2023-01-18
我係好鍾意食串燒!但係平時幾十蚊一串,就算食幾串都未必飽!😳😳所以今次去左串燒放題!兩小時任飲任食❤️晚餐時間仲有雪糕~Happy Hour 人均約二百多元整體來講性價比都不錯 主要食得飽!因為我哋兩個人食咗76串😎😎少誇張haha 食到回本!總共都超過40多款食物 我哋差不多全部都有試!最後揀咗幾款最好食!分別係燒甜薯,燒棉花糖,燒雞翼同埋燒台灣腸!詳情嘅食評大家可以去睇新嘅YouTube片😚😚串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣#串燒 #烤肉 #bbq #油麻地 #旺角 #燒烤 #自助餐串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
所以今次去左串燒放題!兩小時任飲任食❤️晚餐時間仲有雪糕~
Happy Hour 人均約二百多元
詳情嘅食評大家可以去睇新嘅YouTube片😚😚
串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)
旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓