2021-06-22
環境OK 不過地點不是太方便食物冇特別 收費偏高 (如果有去過婆婆或者習作呢間一定係比下去)(青魚有d腥 鰻魚有薄份量好少)態度及安排另人非常不愉快 成個用餐會令你極度緊張Book 3:30pm枱- 2:55pm 致電問會否準時到(早半個鐘先confirm booking咩玩法)- 朋友3:25pm到達要堅持人齊先可以入坐- waiter提醒3:45pm last order, 得3個set 全部人好快決定食咩, 朋友想幫忙先落單, 個waiter又話咁d食物會凍又乜又乜- 全部人3:35pm到齊 已要求要盡快叫埋飲品同甜品 (提醒: 飲品又貴又細杯 不值得試)- 4pm 本人食緊個飯途中 waiter比張單要我哋先埋單 說之後可坐到5pm(大佬呀 飯都未食完 甜品都未上 埋咩單呀)-4:10pm 追埋單 已向waiter反映可否等我食埋個飯先 我唔想食食下攞銀包之後又要消毒雙手-4:20pm清台上甜點 -4:30pm再追埋單 同我講話老細要埋數😠成間嘢好成功咁去趕客 之後4:30佢哋十個八個同事就除晒口罩一齊團住開飯 (係舖面)佢哋放飯大過天 總之成個感覺好差 冇下次 不見議試 就算
(青魚有d腥 鰻魚有薄份量好少)
態度及安排另人非常不愉快 成個用餐會令你極度緊張
Book 3:30pm枱
- 2:55pm 致電問會否準時到
(早半個鐘先confirm booking咩玩法)
- 朋友3:25pm到達要堅持人齊先可以入坐
(大佬呀 飯都未食完 甜品都未上 埋咩單呀)
-4:20pm清台上甜點
-4:30pm再追埋單 同我講話老細要埋數😠