2021-07-05
今日細妹話想食拉麵,就即興帶佢黎食番呢一間,因為呢間拉麵真係好好食😋🥰🥰🥰同上次一樣,職員好快幫我哋入位遞水。服務好好,態度好友善☺️我地今次叫左辛辣湯拉麵(上次叫過好好食所以再叫過😆)同埋黑蒜湯拉麵😆。我地一個叫左慢煮叉燒,一個叫左厚切叉燒。我哋坐bar枱位,望住廚師用火槍燒叉燒果陣已經流晒口水🤤好吸引。兩個都好好食,慢煮叉燒好嫩滑,厚切叉燒好肥美,超大嚿,真係落足料😳👍🏻👍🏻👍🏻辛辣湯拉麵一樣咁好食,水準keep住,辣度好足夠👍🏻👍🏻黑蒜味都好入味!!!2個湯底都揀咗濃味,真係忍唔住飲晒啲湯,太好飲啦!!!🤤我哋另外加咗紫菜,紫菜好香脆,一啲都唔淋😆我哋叫咗兩個小食,涼拌菠菜同埋日式蘿蔔。日式蘿蔔真係好好食!!!好清甜,超級入味真係好surprise😳涼拌菠菜都好食,好香麻油味😋野飲我哋叫咗富士山柚子梳打同埋山梨白桃梳打。柚子味酸酸甜甜,白桃味好香桃味🍑,清甜,我個人鍾意白桃味多啲,兩隻都推介試吓👍🏻