2022-06-17
呢間野真係食過一次冇下次。1.等候時間超長我同朋友遞單到上菜一共等左超過半粒鐘,而隔離有一檯客人遲過我地五分鐘俾單都可以早過我地食野。而且間鋪只會主要處理外賣單,就算之後嘅外賣柯打都可以照樣比我地堂食柯打早處理,將我地呢啲堂食客放一邊唔理。2.食物質素差呈上,就算等得耐,食物好食我都算數,點知等左過半鐘,上來嘅雞肉串燒係凍曬,而且又柴又硬,根本食唔出係即場燒出來。另外串燒調味過咸,加上肉串根本冇肉汁,同啃加左鹽嘅樹皮冇分別。之後上嘅田雞乾鍋全都係油,又鹹又膩,超級垃圾。3.環境太差間鋪頭好細,只有5檯左右,而部分燒烤食材就咁擺係其中一檯嘅隔離地下,極不衛生。另外,廚房係開放式嘅,而間鋪頭嘅抽油煙機係廢嘅咁滯,成間鋪係佈滿油煙,俾食客吸曬。 4.態度惡劣我地剔左個五花腩串燒,根本冇上過來,而個疑似女老闆娘就夾硬話第一次上菜就已經上左。但係啲餸第一次上,只係上左兩串牛同三串雞,我同我嘅朋友都十分肯定根本冇五花腩串燒,因為我地餓左咁耐,再加上雞肉串燒太過垃圾,令我地非常清楚第一次上左咩串燒,而正當我地想理論嘅時候,個疑似女老闆娘就不耐煩地敷衍我地,話人手不足要幫手上菜就一口斷定上左五花腩串燒
1.等候時間超長
2.食物質素差
3.環境太差
4.態度惡劣
我地剔左個五花腩串燒,根本冇上過來,而個疑似女老闆娘就夾硬話第一次上菜就已經上左。但係啲餸第一次上,只係上左兩串牛同三串雞,我同我嘅朋友都十分肯定根本冇五花腩串燒,因為我地餓左咁耐,再加上雞肉串燒太過垃圾,令我地非常清楚第一次上左咩串燒,而正當我地想理論嘅時候,個疑似女老闆娘就不耐煩地敷衍我地,話人手不足要幫手上菜就一口斷定上左五花腩串燒俾我地,睥左我地一眼然後匆忙走左。
今次用餐體驗真係我成世人遇過嘅最差一次,咁嘅垃圾店可以keep住唔執都係奇跡,我只在此呼籲看到呢篇蚊嘅各位唔好幫襯呢間垃圾,冇謂俾錢買難受