燒肉ONE

Yakiniku One
2023-12-16 63 views
約左朋友去銅鑼灣買聖誕禮物 行街前當然要食飽飽 佢話銅鑼灣世貿附近有間燒肉幾抵食一於去試下 呢到係qr code 落單 主要分套餐同單點 超値xCP値最高燒肉套餐、 全日套餐 除左肉 、仲有 飯 、前菜 同 甜品估唔到呢到會提供咁多醬料仲好好咁介紹邊隻肉沾邊隻醬先最夾朋友叫左 牛魔王燒肉套餐有澳洲M8和牛牛胸腹、美國牛小排、美國牛頸脊、美國牛板腱 總共200g 牛肉脂肪分佈平均 每種牛既味道都有d 唔同 一次過試晒唔同既口感 叫左珍珠白飯 送燒肉一流沙律 可以包住菜食 有咁漏甜品 日本泡芙 叫完套餐仲可以半價追加一份肉 叫左日本鹿兒島豚五花 50g 有成三塊 相對比較瘦 不過豬味都幾重 我叫左 日本新瀉雞爽肉 套餐雞爽肉 100g 原來雞爽肉係咁好味 比雞肉/柳更有味 更有咬口 一樣叫左送飯既珍珠白飯同沙律包肉最後係CocoBerry雲呢拿 雪糕呀 仲有 平日午市仲有飲品送 熱茶/汽水都有得揀 朋友話唔夠喉 仲想encore 所以叫左扇貝 同 好q 大虎蝦 燒完既扇貝保留住d 汁 食落好鮮甜 虎蝦真係好q 大隻 重點食落勁爽口 啖啖肉食好爽呀 佢最抵既係每日下午2-6 所有飲品/小食
約左朋友去銅鑼灣買聖誕禮物
行街前當然要食飽飽
佢話銅鑼灣世貿附近有間燒肉幾抵食
一於去試下

呢到係qr code 落單
主要分套餐同單點
超値xCP値最高燒肉套餐、 全日套餐
除左肉 、仲有 飯 、前菜 同 甜品

估唔到呢到會提供咁多醬料

所有飲品/小食/單點肉類同燒肉套餐都有半價 好癲呀
時間岩既話真係好抵食
唔怪得坐到3點愈黎愈多人啦
2023-12-11 43 views
話說今日心血來潮,去咗間小店試吓燒肉,店面唔算起眼但一入去先知,藏龍臥虎嘅地方😏。一落座,見到環境好乾淨,服務員又親切,第一印象掂過半呀!👌喺呢度,我試咗啲經典嘅牛肉串燒,中意佢哋嘅用心 — 每串都燒到岩岩好,外層微焦,帶啲香味,咬落去又彈牙。肉質鮮美,夾埋啲自家秘製醬汁,鹹香得嚟唔死鹹,簡直係「咁撈得」😍!再嚟,啲五花肉當然唔可以錯過,肥瘦比例啱啱好,點兩秒太耐會太肥,點少咗又唔夠香,咁啱好我就識得啲「火喉」,整出嚟啲肉質嫩滑,肉汁充滿,一啖口感到肉香味同碳香味完美融合,真係「正爆」!最後,用咗啲青菜同埋泡菜清下口,響應個招牌奶茶,甜甜地喺口腔留迴啲燒肉嘅餘韻,完!成!美!食!撈!局!😋🎉整體黎講,呢度嘅燒肉真係「出奇制勝」,平民價格,食得痛快,饞嘴又滿足。下次帶埋班Friend嚟開「火」,實行share吓彼此個「燒肉樂」啦!🥳🍖🔥

2023-12-02 50 views
難得平日放假,去咗銅鑼灣行街,行行吓好肚餓,突然間口痕好想食燒肉,見到呢間餐廳好似好特別,裝飾好吸引,所以就決定入去試吓。餐廳有好多款燒肉可以選擇,亦都可以選擇食套餐,無論係豬肉,雞肉,定係牛肉套餐都有得揀,而餐廳都係主打食牛,有普通到和牛都可以選擇,仲有好多唔同級數嘅牛可以揀,豐儉由人。牛魔王燒肉套餐呢個套餐包括澳洲和牛胸腹,美國牛小排,美國牛頸脊,同埋美國牛版腱。主食揀咗紫菜溫泉蛋飯,用紫菜撈埋蛋黃,配白飯超級好味。呢個套餐最正嘅位係在於可以食到唔同牛肉嘅部位,每一款都有佢唔同嘅特色,鍾意試唔同部位嘅朋友就一定要揀呢款啊!日本A4和牛三角肉牛肉質素好高,基本上係入口即溶,好似食高級餐廳嘅燒肉咁樣,真係好有驚喜!香濃抹茶雞蛋仔焙茶黑芝麻雪糕雞蛋仔超級香脆,亦都又超濃嘅抹茶味,而雪糕係本地品牌嘅芝麻雪糕,兩種配埋真係好夾!

牛魔王燒肉套餐
主食揀咗紫菜溫泉蛋飯,用紫菜撈埋蛋黃,配白飯超級好味。

日本A4和牛三角肉

香濃抹茶雞蛋仔焙茶黑芝麻雪糕
2023-12-01 55 views
中午想食燒肉,真係食過翻尋味╴係銅鑼灣區以燒肉黎講係較經濟,叫個午市套餐+多半份肉,有埋飲品甜品,埋單價都係百幾蚊。今次經apps 點了以下食物:牛迷之選(美國牛胸腹+牛板鍵)配生菜及4款享受(美國牛胸腹+日本新潟雞爽肉+南美洲牛舌+西班牙豚五花)配紫菜珍珠米飯,每個套餐均會配給麵豉湯,飲品(今次叫左樽裝汽水) 、雪糕,仍然有半價優惠加多半份牛小排及日本和牛。今次兩人共用一爐,位置唔算夠唯有輪流燒,肉類品質維持高水準,可惜個米飯粒較硬,唔係好岩食。態度親切有禮有笑容,上餐速度又夠快,讚讚讚!!!
今次經apps 點了以下食物:

態度親切有禮有笑容,上餐速度又夠快,讚讚讚!!!
2023-11-24
$117 (Lunch)
2023-11-30 43 views
成日心思思想食燒肉,行經銅鑼灣見下午茶有半價就諗都唔使諗即刻入去食返餐。呢間全日都唔收加一,加上下午茶時段半價,真係幾抵食!同友人點咗一個日本A4和牛三角肉同宮崎A4和牛牛肩胛套餐,配紫菜溫泉蛋飯,有埋沙律同枝豆,都好豐富。調味料都好充足,好多款醬料任揀,啱食仲可以買埋添,又俾佢諗到😂食燒肉就梗係飲啤酒啦,不過友人唔鍾意飲酒,就叫咗支裝忌廉。和牛牛肩胛勁肥美,油花滿佈,燒嘅時候勁香牛味,用嚟配飯一流!塊肉厚到好似午餐肉咁,正!和牛三角肉就冇咁多油脂,肉質感較重,唔鍾意食咁肥嘅朋友仔就可以叫呢款啦!另外要讚吓個紫菜溫泉蛋飯,加埋個燒肉汁,可以食幾碗!見佢咁抵食,忍唔住追加咗個美國牛頸脊,好香牛味,而且肉質鮮嫩,又係送飯一流!

食燒肉就梗係飲啤酒啦,不過友人唔鍾意飲酒,就叫咗支裝忌廉。

另外要讚吓個紫菜溫泉蛋飯,加埋個燒肉汁,可以食幾碗!

2023-11-22 53 views
銅鑼灣眾多餐廳之中想食燒肉近近地就可以黎呢到試下😋主打牛肉但都有好多部份海鮮同日式燒烤小食都可以燒添!例如燒菠蘿,蕃薯仔,芝士年糕等等!第一個燒肉餐叫左美國牛胸腹+美國牛板腱+南美洲牛舌套餐,配生菜,沙律同CocoBerry雪糕。第二個就美國牛小排+美國牛板腱套餐美國牛小排+美國牛板腱配紫菜溫泉蛋飯,日本枝豆同日本泡芙😍配菜可以揀麵豉湯,枝豆或者沙律,感覺上比其他燒肉店前菜選擇多左🫣而甜品都可以之後叫店員上或者即刻食添👍🏻扇貝超級鮮甜真係超級好味!冇諗過燒肉店都可以食到海鮮🥹芝士年糕燒完表面脆脆地入面濃郁芝士味真係好正呀!今川燒有奶黃同草莓餡可以揀,我同朋友都揀左奶皇味,甜度適中真係好食😋肉質方面脂肪分配平均而且燒完都有甜甜嘅燒烤汁好好味🤤而且仲有好多汁可以揀,多到眼花撩亂呀簡直😂ps.除左燒肉其實餐廳仲有丼飯可以食😍最後環境方面都幾大,坐得舒服👍🏻👍🏻午市仲包飲品同唔收加一,平時喺銅鑼灣行完街想食燒肉絕對可以一試呀!
銅鑼灣眾多餐廳之中想食燒肉近近地就可以黎呢到試下😋
第一個燒肉餐叫左美國牛胸腹+美國牛板腱+南美洲
美國牛小排+美國牛板腱配紫菜溫泉蛋飯,日本枝豆同日本泡芙😍
甜品都可以之後叫店員上或者即刻食添👍🏻

扇貝超級鮮甜真係超級好味!冇諗過燒肉店都可以食到海鮮🥹
芝士年糕燒完表面脆脆地入面濃郁芝士味真係好正呀!

ps.除左燒肉其實餐廳仲有丼飯可以食😍

2023-11-19 43 views
今日午餐時間又到了銅鑼灣揾食!經過燒烤0ne日本燒肉速食店有位喎,就入去試下先!入面也尚大,裝修也簡潔,果然冇令我失望!牛迷之選,有200g美國牛胸腹及牛板腱,一個人慢慢燒,Metime靜一靜,味道也不錯!配上沙律,飯選用珍珠米,飲品有支裝可樂,配燒肉類至正!甜品方面有泡芙2粒!90蚊是值得再試!

入面也尚大,裝修也簡潔,果然冇令我失望!

牛迷之選,有200g

90蚊是值得再試!

2023-11-14
Waiting Time
50 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)
2023-11-18 54 views
今日早放工,見你夠六點,仲係德加時段,就落咗樓下間日式燒肉店,早早地食個晚飯。兩個人叫咗幾樣嘢,性價比極高,自己買材料都未必買到。1)👍🏻👍🏻👍🏻宮崎A4和牛牛肩胛套餐($228)套餐包括有:* 100克日本宮崎A4和牛牛肩胛* 生菜(或揀白飯),* 一份沙律(或者枝豆/麵豉湯),* 甜品(雪糕/泡芙)A4和牛牛肩胛一共有八片,攞出來嘅時候做凍冰冰,size都絕不欺埸,油花簡直係冇得輸,放落個爐都勁搶火,一放入口油香十足,無筋超正,入口即融,真心推介2) 澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐 👍🏻👍🏻食物包括:* 200g 澳洲M8 和牛牛胸腹* 白飯一碗(可以揀生菜)* 一份沙律 (或者枝豆/麵豉湯)* 甜品 (雪糕/泡芙)牛肉足足有12片,標明200g,份量足料,入口易咬冇渣唔靭,牛味香濃,性價比高散叫多咗兩樣:3)日本A4和牛三角肉50g ($108)👍🏻👍🏻極之有信心嘅賣相,大大塊只有兩片,包住生菜入口,口感滿滿,充滿油香,大滿足4)海鮮三皇 ($108)👍🏻👍🏻👍🏻入邊有好Q大虎蝦,扇貝和日本甲羅燒 虎蝦真係有我隻手掌咁大,扇貝上枱時候凍冰冰,特別要讚一讚甲羅燒,大大嚿蟹膏放響蟹殼上面去

兩個人叫咗幾樣嘢,性價比極高,自己買材料都未必買到。

1)👍🏻👍🏻👍🏻宮崎A4和牛牛肩胛套餐($228)
套餐包括有:
* 100克日本宮崎A4和牛牛肩胛
* 生菜(或揀白飯),
* 一份沙律(或者枝豆/麵豉湯),
* 甜品(雪糕/泡芙)

2) 澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐 👍🏻👍🏻
食物包括:
* 200g 澳洲M8 和牛牛胸腹
* 白飯一碗(可以揀生菜)
* 一份沙律 (或者枝豆/麵豉湯)
* 甜品 (雪糕/泡芙)
澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐(200g)

散叫多咗兩樣:
3)日本A4和牛三角肉50g ($108)👍🏻👍🏻
日本和牛三國肉

4)海鮮三皇 ($108)👍🏻👍🏻👍🏻
入邊有好Q大虎蝦,扇貝和日本甲羅燒
虎蝦真係有我隻手掌咁大,扇貝上枱時候凍冰冰,特別要讚一讚甲羅燒,大大嚿蟹膏放響蟹殼上面去燒,燒到出煙攪勻一陣就食得,😋😋超好味,鍾意食蟹嘅人一定會勁開心
海鮮三皇
日本甲羅燒

見啲小食都幾抵食,平平哋叫咗兩個:
5) 天婦羅魷魚鬚 ($28)佐食之選
天婦羅魷魚鬚

6) 日式芝士年糕 ($28)年糕fans唔好錯過
日式芝士年糕

講到醬汁就大把選擇,10幾支放響枱面任君選擇。👍🏻

員工服務都要一讚,教我點樣燒甲羅燒,細心,兼且有禮貌! 👍🏻

總括嚟講今次食得好開心,性價比超高(下午茶時段二至六點前入座有半價添),差唔多到六點人頭湧湧,重冇加-服務費 😍😍

👉🏻👉🏻另外一個發現就係好多人「一個人」嚟食燒烤套餐,所以燒烤唔係一定要一大班人先可以食㗎
日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐
澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐(200g)
日本和牛三國肉
海鮮三皇
日本甲羅燒
天婦羅魷魚鬚
日式芝士年糕
2023-11-15 33 views
今日老友生日更係要食餐好好地,選擇左銅鑼灣燒肉one日本燒肉速食店餐廳位置方便,就在地鐵站附近,餐廳環境舒適,午市時段人流十分多午市有超值套餐十分抵食朋友生日所以選擇左兩個靚少少套餐1.日本宮崎A4和牛 牛肩脊胛套餐(100g)配咗日本蕎麥 冷麵,午市有飲品送和牛分佈均勻細腻,具有出色霜降Mable 紋理同優雅油花,肉質嫩滑多汁2.店長推介:日本鹿兒島豚五花燒肉套餐(100g) 配紫菜飯豚肉有豐富脂肪,脂肪令肉質更加香濃, 味道更加鮮美, 紫菜飯大大碗非常美味,唔駛餸都可以食好多 值得一提喺每個枱嘅枱面上都有一盤嘅醬油, 醬油嘅種類超多, 總有一樣啱你心意,非常正最後仲有甜品日本泡芙同雪榚,今日生日飯,朋友食得非常開心同滿足走時候剛下午茶時段開始,又有好多人,餐牌上大部分食物做半價,相約朋友下次一定再來,一

午市有超值套餐十分抵食
朋友生日所以選擇左兩個靚少少套餐

1.日本宮崎A4和牛 牛肩脊胛套餐(100g)
配咗日本蕎麥 冷麵,午市有飲品送

2.店長推介
:日本鹿兒島豚五花燒肉套餐(100g) 配紫菜飯

日本鹿兒島豚五花燒肉套餐

最後仲有甜品
日本泡芙同雪榚,今日生日飯,朋友食得非常開心同滿足

走時候剛下午茶時段開始,又有好多人,餐牌上大部分食物做半價
,相約朋友下次一定再來

,一
2023-11-15
$200 (Lunch)
日本鹿兒島豚五花燒肉套餐
  • 日本宫崎A4和牛牛肩胛
  • 日本鹿兒島豚五花燒肉
今日過港島行街,經過見到呢間餐廳好似好正,咁一人一個爐❤️😍一人燒肉再見到佢寫全日免加一,而且價錢都唔算貴,就即刻入咗去日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐+紫菜飯+麵豉湯+雪糕A4和牛牛肩胛一上枱已經見到油脂均勻,肉色粉嫩😍 燒完之後,食落口唔係講笑好軟入口即溶 😱對得住個價錢,又唔會太膩❤️❤️❤️另外餐廳好細心有一個調味架起碼有10種或以上嘅醬汁,或者普通胡椒和柚子鹽 我自己就用咗啲柚子鹽同埋一個蒜香燒肉汁!佢嗰度寫明係適合食和牛嘅時候點❤️真係幾match 日本壽喜燒鍋配美國牛胸腹套餐美國牛胸腹雖然冇和牛咁好食,但係都幾有牛味壽喜燒嘅味道一開頭落牛肉或者娃娃菜味道又唔算好甜,去到落烏冬嘅時候吸晒壽喜燒嘅甜味 幾適合鍾意壽喜燒嘅人 ,另外佢個竹輪原來裏面係爆漿芝士 🤣🤣👍🏻 芝士味幾濃郁,不過小心睇熱!日本A4和牛三角肉望到佢嘅和牛質素唔錯,忍唔住加咗呢個和牛三角肉,又係肉紋不得了 ❤️望到已經覺得好食日本泡芙裏面竟然係雪糕❤️唔係普通嘅cream 正越乃雪樁sake朋友唔係好飲得,都覺得呢隻非常容易入口,而且99$ 200 ml 我覺得幾抵飲,易人口兼香甜走嗰時見到一個下午茶餐牌,近乎係正餐嘅半價❤️再
再見到佢寫全日免加一,而且價錢都唔算貴,就即刻入咗去

日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐+紫菜飯+麵豉湯+雪糕
A4和牛牛肩胛

日本壽喜燒鍋配美國牛胸腹套餐
美國牛胸腹雖然冇和牛咁好食,但係都幾有牛味

日本A4和牛三角肉

裏面竟然係雪糕❤️唔係普通嘅cream 正

越乃雪樁sake

走嗰時見到一個下午茶餐牌,近乎係正餐嘅半價❤️再加免+1,下午茶好似去到六點! 下次同朋友一定要食下午茶先,咁可以嗌多幾碟靚牛同sake 🥰🥰
2023-11-08
  • 日本A4和牛牛肩胛
  • 日本A4和牛三角肉
  • 越乃雪樁sake
2023-11-08 27 views
睇完戲9點幾周圍揾野食,有唔少舖都Last order,經過燒肉One 見到21:00-23:00 全單7折,又唔使加一,仲可以即時入座,經apps order 以下套餐;美國牛頸脊+美國牛小排配生菜及美國牛小排+美國牛板鍵配珍珠米飯,每個套餐均配麵豉湯、飲品、雪糕,肉類品質不俗,時間唔趕可以慢慢燒,枱上有醬料轉盤,轉盤上有說明書,簡介肉類建議配搭的醬汁,做法相當細心,雪糕方面今次是雲呢拿味,味道唔會好甜,還加單了一份2串鮑魚串,照燒鮑魚唔錯。態度親切有禮有笑容,主動介紹其他時段套餐,另外上餐速度快,讚讚讚!!!

2023-11-07
$129 (Last Night Supper)
有D人成日話食得肉多會好飽滯,食幾舊已經唔想再食,但唔知點解,由細到大我對燒肉都係毫無防備,而且多d黎密d手都仲得,就算一晚要隊爆10幾塊牛,我一樣咁享受,完全零負苛,可能呢d就係人地口中所謂既食肉獸?👇🏻📌全 日 燒 肉 套 餐 -▪️ 美國牛胸腹 · 美國牛板腱 · 南美洲牛舌套餐 - 250g▫️ 我同朋友分別試左兩個SET,我就揀左呢個人氣推介,一次過食哂「美國牛胸腹」、「美國牛板腱」、「南美洲牛舌套餐」,加左$50升級左做250g;牛胸腹好爽彈,牛板腱牛味濃郁,牛舌薄切燒得好入味,仲幾有咬口;飯我就揀左加錢換做「紫菜溫泉蛋飯」,蛋一切開係流心,配搭D牛肉一齊食,口感滑溜;而個set包左個「麵豉湯」,加2蚊仲有個「日本泡芙」,一份三粒,過足口癮。▪️ 牛 魔 王 燒 肉 套 餐 - ▫️ 我就揀左個「牛魔王燒肉套餐」,一次過食勻四款招牌牛肉,包括「澳洲M8和牛牛胸腹」、「美國牛小排」、「美國牛頸脊」、「美國牛板腱」。我最鍾意個和牛牛胸腹,每邊大概燒20秒左右,食落油香岩岩好,接近入口即融。我同朋友一樣都係加18蚊換左「紫菜溫泉蛋飯」,同埋2蚊要個甜品「日本泡芙」,成個set我覺得都好抵
有D人成日話食得肉多會好飽滯,食幾舊已經唔想再食,

但唔知點解,由細到大我對燒肉都係毫無防備,而且多d黎密d

手都仲得,就算一晚要隊爆10幾塊牛,我一樣咁享受,

完全零負苛,可能呢d就係人地口中所謂既食肉獸?👇🏻

📌全 日 燒 肉 套 餐 -

牛魔王燒肉套餐

飯我就揀左加錢換做「紫菜溫泉蛋飯」,一切開係流心,
麵豉湯

配搭D牛肉一齊食,口感滑溜;而個set包左個「麵豉湯」,
2蚊仲有個「日本泡芙」,一份三粒,過足口癮。

▪️ 牛 魔 王 燒 肉 套 餐 -
美國牛胸腹 · 美國牛板腱 · 南美洲牛舌套餐

美國牛胸腹

同埋2蚊要個甜品日本泡芙」,成個set我覺得都好抵食,
下次一定會再黎!

📌甜 品 -
▪️ Coco Berry波 波 雪 糕 -
▫️ 估唔到除左燒肉甜品仲有「Coco Berry波波雪糕」可以嗌,
同朋友一人整返一盒,相當滿足。
Coco Berry波波雪糕
2023-11-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
麵豉湯
美國牛胸腹 · 美國牛板腱 · 南美洲牛舌套餐
美國牛胸腹
Coco Berry波波雪糕
2023-11-06 38 views
我們3個人等位,前面都有3個人等一枱位,都慣性幫襯過幾次,安排暢順,可能當時新開,老闆註場。昨晚我們同前面3人行等位,等了三四個字,當中兩人位後來先上岸都明白三人位難等,再等多三個字發現唔對路,中間又有三四枱二人位來後先上岸,入面有大長枱都有交錯過二入二出,其實留一陣位就會有四座,待應安排好差,仲要理直氣壯,如人多不用考慮食。
2023-11-04
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
2023-11-04 29 views
Happy Friday lunch食燒肉好開心,燒肉ONE位置方便,好坐又抵食日本宮崎A4和牛牛肩胛($270)、日本A4和牛三角肉($216) - A4和牛任何部位都唔會令人失望,油脂分布平均、牛味香濃、肉質鮮嫩,輕輕燒到香脆已經好好食,配溫泉蛋紫菜飯,食得勁滿足,沙律菜嫩綠新鮮美國牛小排($58)、日本鹿兒島豚五花($58)、燒新鮮菠蘿($38)、日本宮崎腸($18) - 幾款追加嘅單品都好新鮮,肉味好香,特別係豚五花,半肥瘦燒到脆卜卜,好惹味爐火好夠大,好快就有得食,又可以燒到啲肉好香脆燒肉濃味重油脂,嘆罐凍冰冰嘅烏龍茶好夾,飲得特爽甜品係雲尼拿雪糕,食埋好滿足啲位幾闊幾好坐,抽氣亦好好,坐滿晒人一齊燒都唔怕好大陣油煙,又夠涼有好多唔同嘅餐可以揀,可以追加嘅單品選擇亦多,肉、海鮮、炸物、野菜,甜品等,款款都好吸引枱面已經有極多款唔同嘅醬汁俾大家配唔同嘅肉,好貼心,出餐又快,值得推介

爐火好夠大,好快就有得食,又可以燒到啲肉好香脆

燒肉濃味重油脂,嘆罐凍冰冰嘅烏龍茶好夾,飲得特爽

甜品係雲尼拿雪糕,食埋好滿足

今次黎到銅鑼灣食燒肉😻😻門面望落已經好吸引🤣餐廳入面裝修好完善👍🏻👍🏻雖然係燒肉但唔會成陣煙,而且座位好闊落,坐得十分舒服~燒烤爐可以自行較火大小,好方便都好快熟😋店員服務態度都唔錯~餐牌選擇勁多😍😍有唔同嘅set揀之餘,仲有小食、甜品、海鮮等,好豐富!今次叫咗兩set牛魔王燒肉套餐😚主食揀咗紫菜湯烏冬同紫菜溫泉蛋飯,烏冬超好食🤤十分推薦👍🏻👍🏻👍🏻溫泉蛋飯又滑又香~牛肉油脂分布均勻,燒完又嫩又多汁,點埋醬汁一齊食一流😋除咗set甜品叫咗泡芙同雪糕,我哋仲叫咗個朱古力雞蛋仔配水蜜桃味雪糕🤤🤤🤤雞蛋仔外脆內軟,配埋雪糕口感好豐富!仲有兩隻大虎蝦,真係超級大隻!!
今次黎到銅鑼灣食燒肉😻😻門面望落已經好吸引🤣

仲有兩隻大虎蝦,真係超級大隻!!