2021-08-09 104 浏览
韓燒小胖就見得多,但呢種自助串串燒就比較少見,有d似迷你版無火BBQ ,仲要係係室內有冷氣同唔洗自己串肉,正😄佢的食物種類都幾多,基本BBQ會食的佢都有,包括猪,牛,雞,腸仔等,而且佢猪,牛,雞等肉款入面又有再細分其他部位,例如牛柳,西冷等。除此之外,佢仲有其他少見的食物,如墨魚咀,魚肉年糕,豬大腸等。佢的食物細細件,一口一個,食材亦頗新鮮。小胖超推牛,菠蘿,魚肉年糕和台灣腸,由其係菠蘿,又甜又酸,好食😋店家好貼心咁會附上每樣食物的燒烤時間,等你唔會燒過頭或燒唔熟,而且佢仲有唔同調味粉,例如孜然粉,韓式梨汁燒烤醬等俾你加咗上去肉到,加咗醬的肉超好食😋最後仲會有每位一杯雪糕做甜品,正😄佢的價錢適中,店內冷氣亦夠強,唔會一路燒一路流汗,不過店內坐位相對唔算好闊落,始終店舖比較細,不過都ok 坐的。

最後仲會有每位一杯雪糕做甜品,正😄

2021-08-09 71 浏览
政府派咗錢, 梗係要去消費, 振興經濟, 諗起就食 “肉” 大增. 今次同老公去串 Grill. 入到去坐低, 職員就禮貌地問我地有無食過, 我地係第一次食, 於是佢就清楚地講解一次點樣 grill 法. 一層層的食物放在架上, 個爐係用發熱線, 將串燒放正在空隙位, 就會自動轉, 確保食物可以平均地燒到.食物種類繁多, 豬牛雞魚雜丸, 菇, 棉花糖, 雞蛋仔, 紫薯等, 不能盡錄. 在 menu 上揀了自己鍾意的食物就交給職員, 食物隔離有個時間提示顧客食物需要燒的時間, 認真夠細心 食材又夠新鮮, 燒到差不多可以食就揸蜜糖, 仲有調味料可供選擇.仲有汽水, 樽裝飲品任攞, 我就最意飲豆漿.最後每人有一杯雪糕, 有幾款口味可以揀, 正.我最欣賞就係睇下幅牆都知有乜食物可揀, 夠特別.

仲有汽水, 樽裝飲品任攞, 我就最意飲豆漿.

最後每人有一杯雪糕, 有幾款口味可以揀, 正.

我最欣賞就係睇下幅牆都知有乜食物可揀, 夠特別.

本人好少寫食評 但因為經歷太唔愉快本身諗住黃店💛支持下有youtuber介紹 openrice又咁多好評 點知入到去先知中伏🤭Book 7:30pm 食 等到7:45pm先入座 都唔緊要最嬲係店員9:30pm已經趕我地走每隔3-4分鐘就輪流過黎chur人離開🤨我明白外面有其他客人等候但入座時冇人通知過我要9:30pm還枱最後搞到啲last order食到趕頭趕命連雪糕都食到一半就頂唔順走人🙄120分鐘任食本身諗住時間充裕但個爐唔大 又要預位比串燒轉動每次燒到8串左右 等食既時間會較長食物、飲品種類唔多 對🐮牛肉比較失望 肉質地偏瘦 得牛脷ok位置比較窄同密集 坐到頂住對腳人均消費$27x黎講 出面有更高質串燒選擇呢間食到一肚氣 試一次就夠😊😌
本人好少寫食評 但因為經歷太唔愉快

位置比較窄同密集 坐到頂住對腳
人均消費$27x黎講 出面有更高質串燒選擇
呢間食到一肚氣 試一次就夠😊😌
2021-07-30 271 浏览
之前喺網上見到呢間自助串燒店,就咁朋友book咗黎食🥰坐低之後店員好細心咁樣同我哋解釋個燒烤爐係點樣運作,另外仲有一張紙話俾我哋聽每款食物大概要燒幾耐😝.食完之後總結左幾款好食嘅串燒組合🤤📎牛舌🐮👅+孜然粉🧂燒完之後保持爽口同埋好juicy,孜然粉帶甜味,唔會得個鹹字.📎翠玉瓜/雞髀菇+蜜糖燒烤汁🥛去食串燒淨係食肉好快就會膩,雞髀菇同翠肉瓜表面燒到乾身,估唔到裏面咁多汁🤓.📎棉花糖+雞蛋仔棉花糖燒到半溶狀態🙈仲有拉絲效果添雞蛋仔放喺旁邊燒到微脆,雙重口感真係唔錯👍🏻餐牌:環境:整體都非常乾淨,唔會坐得唔舒服😌‼️廣華街呢間分店只係得四至五張枱,想食嘅話記得要book位‼️
之前喺網上見到呢間自助串燒店,就咁朋友book咗黎食🥰

食完之後總結左幾款好食嘅串燒組合🤤
📎牛舌🐮👅+孜然粉🧂
📎翠玉瓜/雞髀菇+蜜糖燒烤汁🥛
📎棉花糖+雞蛋仔
棉花糖燒到半溶狀態🙈仲有拉絲效果添
雞蛋仔放喺旁邊燒到微脆,雙重口感真係唔錯👍🏻

餐牌:

環境:
整體都非常乾淨,唔會坐得唔舒服😌

係專做串燒放題,俾客人體驗整串燒(整得好食)到底有幾難既良心小店😂💛!落單速度快,而且有好多選擇!首推肉類串燒,產地同肉質均非常優良。食肉獸可以專攻M6和牛牛柳同黑毛豬頸肉等肉串sssss,而同我一樣鐘意食內臟既朋友就可以食雞皮同豬大腸😝燒到佢地脆卜卜,外脆內軟嗰陣真係好有成功感!😆有得燒棉花糖同雞蛋仔都係一大驚喜來,前者一唔覺意燒過龍就會跌落個爐到好過癮🤪(好玩程度滿分),後者經烘焙後啲雞蛋香出唒來,又係一流!係旺角油麻地一帶諗唔到食咩可以考慮下幫襯依間呢😝!.Tips Time📈 : (1)枱邊有張燒烤時間建議表,跟住佢燒就無錯,d牛千其唔好燒太耐,會食d肉靱出一個新境界(I accidentally tried once)(2)串燒頭同尾要卡住卡住,大小大小咁擺,活用空間to the max(3)真係要計住燒烤時間(尤其係雞皮同雞中翼要燒好x耐🙃),廢事嗌太多又燒唔切啦,因為依度d time slot 都幾tight ,一夠鐘就會有新一批客人入座😗如果唔夠時間燒就直接skip海鮮啦, seafood is not the main point here🤪(4)係臨走之前職員會為每

(4)係臨走之前職員會為每人送上一杯Häagen-Dazs,為依餐cooking mama 放題劃上完美既句號,阿們💐🙏
2021-07-28 258 浏览
有兩間分店小心唔好去錯,呢間係廣華對面嘅地鋪,另一間係油麻地。本身約朋友各自去,去到唔見人打比佢,先知佢去緊油麻地嗰間,好彩兩間都叫近,行過黎都唔算耐。一路食一路聽住餐廳電話keep住響,仲偷聽到今晚晚市都full哂,所以黎食記住book位先。飲品選擇都好多,由正常嘅汽水、鴻福堂嘅清熱菊花蜜、烏龍茶到黑豆漿都有。自助串燒呢個concept好新,佢啱啱開嗰時已經bookmark左。一入座店員會示範點用,教得幾清晰,同埋叫你睇張表啲肉要燒幾耐(雖然後尾都懶得計時)。自動串燒機一次過可以同時燒十三串,會自轉好得意,啱哂懶人,全晚我淨係負責放上去同拎落黎咁大把。不過有時啲串串會卡住,記住就要手動幫佢卡翻啱嗰啦。睇住啲肉慢慢變熟,開始滴肉汁嗰下真係好吸引。Menu一版過。肉類方面都佔左menu一半選擇,肉食動物就啱哂。雞翼偏瘦,但燒到嗰皮夠脆就正;台灣腸好夠肉汁;豬五花半肥瘦,個邊烤到微焦、脆脆地咁超正。因為要做到串住自轉,所以啲肉都係一口size,咁同男朋友黎都唔驚食串燒食得太豪邁嚇親人。燒汁個容器密封式設計,入面有埋嗰掃比你。方便搽上啲串燒度,又唔驚會污染到啲汁。燒汁就咁已經好夠味,想濃味少

燒汁個容器密封式設計,入面有埋嗰掃比你。方便搽上啲串燒度,又唔驚會污染到啲汁。燒汁就咁已經好夠味,想濃味少少可以再加其他調味料。梨汁醬甜中帶咸都唔錯。
甜品當然係烤棉花糖同烤雞蛋仔,可以狂食燒棉花糖真係超正。如果唔係太飽,好想試下一排都係棉花糖咁。然後居然有haagen dazs雪糕,食完好滿足。

夏天食燒烤最重要就係冷氣夠勁,餐廳雖然環境唔算太大,但座位好闊落。因為唔係明火烤,一路食基本上唔會覺得有油煙,冷氣都好夠勁,坐近火爐都唔會食到身水身汗。
總括係好有趣嘅體驗,食厭放題想做下懶人,黎食串燒支持良心食店啦!
2021-07-28 207 浏览
在香港吃串燒一直都比較貴,所以一直不敢放開來吃,但聽朋友說有間串燒放題挺不錯的,而且早鳥時段又挺便宜的,就馬上訂座來吃一下,過一過癮了!最重要的是這個是自動的,最適合懶人了!串燒放題7:30前離座(208元)這個放題包括了澳洲M6和牛牛柳,算是性價比挺高的選擇!而且還有其他的牛,如牛西冷,牛肋腩,還有我很喜歡的牛舌!牛柳吃起來肉質柔軟,有肉汁,而牛西冷,牛肋腩就吃起來會更加多汁,而且多了很多油香!牛舌就帶點爽,又有牛味!豬方面,豬五花和豬大腸都挺不錯,燒到外面焦脆,內裡多汁有油香!雞方面,全部都挺不錯!連平常最難燒的雞中翼也可以燒得非常完美,吃起來嫩滑多汁!雞軟骨也挺不錯!腸就挺推薦芝士腸和台灣腸,吃起來都有爆汁的感覺,外面脆脆的!丸方面,魚肉年糕挺不多,外面Q彈,內裡QQ糯糯的,喜歡吃年糕的可以試一下!燒賣也挺不錯,燒完外脆內嫩的感覺!海鮮就試了墨魚咀和多春魚,墨魚咀爽滑,多春魚焦香!甜品就試了雞蛋仔,燒到外面脆脆,內裡軟熟,有雞蛋的香味!飲品方面,選擇不是太多,但常見的都有,還有比較健康的豆漿!調味方面,有6—7款,但我最喜歡就是孜然配辣椒粉,吃起來特別惹味!

串燒放題7:30前離座(208元)

海鮮就試了墨魚咀和多春魚,墨魚咀爽滑,多春魚焦香!

甜品就試了雞蛋仔,燒到外面脆脆,內裡軟熟,有雞蛋的香味!

飲品方面,選擇不是太多,但常見的都有,還有比較健康的豆漿!

之前YouTube睇過人介紹,覺得好似新分店幾光猛新淨,所以想同朋友一試,原本想預訂油麻地分店,但點知佢話冇晒位,所以就改咗廣華街主店。主殿應該都開咗好一段時間,以往經過都會見到但係冇深究,因為都覺得感覺比較殘同逼夾。入到去第一個感覺座位枱數的確唔多,但好彩都算寬躺同大張。入咗店員簡單介紹後,就可以開始手寫點單,點單數量你想像中少,有幾款串燒都缺貨冇提供,包括羊肉串覺得非常可惜。開始是點左牛柳粒,標明和牛牛柳粒,燒完一啲牛味都無,唔落調味料或者調味粉根本冇味,口感都有啲似食緊擦子膠咁。蜆肉難食到不得了,根本係急凍雪藏貨穿埋一堆,燒幾耐都係咁難食。基本上肉類都係唔太好食,唯一可取小小嘅係牛舌,豬五花簡直成舊都係脂肪少少肉都冇,雞皮正常可以的。但其實最大問題係上盤時真係唔知邊啲肉打邊啲肉,根本單憑眼睇係分唔到,有時食食吓都唔知食緊啲咩,一來無味,二來口感都係一樣。我個人唯一覺得比較好食嘅係燒菠蘿同甜薯,味道最正常。飲品方面選擇還好,基本有汽水,罐裝烏龍茶,亦有樽裝檸檬茶菊花茶等。用餐時間120分鐘,感覺好似好多,但係要諗埋其實串燒燒烤時間,可以話食得飽嘅,但係真係選擇好少。最吊詭嘅係成45

入到去第一個感覺座位枱數的確唔多,但好彩都算寬躺同大張。

覺得非常可惜。

我個人唯一覺得比較好食嘅係燒菠蘿同甜薯,味道最正常。

最吊詭嘅係成45分鐘前,就走來同我講last order,咁你唔好標明120分鐘任點任食啦。
而且last order諗住寫多少少,結果呈上數量減少左一半,但係點餐又沒收左,真係覺得有啲搵笨。

整體而言,可以試一次但係唔會想食第二次,因為味道根本唔好食,主店環境又殘舊,唯一值得讚賞嘅係冷氣好夠,諗住黃店支持下,但係有啲失望。

2021-07-25
成績公佈左,好滿意,當然要去慶祝啦☺️食串Grill 自助燒啦一百二十分鐘任食,任飲,超抵。地方乾淨,沒有燒烤既油煙感。桌子寬大,放個五層食物物架足夠有餘,坐得舒服。一座底就有人招呼講解。未落order已經有盤食物準備好比你,等你一路睇落餐紙,一路燒住啲野食先,好似好怕餓親啲客咁,服務唔比滿分都唔得啦。個燒爐有個大滾輪,放啲串好既食物落去,啲串串會自轉,所以啲食物燒得特別均勻。但啲串串就要放得好,齒輪對岩位,咁先轉得順,放唔好就會卡住唔郁呀啦。呢度燒汁代密糖,食物燒到七八成熟就可以塗燒汁。要重口味,仲可以加其他調味料,有泰式魚露,韓式梨汁燒烤醬,海鹽,孜然粉,七味椒鹽和串grill辣粉。調味料都好多選擇。佢啲食物冇醃製過,所以落些少調味料會好啲。食物種類多,基本豬,牛,海鮮,蔬菜都有。係點餐紙填上想要既數量,食物很快便送上,超讚。食材新鮮,全部都細細件串起晒,方便拿起就放入轉架到燒。要好好利用個燒烤架,上層可以放已經燒好既串串,放涼但又可以保持一定既温度呢度仲有晒燒烤時間表,真係岩晒手殘人士,地獄廚神去食。飲品就自己出去雪櫃自取,很方便。推介指數鯖魚,啲魚油被熱力迫晒出黎,啖啖魚油香,好

一百二十分鐘任食,任飲,超抵。

呢度燒汁代密糖,食物燒到七八成熟就可以塗燒汁。

食材新鮮,全部都細細件串起晒,方便拿起就放入轉架到燒。

呢度仲有晒燒烤時間表,真係岩晒手殘人士,地獄廚神去食。

飲品就自己出去雪櫃自取,很方便。

推介指數

鯖魚,啲魚油被熱力迫晒出黎,啖啖魚油香,好味。

燒菠蘿,少少酸但好juice

燒雞皮,要燒耐啲,啲皮變曬脆卜卜,好似食薯片咁。

台灣腸,三款腸仔最愛台灣腸。係我日思夜想既台灣味香腸呀。

燒豬大腸。原本都冇order, 但聽見隔離枱瘋狂encore,我地又叫黎試下羅。真係好正,外皮脆卜卜,內里啖啖肥油,勁邪惡。

甜食除左燒棉花糖

仲有雞蛋仔,蛋香濃郁,香脆可口。一定吃到熱辣辣既雞蛋仔。

和牛串,好多肉汁,必食
食完啲鐡韱唔好亂放,放係呢個大鐵桶到就唔會吉到人啦
添滿佢係我既目標!!!

每人食完仲有杯雪糕送,真係錦上添花啦。

2021-07-23
2021-07-19 344 浏览
懶人自助BBQ,鍾意串燒又驚麻煩嘅必試。試完真係覺得好方便,串燒自轉,同朋友邊吹水邊等食,唔洗自己嚟,very good.今日5點幾到,好彩仲有位,即時入坐😌7:30前離座加埋一都係二百頭✌🏻兩個人坐四人位,好鬆動,兩個鐘可以慢慢食。第一次食,店員好有耐性介紹配料醬料教你點擺好串燒。店員都好友善有禮,做嘢好快手。飲品支裝嘅都係鴻福堂,推介黑豆漿同菊花蜜👊🏻今日出面落完雨好熱,好彩飲品夠凍,爽晒😌韓式梨汁燒烤醬😬甜甜哋好香雪梨味,食雞翼一流。白色果罐係連掃嘅燒汁,肉去到6、7成可以上汁另外個魚露對我嚟講有少少鹹。另外仲有孜然粉、味椒鹽、海鹽等🤘🏻🤘🏻肉類都好新鮮,配埋燒肉汁好夾。平時自己都會買雞皮返屋企氣炸,所以今日前後食咗6串😃燒到脆脆哋加埋個梨汁好正🤗雞軟骨偏多肉,加海鹽已經好好食😋五花腩肉,細細粒半肥瘦,一啖過啱啱好😊推介多春魚、牛肋腩、豆卜同埋牛舌。牛舌芯好軟燒到七、八成熟加多少少孜然粉好正。睇住張表嚟燒,就係最佳嘅時間👊🏻最後甜品🥳🥳今日有草莓、雲尼拿、曲奇同朱古力好完美嘅一餐懶人BBQ未試過嘅朋友可以試下,早場就冇咁多人,唔洗等咁耐。我7號食完走人門口好多人等緊位🙈
懶人自助BBQ,鍾意串燒又驚麻煩嘅必試。
試完真係覺得好方便,串燒自轉,
同朋友邊吹水邊等食,唔洗自己嚟,very good.

今日5點幾到,好彩仲有位,即時入坐😌
7:30前離座加埋一都係二百頭✌🏻

兩個人坐四人位,好鬆動,兩個鐘可以慢慢食。

飲品支裝嘅都係鴻福堂,推介黑豆漿同菊花蜜👊🏻
今日出面落完雨好熱,好彩飲品夠凍,爽晒😌

韓式梨汁燒烤醬😬甜甜哋好香雪梨味,食雞翼一流。
白色果罐係連掃嘅燒汁,肉去到6、7成可以上汁
另外個魚露對我嚟講有少少鹹。
另外仲有孜然粉、味椒鹽、海鹽等🤘🏻🤘🏻

肉類都好新鮮,配埋燒肉汁好夾。

雞軟骨偏多肉,加海鹽已經好好食😋

五花腩肉,細細粒半肥瘦,一啖過啱啱好😊

推介多春魚、牛肋腩、豆卜同埋牛舌。
牛舌芯好軟燒到七、八成熟加多少少孜然粉好正。

睇住張表嚟燒,就係最佳嘅時間👊🏻

最後甜品🥳🥳
今日有草莓、雲尼拿、曲奇同朱古力
好完美嘅一餐懶人BBQ
  • 牛舌
2021-07-12 404 浏览
終於第一次去左試懶人串燒旺角一帶好多串燒鋪,今日就去左廣華街嘅串Grill,佢地仲有一間分店喺譽發大廈。鋪頭冷氣開得好足,一行入去係會有d凍,但個燒爐開住,食住野就會啱啱好。坐位全部都係卡位形式而且加高左d版,私隱度大大提升。店員安排左座位之後細心講左一次點樣點餐,擺串燒,同醬汁等等。唔洗驚第一次食唔知頭唔知路,呢個安排好細心。飲品有豆漿,茶,汽水自取任飲,亦好似有啤酒單點,啱哂唔同需求。食物方面,餐單用蠟筆畫完可重覆使用。有牛肉,豬肉,雞肉,海鮮,疏果類,丸類。咁多樣串燒,我就會推薦牛肉類 牛肋腩,帶少少筋同脂肪,燒耐左都唔會太韌,亦有牛香味。豬肉類就鐘意豬五花,唔會有好多豬毛,油脂多,所以一路燒d油香逼哂出黎,肉質都算嫩滑。海鮮類會推薦墨魚咀,有咬口,不過就要加多d醬汁先食得更滋味。蔬果類推薦甜薯,唔加任可野,燒熱就好好食,淡香嘅甜薯味好好食,燒車厘茄燒膩,轉頭又可以食多幾串肉串燒。而甜品燒雞蛋仔好有驚喜,燒到外脆內軟真係一流,想食脆d燒耐d都仲得,唔易燶,冇唸過雞蛋仔做串燒會咁夾。醬汁方面有韓式梨汁醬,泰式魚露同各重味粉自行調較。食完之際店只就比左我同朋友一人一杯Häagenda
終於第一次去左試懶人串燒

醬汁方面有韓式梨汁醬,泰式魚露同各重味粉自行調較。

食完之際店只就比左我同朋友一人一杯Häagendazs 雪糕,完滿結束左呢一餐串燒。

餐廳服務好,填完嘅食物快到亦到齊,用餐體驗好滿意~

2021-07-12
2021-07-03 942 浏览
呢間餐廳想食好耐但係次次唔book根本就唔洗旨意食到 今次終於肯的起心肝唔玩即興 終於可以試到呢個懶人串燒🤤由於佢係放題形式 一坐低佢會俾咗個頭盤先 跟住佢會跟手介紹埋個燒烤爐點用 員工十分之好心機 雖然忙到七彩 但係佢嘅態度一啲都唔差 解釋一啲都唔Hea 頭盤有齊基本嘅肉類同疏菜 可能因為佢不段轉住嘅原因 所以每一串嘅肉燒完出黎都非常均勻juicy 佢每張枱都會有一隻手都數唔哂嘅調味料 椒鹽 海鹽 串grill辣粉 孜然粉 韓式梨醬 燒烤醬 泰式魚露 可能因為佢嘅肉係完全無醃過嘅關係 所以我建議點都落少少調味料吊下味 正正係因為佢嘅肉無醃過 所以唔會食乜都一樣味 想食咩味 完全自己話事另一樣要讚嘅係佢嘅串燒鐵籤非常之乾淨 平時好怕去食串燒燒烤類嘅嘢 因為所有用具個感覺都好油淋淋 令到咩胃口都無哂 但係呢度嘅鐵籤即使有一個齒輪位(係其中一個令到佢識自己轉嘅秘密🤭) 令到佢清潔時嘅難度增加不少 但係佢每一枝鐵籤感覺都非常乾淨 一啲都唔油 真係要俾個👍🏼佢而成餐飯入邊 本人推介中嘅推介真係非呢粒雞蛋仔莫屬!燒完熱辣辣 內脆外軟 佢每人仲會送一杯大師嘅雪糕 建議將粒啱啱燒完嘅雞蛋仔連埋杯雪糕

雞蛋仔

佢每人仲會送一杯大師嘅雪糕 建議將粒啱啱燒完嘅雞蛋仔連埋杯雪糕一齊食 咁呢餐飯就可以畫上完美嘅句號啦😌
雞蛋仔
2021-06-26 872 浏览
今日過到黎旺角,打邊爐就打得多!食自助串燒就未試過!今次就近近地揀左近廣華附近嘅!之前已經見好多人排隊!今次終於黎試一試喇!呢度都有唔少選擇揀!略睇都有20-30款選擇!所以我地每款都試下!試下邊款好食就可以瘋狂encore!豬牛雞各都有幾款,仲有海鮮tim!任食兩粒鐘!個爐都幾夠火力!仲碌碌自轉,好方便!唔洗自己拎住!都幾好渦!gimmick野!打卡一流!呢度仲有飲品自助,都唔少選擇嫁!仲有燒烤建議時間,等你可以跟住時間黎燒,唔會燒過龍!唔識煮野食嘅人都可以跟住黎燒!最後仲有haagendaz食呀!正!每人有一杯!有幾隻味你揀tim!呢間野岩曬兩個人黎食!咁一定會食得夠飽!
呢度仲有飲品自助,都唔少選擇嫁!
呢間野岩曬兩個人黎食!咁一定會食得夠飽!
2021-06-25 653 浏览
今日黎食懶人串燒,只要將肉串放在自動爐上,就會自動轉身,乖乖等食就可以啦!最重要個爐好夠熱! 唔會燒好耐都唔熟。肉類串燒種類量唔算太多,但以質取勝,特別推薦牛肉,因為有澳洲和牛,紐西蘭牛,仲有荷蘭豬牛同豬都好高質,肉燒過後,香味更強。其他最愛係雞脾菇、冬菇、墨魚咀、雞軟骨、雞翼。所有食材是高質,size多切成四方 ,細粒,因為咁樣燒出嚟會均勻快熟。店員係入座時很用心講解使用烤爐方法,又介紹4款粉狀調味料,同3款醬汁,服務很好👍🏻
牛同豬都好高質,肉燒過後,香味更強。
其他最愛係雞脾菇、冬菇、墨魚咀、雞軟骨、雞翼。
2021-06-23
  • 雞蛋仔
  • 棉花糖
2021-06-24 427 浏览
今次去串Grill食到飽🤤肉類串燒種類都多,品質不劣,特別推薦牛肉、雞尾菇、冬菇、墨魚咀、雞軟骨、魚肉年糕、燒菠蘿😆😆沒有推介的,不代表不好吃,只是以上食物比較更有驚喜👍🏻👍🏻質素是中上級數😙食材既size切得用心,例如牛肉串,粒粒切到好平均,唔會太大粒,燒出嚟會好均勻,好快熟。店員很用心講解使用烤爐方法,服務很好👍🏻串燒會自動喺個爐度轉,唔使手動反轉,兩隻手可以用嚟影相,影到咁上下,嘢食就熟🤣🤣🤣
今次去串Grill食到飽🤤

2021-06-23