燒肉ONE

Yakiniku One
2023-06-21 35 views
一般單點燒烤都感覺比較貴或者有時任食感覺太油膩又吃得不多,覺得性價比不高一人燒肉套餐,可以吃少少,lunch time快食都可以幾日前跟朋友到銅鑼灣世貿對面燒肉ONE午餐有不同全日燒肉套餐,包括燒肉、飯、枝豆或沙律、甜品、飲品。挺富豐啊!每款套餐還可以半價加配一款燒肉不夠的話,可以再單點日本A4和牛三角肉套餐 100g $218半價加配美國牛小排50g $29白飯可選紫菜飯,不錯啊!還有份量可以選,我選了200g。和牛很多雪花🤩入口即溶美國牛小排,很有肉味日本鹿兒島五花腩套餐 200g $158平時食韓燒都會叫五花腩,鹿兒島的都是第一次食。這個套餐點了泡芙。還點了桃味及荔枝味雪糕,每球雪糕是獨立包裝,幾衛生。店內頗多位置,就算自己一人食燒肉都可以😊餐牌免費贈送飲品,有多款選擇。很多調味料選擇
一般單點燒烤都感覺比較貴
或者有時任食感覺太油膩又吃得不多,覺得性價比不高

一人燒肉套餐,可以吃少少,lunch time快食都可以

幾日前跟朋友到銅鑼灣世貿對面燒肉ONE午餐

每款套餐還可以半價加配一款燒肉
不夠的話,可以再單點

日本A4和牛三角肉套餐 100g $218
半價加配美國牛小排50g $29
白飯可選紫菜飯,不錯啊!還有份量可以選,我選了200g。

和牛很多雪花🤩入口即溶

美國牛小排,很有肉味

日本鹿兒島五花腩套餐 200g $158

還點了桃味及荔枝味雪糕,每球雪糕是獨立包裝,幾衛生

店內頗多位置,就算自己一人食燒肉都可以😊

餐牌

免費贈送飲品,有多款選擇。

很多調味料選擇

2023-06-19 51 views
下午茶半價食燒肉,就吸引我入去試一次.2:30pm 有20多個客人在進餐.各自各自己點餐,很快就送上來.沙律+白飯+不同位置既牛肉我叫最平既美國牛肩,以半價後$34,肉質十分超值.服務員耐心教客人如何用手機下單,不错.
下午茶半價食燒肉,就吸引我入去試一次.
2:30pm 有20多個客人在進餐.
各自各自己點餐,很快就送上來.
沙律+白飯+不同位置既牛肉

我叫最平既美國牛肩,以半價後$34,肉質十分超值.

服務員耐心教客人如何用手機下單,不错.
2023-05-18
2023-06-08 57 views
這兩天在銅鑼灣逛街,太想吃烤肉,被朋友帶著來吃了這家一人食燒肉!誰知道發現下午餐有半價優惠且餐廳冇加一 好抵食,連續來了兩天!😂除咗有好抵食嘅燒肉套餐,仲可以因應食量單點燒肉,想每款都試下,可單點幾款燒肉,再單點炸物、雪糕、甜品,就好似我同朋友,叫了一個套餐,紫菜飯加大,因為每個套餐可以另外用半價加購一款肉。之後單點了好多不同款的肉餐小食,咁就可以乜都試哂😎等待上菜時,己經在研究哪款醬汁及調味料比較好味,一整盤應該有數十款,還是喜歡甜味的燒肉醬汁。最盞鬼嘅係,試啱仲可以單支購買醬汁返屋企!皇牌推薦:美國牛頸脊+美國牛小排套餐牛頸脊牛味重,油脂適中,配飯一流!牛小排紋理分明,肉質更有口感!我試左7-8 款肉也覺得套餐這款肉質質素最高~紫菜飯套餐加配的紫菜飯,大家一定要試下!米飯是珍珠米來的,勁滿的紫菜,100-300g飯任選,400g才加$2,細食的朋友仔絕對可以share! 澆上燒肉汁配上一塊燒肉,再滿足不了!隨餐仲送枝豆或沙律🥗單點追加:牛胸腹 - 油花清晰,以薄切就咁快燒,入口肉味濃郁;牛小排 - 色澤均勻,肉質軟腍,好好食;牛舌-牛舌厚薄適中,不會韌!西牛五花- 愛油脂感嘅可嘗試

皇牌推薦:美國牛頸脊+美國牛小排套餐

牛頸脊牛味重,油脂適中,配飯一流!
牛小排紋理分明,肉質更有口感!
我試左7-8 款肉也覺得套餐這款肉質質素最高~

紫菜飯

隨餐仲送枝豆或沙律🥗

單點追加:

牛胸腹 - 油花清晰,以薄切就咁快燒,入口肉味濃郁;
牛小排 - 色澤均勻,肉質軟腍,好好食;
牛舌-牛舌厚薄適中,不會韌!
西牛五花- 愛油脂感嘅可嘗試一下,油花從烤肉嘅火光可見;
海皇三鮮 - 一隻甲羅燒一隻虎蝦一隻扇貝,真心推薦日本甲羅燒,燒10分鐘左右即可,香氣撲鼻,蟹膏十分creamy,配米飯是最佳拍檔!試過保證難忘!虎蝦和扇貝也很OK!

還有最特別的是,店鋪提供日本電解還原水,可以自助添水飲,感覺超健康!
放假難得出到嚟銅鑼灣咁遠,朋友話想食燒肉,即管搵下有咩好選擇滿足吓佢~ 啲人話呢間下午茶全單半價!係全單半價!唔洗諗啦即刻試試佢😌.去到估唔到平日下午茶時間居然都坐滿曬人,好在未多人到要排隊。今日講緊成30度,幾驚燒到連自己都熟埋😂 好在餐廳唔會話好熱唔夠冷氣,亦唔算好大陣油煙味,通風做得幾好,抵讚👍🏻.叫左2個套餐,一個A4和牛三角100g,一個牛胸腹+牛板腱+牛舌250g。朋友出曬名大食,驚唔夠飽又唔想食牛肉,叫多咗個甲羅燒同2件泡菜手羽先。.A4和牛果然係A4和牛,超級重油脂一燒就勁搶火。牛味好香入口即溶,不過食得多會有啲膩,下次應該會叫其他套餐,再散叫50g過下口引就算。反而牛板腱就好出色,既香牛味又有咬口,絕對可以encore,牛胸腹就正正常常,牛舌都好食嘅,不過我哋鐘意冇汁嘅多啲。下次會想試吓牛小排或者肉眼,睇落都好吸引~ .甲羅燒味道好香濃,上面仲有啲蟹肉,連埋蟹膏一齊食好有層次,撈飯一流。泡菜手羽先就好特別,因為平時食開中式係釀糯米飯或者芝士,有泡菜起入面有啲新奇,但都好食嘅。.套餐唔包嘢飲,叫咗個可樂同玄米茶。好搞笑個玄米茶係一杯熱水同一個茶包自己沖。見到餐廳特登寫話
套餐唔包嘢飲,叫咗個可樂同玄米茶。好搞笑個玄米茶係一杯熱水同一個茶包自己沖。見到餐廳特登寫話係用日本還原水,雖然飲落唔覺得有咩分別,不過感覺上環保咗健康咗🤣🤣
整體而言,我覺得超級抵食同比想像中好食。想食燒肉又唔想食咁貴,呢間絕對係我依家嘅首選。
剛在崇光百貨購物後,想找一家好吃的燒肉店。位於銅鑼灣的世貿中心隔離 燒肉ONE ,絕對是一個上好的選擇。位置非常好找。店內的裝潢非常舒適,氣氛也非常好,讓人可以放鬆身心,享受美食。我點了 燒肉ONE 的午市自選燒肉套餐。這個套餐非常特別,因為可以自己選擇不同的肉類。這在市面上是非常罕見的,我就未在香港見過。這樣的好處在於,即使人數少,客人也能夠品嚐到不同的肉類。非常適合小型聚會或者單獨用餐。燒爐,也是一人一個,可以自己慢慢燒到自己喜愛的生熟程度。套餐中的西班牙豚肉五花肉、南美洲牛舌和美國牛板腱都非常新鮮,口感豐富,非常適合燒烤。此外,套餐中的日本指薯仔和秋葵都非常新鮮,口感清爽,非常適合搭配燒肉食用。珍珠米飯晶瑩有咬口,非常好吃。店長和服務員的態度非常殷勤,他們會講解有什麼抵食的套餐。由於是手機下單,所以可以慢慢細看而作出選擇。可以開心吃飯。燒肉ONE採用日本電解原水機,這是日本預防醫學協會推薦的 “家庭保健水機”,可以提供高水的品質,讓客人享受到更健康的飲食體驗。真是一個大賣點。此外,套餐中的抹茶布丁和Häagen-Dazs曲奇妙趣雪糕也非常美味,讓人可以在享受燒肉的同時,品嚐到不

我點了 燒肉ONE 的午市自選燒肉套餐。

,讓客人享受到更健康的飲食體驗。真是一個大賣點。此外,套餐中的抹茶布丁和Häagen-Dazs曲奇妙趣雪糕也非常美味,讓人可以在享受燒肉的同時,品嚐到不同的甜品

最後,雖然而有點飽,好味不要停呀!我再叫了 海鮮三皇 (蝦、元貝、蟹膏 各一件)和炸魷魚鬚也非常美味,讓客人可以品嚐到不同的口感和風味。

也希望再次光臨此燒肉店。
呀!明天嫻嫻話要食外賣,原來這裏新增了外賣,還有新優惠。明天再買先,之後再同大家分享。

2023-05-16
$250 (Lunch)
  • 午市自選燒肉套餐
  • 海鮮三皇
2023-05-27 35 views
路過銅鑼灣,見到橙色裝修超醒目既燒肉ONE,即時感興趣,睇埋menu,發覺好抵,一於試試! 值得一提,入面有部日本好hit既健康還原水機比大家無限添飲☺️-日本A4和牛三角肉套餐 $218和牛油花豐沛,好惹火亦都好好味,油脂和和牛肉一齊溶於口中既感覺太美妙!有得揀配生菜or日本新瀉A+珍珠米飯,因為對日本米太冇抗拒力,揀左珍珠米🤩 粒粒分明、煙韌,係印象中既美味😋 燒肉配日本米真係一絕! 仲有個沙律(沙律汁自己揀&落架!)跟餐架,啲菜好新鮮,感覺健康咗👍🏻嗌set既時候,可以半價配另一份肉!另外,有超多超多醬汁比你揀點配搭燒肉食,有趣又體貼! 每款都有返日本質素😏✨-澳洲安格斯肉眼套餐 $128澳洲牛既特點係肉味格外濃厚,肉眼呢個部位肉質又偏軟稔,好好味~-日本鹿兒島豚五花肉(set +$29)好味! 油香滿溢😌-南美洲牛舌x2 $38/1塊塊都大份,又有牛舌獨有既Q彈口感,好食到要encore多一份🤣 -抹茶布丁🍮 $16係靚抹茶既味道! 布丁質感亦近乎入口即溶,好味,好想再嗌多杯🤣-日本罐裝creamy cider套餐有包一飲品. 揀左有忌廉味既碳酸飲品,泡泡好豐富,無人工感,好飲!

-日本A4和牛三角肉套餐 $218
嗌set既時候,可以半價配另一份肉!

-澳洲安格斯肉眼套餐 $128

-日本鹿兒島豚五花肉(set +$29)
好味! 油香滿溢😌

-南美洲牛舌x2 $38/1

-抹茶布丁🍮 $16

-日本罐裝creamy cider
套餐有包一飲品. 揀左有忌廉味既碳酸飲品,泡泡好豐富,無人工感,好飲!👍🏻

-日本罐裝綠茶🍵
係日本餐廳會飲到既綠茶味,唔甜、正宗,解膩一流!仲可以揀要室溫上,特別照顧女士健康😌

無加一,係做快食燒肉既同時亦兼顧到食物質素,抵食~
2023-05-25
$200 (Lunch)
  • 日本A4和牛三角肉
  • 南美洲牛舌
  • 抹茶布丁
  • 日本罐裝Cider汽水
2023-05-27 2183 views
🌕Hello我係Moon🌕而家燒肉真係越嚟越抵食,🤭銅鑼灣雖然係一個高消費嘅地帶,🥰但係有一間燒肉店下午茶嘅時候有半價優惠!🥳我就係睇中咗佢嘅半價優惠先去食,😛下午茶嘅時候一樣都係有咁多選擇!😙我就揀咗日本鹿兒島豚五花燒肉套餐,🤪呢個套餐入邊有日本鹿兒島豚五花200g,😌日本新潟A+珍珠米飯,仲有沙律!🤗米飯嘅份量,🤭可以自己選擇多或少,🫣鍾意食多啲飯嘅可以揀300克!🤪好快就已經有得食,🥰之前真係要飲返杯水滋潤一下個口!☺️同朋友傾偈真係間唔中補充一下水份!😂依度嘅水係使用咗日本還元水,😆入口比較清爽,佢仲有好多功效,大家有機會可以去留意吓!🫣呢度嘅主角,梗係燒肉啦!🥰日本鹿兒島豚五花肉,🫣大大片油花分布都好平均!🥳佢嘅豬肉味好香,☺️而且唔會好韌,😳燒到有少少焦香嘅味道就已經食得!🥳旁邊仲有10幾款嘅燒肉汁,😤每一款燒肉汁都有佢嘅Perfect match,🤤令到味道更加豐富!🤭如果套餐唔夠食,🤣都可以好似我咁樣另外單點!😝我就揀咗美國牛小排同埋日本A4和牛三角肉!🤗美國牛小排係食佢嘅肉味!🫣而日本A4和牛三角肉就係失去嘅油脂香!😗依個和牛肉唔使燒得太耐,🤪好快就已經食得!😜又香又嫩,
🌕Hello我係Moon🌕

好快就已經有得食,🥰之前真係要飲返杯水滋潤一下個口!☺️

日本鹿兒島豚五花燒肉套餐

美國牛小排係食佢嘅肉味!
美國牛小排
🫣而日本A4和牛三角肉就係失去嘅油脂香!😗依個和牛肉唔使燒得太耐,🤪好快就已經食得!😜又香又嫩,質素都幾高!😛
日本A4和牛三角肉

🌕最後MoonMoon好滿意呢間燒肉店,有時候一個人嚟食燒肉都好方便仲好抵食添!呢度嘅通風系統都幾好,食完都唔會有一身煙味,下次都睇準佢嘅下午茶優惠再嚟食先!🌕

2023-05-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
美國牛小排
2023-05-24 367 views
今日收工趕到銅鑼灣食燒肉,呢間位於東角道26號既燒肉one正進行下午茶優惠,套餐半價,優惠在平日星期一至五供應,供應時間到晚上六點。到達後由男職員帶位,入口左邊係一列梳化位,中間位置係長檯,右手邊係4人檯,地方寬敞,地下好乾淨。入座位後,點餐要用到在檯上預先貼好既二維碼落單,十分方便。桌上有好多調味料,有埋板仔提供建議食法,十分貼心。玫瑰鹽同水機就在入口既走廊位置,方便易取。我叫左日本和牛套餐$218加日本豬五花加烏龍茶落單後,職員好快送餐,職員提醒和牛唔洗太大火去燒,十分貼心。和牛套餐$218🐂套餐包括日本新瀉珍珠米,可以選擇200克定300克🍚沙律菜有菜絲同粟米,沒有先加醬汁,要自己加上日本豚五花$58🐷烏龍茶$15🫖和牛燒烤時十分香,而且好閃令令🐃食落好滑,好有牛味,好靚既油花食左一片原味一片配玫瑰鹽🌹一片配黑椒一片配蜜糖燒汁🍯一片配柚子醋一片配鹽醬汁每一片都好食,同醬汁好夾😋日本豚五花🐖燒到微焦每一塊都好香口一塊一啖白飯去食烏龍茶$15🍵清新,去油,飯後飲由於享用了半價優惠,今餐比左$146就食到日本和牛同日本豚,認真超高性價比

入座位後,點餐要用到在檯上預先貼好既二維碼落單,十分方便。

桌上有好多調味料,有埋板仔提供建議食法,十分貼心。

玫瑰鹽同水機就在入口既走廊位置,方便易取。

我叫左日本和牛套餐$218加日本豬五花加烏龍茶

和牛套餐$218🐂
套餐包括日本新瀉珍珠米,可以選擇200克定300克🍚
沙律菜有菜絲同粟米,沒有先加醬汁,要自己加上

日本豚五花$58🐷

烏龍茶$15🫖

和牛燒烤時十分香,而且好閃令令🐃
食落好滑,好有牛味,好靚既油花
食左一片原味
一片配玫瑰鹽🌹
一片配黑椒
一片配蜜糖燒汁🍯
一片配柚子醋
一片配鹽醬汁
每一片都好食,同醬汁好夾😋

日本豚五花🐖
燒到微焦
每一塊都好香口
一塊一啖白飯去食

烏龍茶$15🍵
清新,去油,飯後飲

由於享用了半價優惠,今餐比左$146
就食到日本和牛同日本豚,認真超高性價比
和牛
2023-05-24
$146 (Tea)
和牛
  • 日本豚五花
  • 日本A4和牛三角肉
2023-05-21 37 views
近日帶媽咪黎試呢間位於銅鑼灣世貿對出既特色燒肉!😻🫶🏻 -早book左 到左已經好快入到去只有2人都會安排到四人枱🤭 而且仲有好多枱 空間完全不擠迫 員工都服務好好同反應快 仲會提我有半價優惠 所以好快手機下單 之後就等食物😝 等等下好喝 但望到門口有部日本還原水好感興趣 發現d水真係feel到有d 特別 再望吓展板講解 所以飲咗會更加健康 所以就會喝多Dd🙋🏻‍♀️之後喺拎完水之後其實都好快即刻上菜 我地2個人一共點左🍖 美國牛頸脊+美國牛小排100g套餐🫶🏻套餐,除咗包兩款肉之外另外仲包埋沙律同埋飯😻飯都分咗三種我哋分別點左普通飯同埋溫泉紫菜飯!重點如果唔夠食啲飯係可以揀加量😻 (表示標準已經好大碗飯!大家酌情下單🤭唔好浪費食物啊)食物上到嚟 即刻急不及待去燒🤭 首先要讚吓過火,燒得好旺! 夠晒火候 ! 啲肉新鮮! 仲要枱面上有好多唔同特色嘅醬汁😻至少9款! 大家都可以試吓🤭另外我就點咗鹿兒島豚五花套餐🤍d肉夠長🤭 都係新鮮即燒😝 燒完一啖飯,一啖燒肉 簡直係天堂😝 最後有另外加埋佢推介嘅海鮮三皇即蟹膏丶大蝦同扇貝😻燒完仲要juicy 🫶🏻同埋好食,點會俾佢停! 加量肉款! 牛胸腹
仲會提我有半價優惠 所以好快手機下單 之後就等食物😝
我地2個人一共點左
🍖 美國牛頸脊+美國牛小排100g套餐🫶🏻
另外我就點咗鹿兒島豚五花套餐🤍d肉夠長🤭 都係新鮮即燒😝
燒完仲要juicy 🫶🏻
同埋好食,點會俾佢停!
加量肉款! 牛胸腹、亞洲豬頸肉丶牛板腱同魷魚鬚天婦羅!
$28梗係要試吓啦!
另外最後即刻加單Häagen-Dazs 雪糕!一餐落嚟好滿足😝
食肉嘅朋友,即刻衝啦🙋🏻‍♀️😻
2023-05-17 40 views
昨天食完的 燒肉ONE ,嫻嫻話沒和我食,今日補數,下午要開會時間比較趕,最終決定,外賣。 燒肉ONE 提供美味的燒肉和丼飯,好受歡迎。如想品嚐,也可以選擇外賣服務。燒肉ONE 的外賣自取,新優惠:一個丼飯套餐有八五折的優惠,兩個或以上丼飯套餐,還可以享受七五折的優惠,非常划算。此外,燒肉ONE還提供電話落單的服務,便更加方便地訂購外賣。我和嫻嫻 訂購了美國燒牛小排丼飯和燒薄切牛舌丼飯,兩個丼飯都非常美味。燒牛小排非常嫩,口感豐富,而燒薄切牛舌則非常鮮嫩,口感清爽。丼飯的份量非常足夠,飽飽。此外,燒肉ONE 在昨天的賬單下面還有特別提示,非常窩心,讓客人感到非常貼心。如果您想在家中品嚐美味的燒肉和丼飯,燒肉ONE的外賣服務絕對是一個不錯的選擇。他們的服務非常方便,可以輕鬆訂購外賣。此外,他們的食物非常美味,讓客人可以在家中享受到高品質的美食。如果您還沒有試過燒肉ONE的外賣服務,我強烈推薦您試試看。

燒肉ONE 的外賣自取,新優惠:
一個丼飯套餐有八五折的優惠,

2023-05-17
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Lunch
  • 丼飯
2023-05-07 51 views
燒肉ONE 日本燒肉速食店位於銅鑼灣東角道,非常之近地鐵站,好容易搵到。平時食燒肉,至少都要兩個人以上或者一大班朋友。🤣 如果一個人想食燒肉、燒肉ONE就岩晒你。😎環境非常之寬闊,坐得非常之舒服。店員亦都非常之窩心,食物黎到會幫客人開爐。👍👍俾大家睇吓餐牌午市自選燒肉套餐非常之抵,我叫咗美國牛版腱(50g)、西班牙豚五花(50g)、珍珠米飯(200g)標準同埋沙律。都只係$58、仲要唔收+1服務費,性價比非常之高。😎😎燒肉 - 五花腩同牛板腱牛版腱非常之爽口彈牙、入味亦都非常之夠、基本上燒完就咁食,已經可以唔使再加額外嘅調味。五花腩亦都好爽口、大大啖咬落去就得好正,我就會再加啲黑椒去令到個味道更加昇華。❤️❤️個套餐仲有一杯野飲送,原來係一杯水。🤣🤣如果一個人想食燒肉嘅話,我非常之推介嚟燒肉ONE、平靚正。👍🏻👍🏻

平時食燒肉,至少都要兩個人以上或者一大班朋友。🤣

如果一個人想食燒肉、燒肉ONE就岩晒你。😎

環境非常之寬闊,坐得非常之舒服。

店員亦都非常之窩心,

食物黎到會幫客人開爐。👍👍

俾大家睇吓餐牌

午市自選燒肉套餐

燒肉 - 五花腩同牛板腱

美國牛版腱

西班牙豚五花

個套餐仲有一杯野飲送,原來係一杯水。🤣🤣

2023-05-04
$58 (Lunch)
午市自選燒肉套餐
美國牛版腱
西班牙豚五花
  • 美國牛板腱
2023-05-06 34 views
位於銅鑼灣東角道呢間燒肉one,真係又平又靚又好食呀!我個日中午去,有3個lunch set, 可以揀48,58,68元,幾十蚊就可以自己食燒肉,我揀左68元set,有美國牛胸腹,牛板腱,南美洲牛吞,西班牙豚五花,勁正!好豐富!個set仲包左碗飯,吾夠食可以加大碗飯或者加肉,不過我就咁正常份量都已經好夠飽了,仲有沙律或泡芙揀,我當日仲有得送飲品,汽水或日本靚靚飲品都有得揀,好正呀。佢自己一人一個燒爐,所以自己一個人去食都得,仲有好多醬汁自己揀嚟點肉。銅鑼灣呢個價,食到咁高質素嘅燒肉,食完再返工都happy d丫!

2023-05-04 1384 views
今日過嚟行銅鑼灣Sogo,血拼完之後就緊係搵野食。行去世貿嘅時候就聽到個職員好大聲話下午茶半價食燒肉,就過去望一望,發現真係好抵,果啲套餐都有半價!果時未夠2點半,個職員話可以入去坐住等,入面都好多枱,中間仲有張大枱,係一人一爐好方便,其他卡位就二人一爐。餐廳係用QR code落單唔收加一,餐廳好清晰選擇又多,份量唔夠仲可以加肉,全部都半價!枱上面勁多調味料,起碼10支以上,自己隨便揀一款中意嘅就得。。落完單好快有得食!豬肉+雞肉嘅套餐套餐已經包括飯,沙律,肉嘅份量都好多,呢個set有豬五花,豬頸肉,雞,以下午茶嚟講真係又飽又抵食! 牛牛套餐呢個有牛板腱,牛胸腹,牛舌,份量多到,牛舌都要分開上🤣真係平靚正!個網燒抽風好好,不停吸走啲煙,所以燒肉完都唔會有油煙味。仲有個網燒唔會癡住,好快就燒熟,沾上醬,好味🤤我地仲加左份牛小排,厚啲,肉質好嫩,入口有油脂,大口食肉好爽!海鮮三皇扇貝,大虎蝦,甲羅燒。每次燒肉都會好想食甲羅燒所以點左一份拼盤試下。。大推!估唔到海鮮都咁好食。扇貝好大粒,燒一陣就熟㗎啦,鮮甜美味。。甲羅燒蟹膏勁大份一啲都唔咸,入面仲有蟹肉,加一啖飯落去食,超正!虎蝦真係必食!

落完單好快有得食!
豬肉+雞肉嘅套餐

牛牛套餐

海鮮三皇
扇貝,大虎蝦,甲羅燒。
每次燒肉都會好想食甲羅燒所以點左一份拼盤試下。。大推!估唔到海鮮都咁好食。扇貝好大粒,燒一陣就熟㗎啦,鮮甜美味。。甲羅燒蟹膏勁大份一啲都唔咸,入面仲有蟹肉,加一啖飯落去食,超正!虎蝦真係必食!爽口彈牙,燒得好香,入面仲有蝦膏

下午茶真係好多人食,半價真係好抵,幾十蚊食燒肉份量又多,仲要係銅鑼灣區!滿足一下食燒肉嘅樂趣🤭
2023-05-03
2023-05-01 34 views
現在日本既速食文化進化成烤肉都有了。銅鑼灣呢間燒肉one主打一人烤肉,可以按自己喜好選擇不同烤肉類的拼盤,唔覺食或者心大心細亦都可以選擇單點。每一個座位都有燒烤爐,可以一路自己燒自己的野食,一路同朋友傾計。肉類主打美國牛,當然亦都有西班牙產同尸本產的,個人推介日本A4和牛,牛味好香,肉質鮮美!除左燒肉,仲有提供壽喜燒。另外餐廳好細心,調味料架上面放左不同口味的日式調味料比食客選擇,總有一款岩心水!另外燒肉店仲提供自助鑽石能量水添!
另外燒肉店仲提供自助鑽石能量水添!
2023-05-01 33 views
如果一個人想食日式燒肉,或者唔想食太多肉的話,推介大家黎呢間一你燒飲,自行選擇唔同款的燒肉餐,價格亦非常親民。餐廳門口已經非常吸睛,好容易就搵到,餐牌上選擇都多,而且價錢都係介乎1-2百左右,呢個價錢在銅鑼灣食燒肉都真係唔錯。餐廳亦都有2個貼心位,知道唔同客人口味唔同,都擺滿晒唔同口味既醬汁比客人選擇。另外仲有自助水機提供,食燒肉真係會口渴的。肉類方面都非常醒神,每一款肉望落都幾靚,唔會黑蚊蚊。份量都唔會偷工減料,就算男士食都一樣夠飽!