2025-08-02
飛魚籽沙律($48)沙律醬比一般平時食開嘅濃味,充份包裹住d沙律,青瓜絲同飛魚籽份量好多同新鮮關西風炸雞球丼定食($78)炸雞外皮脆卜卜,內裡雞肉嫩滑多汁。飯粒粒分明。面頭淋左d章魚燒醬汁同蔥,好有日式風味刺身四點配鮭魚子玉子燒丼定食($138)呢碟有三文魚、油甘魚、吞拿魚同甜蝦。刺身切得厚實大片同新鮮,玉子燒軟滑帶微甜,面頭鋪咗好多三文魚子,令到個層次更加豐富明太子醬燒鮭($30)+左口魚裙邊壽司($38)三文魚油脂豐富,燒得岩岩好,加埋明太子醬鹹香濃郁,每一啖充滿層次感,性價比高。左口魚脂肪豐富但唔會太膩,入口即化,炙燒香氣同壽司飯嘅醋香完美融合Kirin Ichiban啤酒($68)啤酒泡沫細緻綿密,入口順滑,依家有買一送一好抵飲!鋪頭唔算好大,但好有居酒屋既感覺好溫馨。如果你鍾意日式料理,可以試吓呢間舖頭
啤酒泡沫細緻綿密,入口順滑,依家有買一送一好抵飲!