豚肉幾厚肉不過啲汁就普通了,cp值唔太高,芝士薯餅哩啲來貨野要整得難食應該都幾難,不過最令我不滿就係汽水了,明明見出餐位放左好耐,由於我唔確定係咪我所以冇點追佢,好喇我食完我叫既野喇佢都仲未黎,我就同個侍應講我要既汽水仲未到,佢就話應該出緊,連去幫我確認都冇,而出餐位罐汽水就繼續孤寧寧一個係度,好喇終於見有其他侍應有所行動喇,因為當時有好多飲品要出,罐汽水終於可以去佢既歸屬喇,原來罐汽水真係我架,飲既時候已經唔太凍喇,係既,係我衰應該大膽啲同佢地講個度有罐汽水叫佢check下係咪我先岩