2021-10-19
呢間串燒開咗好耐,今日終於有機會試吓佢。餐廳基本上全部都係卡位,坐得都幾闊落。7:30前離座會有happy hour平少少,平日夜晚嚟都full House喎。Menu 上嘅串燒都以肉類為主。入到去坐低店員會問係咪第一次嚟,我哋第一次嚟,佢就先俾咗第一盤肉俾我哋燒住慢慢揀嘢食,佢嘅嘢食都幾新鮮。肉類來講個人比較鍾意M6和牛牛柳,牛脷同埋羊肉。M6和牛牛柳佢嘅油脂會係個口腔爆發。而個牛脷就厚切又夠淋,牛味都夠香。 羊肉就係串燒必食,每次串燒都要食羊肉,羊肉既肉香味, 加上串燒用嘅香料椒鹽同孜然粉等等,一路燒一路都聞到流晒口水。另外仲有一個超邪惡推介, 佢呢度有豬大腸。肥美嘅豬大腸經過燒煮後, 佢嘅外皮會燒到脆卜卜,啲脂肪會收乾,好香口。另外佢仲有台灣腸,海鮮,燒菠蘿,丸類,蔬菜等等。飲品方面佢罐裝同支裝嘢飲都有,出邊雪櫃自己拎。店員服務態度值得欣賞,做事細心。
另外佢仲有台灣腸,海鮮,燒菠蘿,丸類,蔬菜等等。
飲品方面佢罐裝同支裝嘢飲都有,出邊雪櫃自己拎。
店員服務態度值得欣賞,做事細心。