2023-03-29 538 瀏覽
燒肉!燒肉! 雖然價錢唔算平但我為燒肉同呢間真心好食而再次到店✨特級牛肋骨 係牛呀🤤🤤店員幫燒拆埋骨 燒得啱啱好肉質嫩口有牛味 有入口即溶嘅感覺食過返尋味 好想叫多碟食架🫣 ✨濟州豚豬 碟豬個原形呢!又掛住食🙄店員本身有幫手燒 但越來越多客之後自己落手點知有幾舊燶咗啲😭豬肉一樣嫩口 肥瘦均勻 厚身又夠腍 冇臭豬味 ✨鱔魚 好耐冇食鱔啦~~我地怕燒到痴底爛哂唔敢自己黎慢慢享受住啲肉 靜待店員出手🤣肉質鮮甜唔腥 又滑又嫩又爽口但食食下有幾舊有啲苦唔知係咪放喺爐邊耐咗啲溫馨提示💁🏻‍♀️食嘅時候小心 有唔少骨 ✨炸醬麵 炸醬麵定水冷麵 …緊係炸醬麵啦!多料多汁又大碗 味道唔咸啱啱好麵條煙韌有咬口 唔會淋啤啤重點係真係韓國嘅味道呀😭雖然價錢唔算平 但真心覺得好
燒肉!燒肉! 雖然價錢唔算平

之後自己落手點知有幾舊燶咗啲😭
豬肉一樣嫩口 肥瘦均勻
厚身又夠腍 冇臭豬味

✨鱔魚
好耐冇食鱔啦~~
我地怕燒到痴底爛哂唔敢自己黎
慢慢享受住啲肉 靜待店員出手🤣
肉質鮮甜唔腥 又滑又嫩又爽口
但食食下有幾舊有啲苦
唔知係咪放喺爐邊耐咗啲
溫馨提示💁🏻‍♀️食嘅時候小心 有唔少骨

✨炸醬麵
炸醬麵定水冷麵 …緊係炸醬麵啦!
多料多汁又大碗 味道唔咸啱啱好
麵條煙韌有咬口 唔會淋啤啤
重點係真係韓國嘅味道呀😭雖然價錢唔算平 但真心覺得好
2023-02-11 319 瀏覽
相約友聚,這裡雖然離地鐵站遠少少,但勝在無時限,食得舒適我哋一行4人叫咗個套餐加2隻醬油蟹。我之前係韓國食過醬蟹同日本食過生蟹都覺得好腥,所以今次無諗要食,但蟹上枱後見到個樣子真的吸引,加上店員及友人處理埋伴飯程序,結果忍不住食咗。佢個醬油唔會好鹹,帶出蟹膏肉鮮甜味套餐內有沙律、湯、烤肉、烤旦、選了泡菜煎餅及雪糕/柚子茶。沙律菜加上新鮮生果粒很清新健康,可惜每人一小碟泡菜煎餅未食到泡菜餅味道,加上可能放了一段時間才食,餅較軟淋。煮熟旦就較老同味道又是較淡,無特別就是讓你飽主食烤肉,樣子十分靚,同樣有服務員幫你烤,之後我哋就自己燒。 烤肉係靚,但烤肉醬汁都係靈魂所在,可惜所有醬汁都係淡,浪費咗個靚肉,無鹹味帶出肉味。總括都係淡味,唯是醬油蟹嘅淡味可帶出鮮味。 雪糕及柚子茶2選1,另外我哋再叫咗支燒酒,人均消費$420,這個價錢應該有好多烤肉選擇。
相約友聚,這裡雖然離地鐵站遠少少,但勝在無時限,食得舒適

醬蟹伴飯
醬油蟹

套餐內有沙律、湯、烤肉、烤旦、選了泡菜煎餅及雪糕/柚子茶。

沙律菜加上新鮮生果粒很清新健康,可惜每人一小碟

煮熟旦就較老同味道又是較淡,無特別就是讓你飽

主食烤肉,樣子十分靚,同樣有服務員幫你烤
,浪費咗個靚肉,無鹹味帶出肉味。

醬蟹伴飯
醬油蟹
Hancham❤️ One of my favourite Korean Restaurant🍴..天氣凍食韓燒真係另有一番風味❤️!尖東一間我常去既新派韓國燒肉店♨️,由韓國人主理💁🏻‍♂️ 高質有水準而且性價比不錯喔!分別有燒肉 & 熟食可自由選擇,而且價錢親民、食物有質素,所以我耐唔時想食韓國野都會去呢間架🥰!🔸醬油蟹 & 牛油飯免費 $250 / $488 2pcs(Seasonal Special) 餐廳最新推出既醬油蟹🦀,新鮮有光澤滿鮮甜,仲要爆多橙黃色既蟹膏😍!OMG 加上醬油汁一同拌紫菜飯吃,真的一級棒❤️ 而家已經流緊口水🤤!🔸韓方牛肋骨湯 $138一款韓式傳統石鍋湯🍲,冬天喝真的很暖胃。牛肋骨🐮 相當腍滑好吃,肉質鬆軟不黏牙,白蘿蔔滿清甜🤍。份量相當多,2人share 就最岩!🔸調味烤排骨 (150g) $160🔸牛舌OX (150g) $160另外燒肉都係不錯選擇! 同質不錯吃,蘸點秘製醬汁 & 韓式配菜,用生菜包著吃很滋味。🔸Dryers Ice Cream $20最後吃個甜品 ➖雪糕杯🍨,2大球Dryers 朱古力雪糕十分抵😍! 超級滿足喔!..×××××ש尖沙咀麼地

🔸醬油蟹 & 牛油飯免費 $250 / $488 2pcs

🔸韓方牛肋骨湯 $138

🔸調味烤排骨 (150g) $160

🔸牛舌OX (150g) $160

用生菜包著吃很滋味。

🔸Dryers Ice Cream $20
×××[韓珍 -Hancham Korean BBQ Restaurant]×××
©尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖

2023-01-05 162 瀏覽
🉐正宗韓國菜🉐超推介醬油蟹〈醬油蟹〉🥃🦀之前喺其他韓國餐廳試過醬油蟹,但係鹹到不得了,估唔到喺度食反而有驚喜,蟹肉非常之鮮甜,口感滑溜,調味啱啱好,仲會跟一個鋪滿紫菜同埋蛋黃嘅飯,誠意推介!〈泡菜煎餅〉🍕泡菜煎餅煎得好香口,泡菜嘅份量都唔少,亦都唔會太辣,亦都唔會太濕,夠乾身!〈泡菜豬肉湯〉🌶️🥬🐷🍲泡菜嘅味道好濃郁,豬肉嘅份量都幾多,仲有豆腐同蔬菜,飲完醒個人暖粒粒!〈芝士炒年糕〉🧀🍡炒年糕有分有芝士版同無芝士版,但係建議揀有芝士,芝士嘅份量超多,連埋年糕一齊食,除咗可以解辣之外,仲非常惹味,醬汁好濃郁,夠晒正宗!呢間韓國餐廳超正宗,人山人海,想去食嘅記得先book位呀!
🉐正宗韓國菜
🉐超推介醬油蟹

〈醬油蟹〉🥃🦀

〈泡菜煎餅〉🍕

〈泡菜豬肉湯〉🌶️🥬🐷🍲

〈芝士炒年糕〉🧀🍡
呢間韓國餐廳超正宗,人山人海,想去食嘅記得先book位呀!
2023-01-02 188 瀏覽
幾年前去過寶勒巷分店, 嗰陣時印象唔錯所以決定再encore. 因為book唔到寶勒巷所以就去咗帝國中心嘅分店, 本身諗住都係同一間咁應該都冇分別啦, 但唔知係分店問題定佢哋而家Menu轉左, 以前試過既菜式例如生牛肉、八色五花腩今次都唔見有. 就算係一般韓國餐廳好常見嘅韓式飯卷, 炸雞等等呢度都冇🤔叫咗一個燒鰻魚,牛肋骨同水冷麵, 店員會好快手咁幫你將啲食物放上爐燒, 咁所以有時唔覺意或者食唔切就會燒得太耐而變乾甚至燒燶😐水冷麵唔知點解係痴埋一嚿嚿完全分唔開, 就算去food court食既韓國快餐都唔會咁樣😵‍💫
  • 特級牛肋骨
2023-01-02 67 瀏覽
Ig@datee_atee店員大部分都係韓國人,用英文落單即可~環境寬敞整潔。除定食外,亦有韓燒及醬油蟹等,適合朋友們暢快聚會🥳🥳🌟辣八爪魚定食 $78韓式拌飯特點之一果然係配菜豐富😝😝例如有椰菜絲、生菜、翠肉瓜等,加上辣醬後大大增添咗拌飯既幸福感🥰!八爪魚切成適口大小,口感爽脆,不過有幾舊略嫌過硬🫣🌟LA牛仔骨定食 $88牛仔骨輕輕一咬已經脫離骨頭,嫩口冇筋👍🏻略帶小小甜味,幾特別!美中不中就係白飯偏濕身😿定食會附送腐皮清湯及4款韓式前菜,小編最鍾意既就係菠菜同芽菜,好清爽。仲有舊橙做飯後甜品🤣🤣味道:3.5/5環境舒適度:3.8/5服務態度:3.5/5性價比:3.5/5整體回頭度:3.5/5另設加一服務費
Ig@datee_atee

辣八爪魚定食
LA牛仔骨定食
LA牛仔骨定食
2022-12-31 1087 瀏覽
好評眾多的高質韓國餐廳,主打韓式燒肉及多款特色菜式,絕對值得一試☺️ 餐廳裝潢充滿韓國特色,環境乾淨企理,座位寬敞舒適,播放韓國音樂 氣氛很好食物款式選擇豐富,食物份量多,質素高 有驚喜,價錢合理,性價比高,店員服務態度好🥰👍🏻 晚市二人消費:$799 🫧連加一服務費🫧═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓 🥗六款前菜 ($Free)✨ 泡菜、芽菜、魚板、沙律、醃蘿蔔絲、鵪鶉蛋🍳鐵板燒蛋餅 ($Free)✨只要點選燒烤類主食,就會附送蛋餅🥰 熱騰騰,好味!𝑭𝒐𝒐𝒅 🥩調味烤褢脊 ($230)✨推薦!經醃製的褢脊肉味道十分出色,燒熟後特別惹味🤤 肉質非常嫩滑,完全不會韌🥓蜂窩五花腩 ($150)✨熱門菜式,大大件,厚身又肥美!肉質軟嫩爽口,散發油脂香味,配上新鮮生菜及調味料,一口吃下 口感味道一流,好滿足🤤👍🏻 🥓豬頸肉 ($150)✨肉質鮮嫩爽口🤤 很不錯🍲醱酵人蔘雞湯 ($108)✨飽肚之選😚 熱騰騰,雞湯清甜滋補,好足料,原隻雞配上米飯、雞蛋絲及京蔥,好滿足🥰🥘豬肉石鍋拌飯($88)✨豬肉份量多,調味十分香口惹味,好飽肚好滿足😍 可添加辣醬更美味🔥

晚市二人消費:$799 🫧連加一服務費🫧

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓
🥗六款前菜 ($Free)✨
泡菜、芽菜、魚板、沙律、醃蘿蔔絲、鵪鶉蛋

🍳鐵板燒蛋餅 ($Free)✨
只要點選燒烤類主食,就會附送蛋餅🥰 熱騰騰,好味!

𝑭𝒐𝒐𝒅

🍲醱酵人蔘雞湯 ($108)✨

🥘豬肉石鍋拌飯($88)✨
  • 蜂窩五花腩
2022-12-30 70 瀏覽
今日去了尖沙咀的尖東,同朋友食韓燒,帝國中心的"韓珍".嘩好多人...我們點了醬油蟹特級牛助骨魷魚人蔘雞湯韓國餐廳特色,有五小碟,生菜,沙律。醬油蟹嘩!好多膏!好入味~~配紫菜牛油飯。😋😋😋😋特級牛助骨有好專業的店員小姐幫手燒!👍🏻燒得剛剛好!肉嫩鮮香,好好味濃濃的牛肉肉香!燒烤會送鐵板蛋餅點魷魚肉質好爽口彈牙,😋😋鮮甜味美。人蔘雞湯天氣凍飲番個人蔘雞湯保保身。雞肉嫩滑軟糯香濃!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好溫身。
今日去了尖沙咀的尖東,
同朋友食韓燒,帝國中心的"韓珍".
嘩好多人...
我們點了
特級牛助骨
魷魚
人蔘雞湯
韓國餐廳特色,有五小碟,生菜,沙律。

醬油蟹
嘩!好多膏!好入味~~配紫菜牛油飯。
😋😋😋😋

特級牛助骨

燒烤會送鐵板蛋餅

魷魚
肉質好爽口彈牙,😋😋鮮甜味美。

人蔘雞湯
天氣凍飲番個人蔘雞湯保保身。
雞肉嫩滑軟糯香濃!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好溫身。

食物🍽(4.5/5)醬油蟹好新鮮又蟹膏~加埋個紫菜飯食好match💕我地仲叫左個新鮮套餐~有肉有海鮮~豬頸肉同雪花牛大愛我身為澱粉質之鬼,叫左個炸醬麵,又係大碟過我個頭🤣我發現好多韓國嘢都好抵食🤤服務🤘🏻(4.5/5)店員勁好人,間中會幫我地燒下,又會教我地點燒,仲幫我地剪埋蝦呢種服務態度,香港餐廳的確要學習一下環境🌌(4.5/5)係尖東地鐵站直接過去又或者係紅磡隨道口落車其實仲快地點相當易搵 座位好闊落~好岩家庭聚餐~餐廳:韓珍 (帝國中心) (尖沙咀)地點:尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖
食物🍽(4.5/5)
醬油蟹好新鮮又蟹膏~加埋個紫菜飯食好match💕
我地仲叫左個新鮮套餐~有肉有海鮮~豬頸肉同雪花牛大愛

服務🤘🏻(4.5/5)
呢種服務態度,香港餐廳的確要學習一下

環境🌌(4.5/5)
係尖東地鐵站直接過去又或者係紅磡隨道口落車其實仲快
地點相當易搵 座位好闊落~好岩家庭聚餐~

餐廳:韓珍 (帝國中心) (尖沙咀)
地點:尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖
2022-12-28 140 瀏覽
聽朋友講話韓珍係香港好有名氣,問我食過未,我話未 佢覺得好驚訝 竟然未食過,於是佢就帶左我黎食韓珍🤣試完又真係幾高質,小菜有泡菜、腸仔、芽菜、蓮藕、鵪鶉蛋、生菜🥬沙律菜😝Beef Short Rib 特級牛肋骨$250呢個真係長長既一塊肉,得一舊正骨,店員細心咁切咗好多坑紋,又幫我哋燒埋,令到受熱更平均,火候容易掌握,更快有得食,而肉質大家睇圖都睇到,脂肪分布平均,所以不論係中意5-7成細嫩嘅朋友,定中意燒到外層微烤都好,都好難唔好食。小編食呢款肉比較中意食細嫩感覺,韓國人嘅食法一定係燒肉、生菜同泡菜再加蒜片一齊食😜Beehive-Shaped Pork belly 蜂窩五花腩 $150呢款韓食就好經典啦,5層豬肉一樣有坑紋,燒到表面微烤,油香出曬黎,配埋生菜泡菜一齊食,層次感豐富又冇咁滯,夠曬邪惡!Marinated Soy Sauce Crab醬油蟹 1pcs $250 呢個會配埋一個紫菜蛋飯,睇大家中意送飯定撈飯食,送飯就味道分明,大大啖蟹膏大大啖飯,唔會腥,極鮮。小編就中意撈飯,比較地道正宗,將白飯神偷嘅特色發揮出黎,配埋紫菜蛋令到個飯又好味又唔會油膩,食多幾碗飯都仲得,呢間嘅

Beef Short Rib
特級牛肋骨$250

Beehive-Shaped Pork belly
蜂窩五花腩 $150

Marinated Soy Sauce Crab
醬油蟹 1pcs $250
呢個會配埋一個紫菜蛋飯,睇大家中意送飯定撈飯食,送飯就味道分明,大大啖蟹膏大大啖飯,唔會腥,極鮮。小編就中意撈飯,比較地道正宗,將白飯神偷嘅特色發揮出黎,配埋紫菜蛋令到個飯又好味又唔會油膩,食多幾碗飯都仲得,呢間嘅醬油蟹喺係小編心中頭三名,加飯唔該!!

蛋餅係送既,可以夾埋燒肉一齊食🫶🏻
最後仲有嘢飲一杯桃汁同7喜🤤
琴晚帶咗媽媽去帝國中心食韓燒,佢超級滿意,食到我地舔舔脷😋我哋嗌左醬油蟹、泡菜餅、一份豬肉同一份牛肉,原本仲諗住會唔夠食,點知嚟到超級豐富,有好多唔同類型嘅配菜,就連燒雞蛋都係配菜之一✨我非常推薦醬油蟹😍😍😍冇諗過醬油蟹原來係咁好味,啲醬油甜甜地再去買蟹嘅鮮味,起正!記得要用紫菜飯撈埋下啲蟹膏一齊食啊👍🏻👍🏻媽咪最鍾意食嘅就係五花肉,我係咁話會好肥🥺 不過配埋生菜加泡菜一齊食,就冇咁Guilty啦!呢度既店員全部都係韓國人,感覺好正宗,佢哋仲會間唔中走過來幫你燒下啲嘢食,服務態度抵讚😇😇
琴晚帶咗媽媽去帝國中心食韓燒,佢超級滿意,食到我地舔舔脷😋

我非常推薦醬油蟹😍😍😍

• 醬油蟹
開咗關之後 有唔少朋友都出國旅行未有得去嘅 唯有係香港搵住美食先(‎߹𖥦߹)今次搵到間係尖東韓國菜 即刻試下出名必食的醬油蟹同燒肉 懷念下韓國🇰🇷🥹首先會送上大量前菜 食韓國菜最期待之一🤣有沙律 泡菜 芽菜等 好開胃!🦀 醬油蟹 $250嚟到呢到邊可以唔叫必食嘅醬油蟹!大大隻醬油蟹配埋附送嘅牛油飯 食到停唔到口👅醬油蟹好多蟹膏 加埋醬油汁 撈埋紫菜飯 真係絕配ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )🥩 Pork & Beef Set Menu $580餐包括五花肉 豬肩肉 調味特級五肋骨之外仲有甜南瓜沙律 牛胸肉大醬湯 同雪糕好豐富嘅set( ˶ˊᵕˋ) 隨餐會附送蛋餅!甜甜的南瓜蓉配埋柚子汁沙律 好fresh而牛胸肉大醬湯味道偏鹹 配飯食就剛剛好!仲要勁多牛肉勁多料!燒肉的肉類 牛定豬都好厚好大塊最後食埋雪糕 大滿足🤰而餐廳用嘅係玄米茶 好濃 唔會話溝水溝到好淡 可以消下油膩感 加分加分*( ᐛ )و總結!環境寬敞 坐得舒服 又唔會話好污糟好油嘅感覺味道好地道韓國菜 食物份量又多 二人set menu些牙食就啱曬( ੭´꒳`ᑦ )而且一到晚市都坐滿人 建議先book枱~
開咗關之後 有唔少朋友都出國旅行
未有得去嘅 唯有係香港搵住美食先(‎߹𖥦߹)

首先會送上大量前菜 食韓國菜最期待之一🤣
有沙律 泡菜 芽菜等 好開胃!

🦀 醬油蟹 $250
嚟到呢到邊可以唔叫必食嘅醬油蟹!
大大隻醬油蟹配埋附送嘅牛油飯 食到停唔到口👅

🥩 Pork & Beef Set Menu $580
餐包括五花肉 豬肩肉 調味特級五肋骨之外
仲有甜南瓜沙律 牛胸肉大醬湯 同雪糕
好豐富嘅set( ˶ˊᵕˋ) 隨餐會附送蛋餅!
甜甜的南瓜蓉配埋柚子汁沙律 好fresh
燒肉的肉類 牛定豬都好厚好大塊
最後食埋雪糕 大滿足🤰

總結!環境寬敞 坐得舒服 又唔會話好污糟好油嘅感覺
而且一到晚市都坐滿人 建議先book枱~
2022-12-14 101 瀏覽
今次去咗尖沙咀食韓國菜,餐廳係尖沙咀有兩間店舖,今次去咗帝國中心果間,講起韓國菜緊係離吾開韓燒,但今次主要係黎想試下醬油蟹,所以就無食燒肉。職員首先會奉上六小碟前菜,有沙律、泡菜、大豆芽菜、滷水鵪鶉蛋、酸蘿蔔同翠肉瓜,趁主菜未到,先食前菜開開胃。醬油蟹配紫菜飯我地叫咗兩隻醬油蟹,醬油蟹用大量醬油浸醃,有獨特嘅鹹鮮味,口感黏黏滑滑,味道甜甜地、吾會好鹹。醬油蟹爆曬膏,十分吸引,可以選擇一口吃下去,啖啖蟹膏蟹肉,或是伴紫菜飯一齊食,兩者都一樣咁美味。蜂蜜梨汁生牛肉成日食燒肉,今次就叫咗比較少食嘅生牛肉,先將醬汁、生雞蛋同生牛肉拌均,使生牛肉口感更嫩滑,醬汁清甜帶少少麻油香,生牛肉份量都比想像中多。牛胸肉大醬湯牛胸肉大醬湯有牛胸肉、豆腐、洋蔥等,湯頭濃郁麵豉湯味,少少辣辣地。

醬油蟹配紫菜飯

蜂蜜梨汁生牛肉

牛胸肉大醬湯
2022-12-11 129 瀏覽
個個朋友都話飛韓國,我唯有係尖沙咀食呢間韓珍食返個傳統韓國野頂下癮啦黎到呢道一定要試下佢地個 #醬油蟹,啲醬油索曬入隻蟹到好入味, 蟹食起黎好多肉, 肉質好鮮甜 , 食到蟹殼一定將要啲#蟹膏 同  #紫菜飯 同蛋黃撈埋 連埋食😋真係超好味🌻🌻🌻🌻🌻正餐我地就叫左 #海鮮燒烤套餐, 呢個套餐真係好抵食,好多材料 包括有扇貝, 蝦, 蜆,鮑魚同原條魷魚 都係 $390 真係超抵 ,正😋推介 🌻🌻🌻🌻🌻最後都叫左個 #醱酵鮑魚 #人參雞湯, 個雞燉到好滑, 入口即溶, 啲骨都好煲到好林,好好味, 個湯底都有淡淡人參味,雞入面又有好多糯米, 飲完成身都暖曬☺️☺️呢啲時候飲就岩曬🌻🌻🌻🌻店員仲好好送左個 #蛋餅同韓式小食 😋😋 #鵪鶉蛋 真心推介 超正🌻🌻🌻🌻 ————-韓珍 (帝國中心) (尖沙咀)尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖——#韓國 #韓國料理 #傳統韓國 #韓珍 #韓國人 #尖沙咀 #koren

————-

韓珍 (帝國中心) (尖沙咀)
尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖

——
2022-12-10 1312 瀏覽
[必點醬油蟹配紫菜飯]韓珍是一等一的韓國餐廳,在尖沙咀也光顧了好幾次。平日晚上好多人要排隊,今次終於與友人book好位再來。最喜歡餐廳安排大量餐前菜,未開爐之前,已經儀式感滿滿,堆得滿滿。這裡的職員會幫手燒,對於我這種不太會笑的人,店員很幫忙蛋餅這間餐廳的蛋餅非常好食,只要點選燒烤類主食,就會都一份鐵板燒蛋餅,再次被感動、滿足醬油蟹配紫菜飯醬油蟹唔係每一間餐廳都整得好食,唔知你食,當然不少得試得醬油蟹,會配紫菜飯。醬油是醬油蟹的精粹所在,比是配飯必備之選,爆多蟹膏,配上半透明的蟹肉,再浸一下香氣四溢的醬油汁再加上紫菜飯,絕對是最佳配搭蜂窩五花肉+豬肩肉+牛肋骨 二人套餐韓燒一定要點五花肉,半肥半瘦的五花肉,版燒得焦脆之後,加再生菜、蒜、泡菜,咁食就唔會咁膩又清爽牛肋肉好大條 有店員幫手燒得岩岩好,牛肉質素高,味道調得很好牛胸肉大醬湯用了牛骨熬製配香味四溢的牛胸肉、豆腐、翠玉瓜和洋蔥等,個人配上白飯一起享用,加加一啖濃湯,極佳的享受。
[必點醬油蟹配紫菜飯]

這裡的職員會幫手燒,對於我這種不太會笑的人,店員很幫忙

蛋餅

醬油蟹配紫菜飯

再加上紫菜飯,絕對是最佳配搭

蜂窩五花肉+豬肩肉+牛肋骨 二人套餐

牛胸肉大醬湯