2020-09-07
三小漁內部裝修雅緻, 服務良好, 最重要係食物質素出色, 令我非常驚喜!😍💕桂花烏龍 $12清香嘅烏龍茶中帶著淡淡嘅桂花甜味, 好正!🌼💕黑磚豆腐 $18/件外層炸至香脆, 內裡嘅豆腐嫩滑, 口感層次豐富! ☺️加上少許辣椒及炸蒜, 格外惹味! 😋💕鮮菠蘿芥末蝦球 🍍🍤$148擺盤精美用心, 好吸引! 💖蝦球外層薄而脆, 蝦肉爽彈鮮味! 🍤配上輕微辣味中又帶一點甜嘅芥末醬, 令整道菜生色不少! 🤩 再加上甜美多汁嘅菠蘿🍍一齊食, 非常驚喜嘅組合, 好美味!🥰💕百香骨 $128一字骨輕輕半煎炸過, 夠香口, 而且肉質鬆軟易食!❤️ 再以充滿果香及果甜嘅百香果醬汁用於一字骨上, 令人回味無窮, 十分推介! 😘💕啫啫生菜煲 $78生菜加上豬肉碎及蒜片, 份量十足, 健康又滋味! 👍🏻💕桂花桃膠燉雪梨 🍐🌼$58🍐雪梨非常清甜, 燉至軟淋, 而且已經去芯! 💖加上桃膠及桂花🌼, 感覺滋補養顏, 意想不到嘅美味!🥰💕日本直運芝士蛋糕 (芝麻味) $18
💕桂花烏龍 $12
清香嘅烏龍茶中帶著淡淡嘅桂花甜味, 好正!🌼
💕黑磚豆腐 $18/件
💕鮮菠蘿芥末蝦球 🍍🍤$148
💕百香骨 $128
💕啫啫生菜煲 $78
生菜加上豬肉碎及蒜片, 份量十足, 健康又滋味! 👍🏻
💕桂花桃膠燉雪梨 🍐🌼$58
💕日本直運芝士蛋糕 (芝麻味) $18