2024-03-27 761 views
餐廳:古今二地點:荃灣荃新天地菜式:日式居酒屋餐牌:主打特色創意卷物,主餐牌有前菜沙律,刺身,壽司,多款特色卷物,燒物,串燒,鍋物,天婦羅,小食炸物,飯麵類同飲品。呢度都有二人前套餐。龍卷風沙律 $76 另加一龍卷風沙律成座山咁,份量幾大!主要係新鮮生菜塊,加入脆脆海藻,蟹柳絲,蟹籽,撈埋沙律醬同佢地既招牌醬汁,仲有唔少脆片碎增強口感。味道有少少辣,清新之餘又夠味道,唔會淡某某。芝士年糕 $26 另加一芝士年糕一客兩件,熱辣辣上枱。食落外脆內軟,有流心芝士饀,芝士味夠,仲有少少沙律菜墊底解膩。自家玉子燒 $55 另加一自家玉子燒一客6件,加上蟹籽,沙律醬同招牌醬汁。食落係凍玉子,帶好香炙燒味,口感實在。煙花 $79 另加一煙花一客6件,係加左黑白芝麻粒嘅飯卷包住紫菜同辣味三文魚mix辣味吞拿魚加脆片,面頭再加上辣味三文魚mix辣味吞拿魚,仲有蟹籽同脆片。口感係脆加滑,而味道係酸酸哋加沙律醬味,唔覺辣喎。伴有日式芥末。餐廳以木材為主,都頗舒適,位置係喺大商場入面。今餐食物質素都唔錯。
餐廳:古今二

地點:荃灣荃新天地

菜式:日式居酒屋

餐牌:主打特色創意卷物,主餐牌有前菜沙律,刺身壽司,多款特色卷物,燒物,串燒,鍋物,天婦羅,小食炸物,飯麵類同飲品。呢度都有二人前套餐。
龍卷風沙律 $76 另加一
芝士年糕 $26 另加一

自家玉子燒
自家玉子燒 $55 另加一
自家玉子燒
煙花 $79 另加一

2024-03-27
$260 (Lunch)
2024-01-31 1121 views
古今二 呢間「古今二」係我第二次回訪,食物質素依然高質,今次係同朋友一齊嚟荃灣食野,朋友住天水圍,叫我揀餐廳,我一諗就諗起「古今二」,佢哋係一間中高價位嘅日式餐廳,而且距離荃灣西鐵站只需要行七分鐘, 沿途可以經過天橋, 對輪椅人士來說十分方便。呢間餐廳除了有傳統的壽司之外,裏面嘅菜式仲有創意壽司,講到環境就十分安靜,好啱坐低聚會傾計,餐廳裝修大多數係木製加混合少少工業風,餐廳通道算寬闊,輪椅人士入去食絕對唔係問題!1.超級龍捲風$88(9/10)每舊壽司入面有炸蝦、芝士、鰻魚同脆片,每一啖都係非常滿足, 一碟有八舊壽司,份量非常足夠, 加上有少少酸酸嘅汁作調味,令到整個菜式唔會好膩!2.清酒煮蜆$128(10/10)入面每一隻蜆肉都非常肥美又清甜又無沙,一上桌已經聞到陣陣清香嘅酒味,令人食指大動,當中份量都好足夠,大約有20隻蜆以上,除咗用清酒煮之外,仲加海帶布、洋蔥同菇湯底好清甜,搞到我好想再叫多次清酒煮蜆!3.大阪自家製炸雞$78(10/10)呢個炸雞雖然一碟只有五舊,但每舊炸雞起碼有一個乒乓球咁大,食起嚟非常夠熱,炸到外脆內軟,肉質又夠嫩滑,仲可以點沙律醬,我呢排戒酒,如果唔係一
古今二

1.超級龍捲風$88(9/10)

2.清酒煮蜆$128(10/10)

3.大阪自家製炸雞$78(10/10)
呢個炸雞雖然一碟只有五舊,但每舊炸雞起碼有一個乒乓球咁大,食起嚟非常夠熱,炸到外脆內軟,肉質又夠嫩滑,仲可以點沙律醬,我呢排戒酒,如果唔係一定叫杯酒飲!

4.鹽燒鯖魚$68(9/10)
呢條鯖魚調味唔會蓋過魚味,只係普通鹽燒
的鹽燒,旁邊仲配上醬油同檸檬,不過我鍾意咩都唔加,原味食先食到真正鮮甜嘅魚味,加上呢條鯖魚無咩骨,食得好方便!

5.白桃柚子烏龍$38(10/10)
呢杯白桃柚子烏龍飲落去茶味中帶點柚子
蜜嘅味道,仲有加咗好多白桃果肉,粒粒都係新鮮,柚子就帶一點澀,整個飲品很清新!

2人總共價錢$440,有加一服務費!

個人口味總評分:9.6/10

@kokon2.tw @citywalkhk

地址:荃灣楊屋道1號荃新天地1樓116號舖

#古今二 #日式餐廳 #荃灣 #荃新天地 #荃灣好去處 #荃灣美食 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
  • 清酒煮蜆
2 day(s) ago 0 views
上個星期四放工同男朋友約咗喺荃灣食晚餐,不約而同想食日本嘢。聽聞古今二以特色卷物聞名,於是就想入去試下究竟有咩特別🧀芝士年糕 ($26)特色餐前小食。表面炸到酥脆、入面軟糯的年糕包裹住流心芝士🍣金龍卷 ($98)新鮮三文魚邂逅脆卜卜炸蝦,輔以綿滑芝士,表面點綴蛋黃醬、燒汁同芝麻,口感層次豐富🍣蜘蛛($96)呢款卷物個名好新穎別緻,結合炸軟殼蟹、牛油果同蟹柳等配料,再配搭豐富蟹籽同紫菜,唔同風味平衡得唔錯🐟鹽燒鯖魚($68)表皮焦香,魚肉唔鞋同埋少骨,唧啲檸檬汁上去,令風味更加突出,仲可以選擇點埋一旁嘅燒汁更惹味🥢味淋魚乾($68)一上來就見到鮮亮的油脂,口感完全唔會硬,仲充滿住鹹香味,點上沙律醬味道更有層次

🧀芝士年糕 ($26)
特色餐前小食。表面炸到酥脆、入面軟糯的年糕包裹住流心芝士

🍣金龍卷 ($98)

🍣蜘蛛($96)

🐟鹽燒鯖魚($68)

🥢味淋魚乾($68)
5 day(s) ago 0 views
呢排都成日去荃灣,所以就同朋友喺荃灣食埋飯先返屋企。朋友唔想行落地舖,所以就喺商場度搵一間餐廳食。見到有一間日本餐廳,都有好多客人,可惜太遲嚟,靠窗可以望住中庭嘅位置已經坐晒。望menu先知原來我有食過另一間分店,感覺都唔錯。主要都係卷物多嘅。一入去就見到有一個酒櫃,仲有隻安妮亞公仔坐落去都係QR code點單,就嗌咗幾款嘢啦。先上菜嘅係熱食,首先係煎餃子同埋芝麻雞翼。餃子煎得金黃色,但係就唔會話煎到燶晒而令到個皮變得太硬刮親個嘴。上枱嘅時候非常熱辣辣,所以都要攤一陣先可以食。咬落去見到佢嘅肉比菜多,最欣賞係佢放燥嘅位好闊,所以餃子就可以輕輕咁樣就點到醋,唔使食完之後係咁再點,而且醋嘅酸度唔會話太濃,覆蓋咗肉嘅味道。之後係芝麻雞翼,芝麻雞翼都係炸得好香脆同熱辣辣,所以都要攤一陣先可以食。見佢炸嘅功力一定有返咁上下,見到佢冇一個部位係炸到黑色咗,一咬落去有脆嘅聲音。咬完之後見到佢嘅炸皮唔會話好厚,而且肉汁亦都可以保存到。有少少微辣,但係可以接受嘅。雞翼亦都有好香嘅芝麻味。之後開始就食冷盤,打頭陣係食字嘅「柚你蝦我」,沙律有兩隻蝦,雪梨,蕃茄仔,一堆西柚同菜,當我以為係得呢啲伴菜嘅時候,一
之後開始就食冷盤,打頭陣係食字嘅「柚你蝦我」,沙律有兩隻蝦,雪梨,蕃茄仔,一堆西柚同菜,當我以為係得呢啲伴菜嘅時候,一撈落去先知原來仲有中華沙律嘅海草。幾款唔同口感嘅食材撈埋再加上芝麻汁嘅襯托變得好多元化。有軟糯嘅牛油果再配上爽口嘅雪梨同海草,食落去好滿足。而西柚亦都唔會話好酸,搶走晒其他嘅味道。
等多一陣兩款壽司就出場啦,分別叫咗蜘蛛同埋彩虹卷。蜘蛛卷有軟殼蟹,蟹柳,牛油果。望落份量好少,但其實食落去都飽飽地,軟殼蟹亦都係新鮮炸而佢哋嘅炸皮亦都非常之薄,唔會食到成口粉,有牛油果,青瓜作配搭就會令到油膩感降低。配上佢特製嘅醬汁令到成個卷物變得更加惹味,醬汁嘅味道唔會話太濃而掩蓋軟殼蟹本身嘅味道,反而有相得益彰嘅感覺。最後彩虹卷有幾款刺身,包埋包括有吞拿魚,三文魚,牛油果同埋一款白身魚。而飯中間就有青瓜,蟹柳同黑芝麻。咬落去魚肉非常新鮮。而且可以一口就食晒三款食物嘅口感,有彈牙亦都有一種鮮味。而好巧妙地三種魚放埋一齊,又唔會話互相掠奪咗每一款魚生本身嘅味道。下次有機會就可以試吓佢嘅二人套餐!
2024-05-08
6 day(s) ago 0 views
鹽燒鯖魚鹽燒鯖魚會用一層薄鹽包裹魚肉再加以烹調,使得魚肉即能吸收鹽的風味,也能保持鮮嫩度🥰鮮嫩多汁嘅魚肉搭配酥脆嘅魚皮一齊食,口味更佳🫡吉列廣島蠔(4隻)廣島蠔大小適中,海水味十足,廣島蠔外層炸得酥脆,質感亦鮮嫩,食落也足夠鮮甜😋龍卷風沙律雖然已經食過好多次古今呢間餐廳,但係龍捲風沙律係我每次都必試嘅一道菜🥹佢哋嘅沙律係絕對新鮮,食落爽脆,一啲發黃都冇!😙配上少少芥末醬提味,令沙律層次更加昇華😍金龍卷 & 煙花嚟到古今點可以唔試佢哋嘅卷物壽司🤣佢哋嘅壽司材料豐富,壽司入面有吞拿魚肉或者炸蝦,外層更裹着三文魚和吞拿魚🤩配上自家製嘅醬汁食味道更加一流啦🥳
鹽燒鯖魚

吉列廣島蠔(4隻)

金龍卷 & 煙花
-古今二-📍荃灣.很喜歡這裏的創意卷物,每一款的配搭都都好有特色,而且選擇又多。.柚想蝦你 ($98)先點個開胃沙律,新鮮蔬菜加埋大量柚子粒、蝦籽、蘋果粒等,加埋醬汁調味,酸酸甜甜食夠好清新。.辣妹 ($55)飯卷內包了香脆的炸蝦,加上面層的辣味吞拿魚和芝士,味道同口感都很豐富。.黑龍卷 ($58)日式飯卷配牛油果食落好夾,配上味道較濃的鰻魚、炸蟹柳、芝士,細細件一口一件,非常好味。.富士山 ($88)賣相好澎湃,大量蟹柳絲、加上口感柔軟的鰻魚和牛油果,超級滿足。.古今日式煎餃 (6隻)($56)外層煎至金黃香脆,咬開仲有肉汁流出,加埋酸醬油,十分開胃。.
-古今二-
📍荃灣
柚想蝦你 ($98)
辣妹 ($55)
黑龍卷 ($58)
富士山 ($88)
古今日式煎餃 (6隻)($56)
外層煎至金黃香脆,咬開仲有肉汁流出,加埋酸醬油,十分開胃。
2024-05-09 0 views
今次到訪另一間分店,佢個地點係喺荃新天地,但係我自己覺得個地點有啲難搵!佢有啲位置係開放式嘅,入面嘅地方會比較細!雖然唔似樓上鋪咁寬敞,但係窗邊位坐落去舒服!價錢適中,份量唔錯!金龍卷我自己上一次都有叫呢個,好食,入面係炸蝦!煙花佢嘅吞拿魚三文魚喺壽司卷上面,同一樣大細,餡料好足!味道還好炸雞軟骨我自己特別鍾意食呢個,佢唔會好鹹,但係味道好豐富!超脆口,特別係點埋沙律醬食,唔使飲酒都OK自家製玉子燒唔會好甜

金龍卷
我自己上一次都有叫呢個,好食,入面係炸蝦!

炸雞軟骨

自家製玉子燒

唔會好甜

2024-05-07 22 views
同朋友嚟荃灣食晚飯,試咗呢間日本菜。餐廳唔算大,但裝修都有心思,帶點日式風格,點咗金龍卷、龍卷風沙律、日式章魚小丸子、味淋魚干 。先上嘅龍卷風沙律,份量好大,以簡單嘅蟹柳絲、海蜇同沙律菜組成,配上黑醋汁,好開胃 。餐廳主打特式卷物,今次叫嘅金龍卷,裡面包住吉列蝦,再以三文魚舖面,口感豐富,加上加津醬,三者味道夾 。另外點嘅日式章魚小丸子同味淋魚干 ,小丸子好脆口,有驚喜(最怕食到好淋嘅小丸子!),味淋魚干偏甜,啱晒送酒!
同朋友嚟荃灣食晚飯,試咗呢間日本菜。

2024-04-24
2024-05-07 0 views
主打日式創意卷物,日式料理都應有盡有,地點方便,間唔中都會嚟幫襯~🔘金龍卷飯卷嘅餡有三文魚、芝士同埋炸蝦,個人喜好特別鍾情於有炸蝦嘅卷物,果然冇令人失望係幾好食~🔘蜘蛛軟殼蟹幾香脆,加上牛油果同青瓜,基本上兩個卷物唔使再點醬油都好夠味~🔘龍捲風沙律份量好足,每次嚟必點,沙律醬辣辣地幾好味,另外都鍾意佢多蟹柳同中華沙律~🔘日式煎餃餃子皮厚薄適中,餡料幾飽滿~🔘櫻花蝦燒茄子面頭灑滿櫻花蝦,容易撕開啲茄子肉,吸收晒醬汁嘅精華,醬汁偏濃味,重口味之選~🔘炸雞軟骨香脆可口,而且份量好多,抵食~

🔘金龍卷

🔘蜘蛛

🔘龍捲風沙律

🔘日式煎餃
餃子皮厚薄適中,餡料幾飽滿~

🔘櫻花蝦燒茄子

🔘炸雞軟骨
香脆可口,而且份量好多,抵食~

2024-05-05 0 views
今日同同事黎試下呢間創意日本料理🍱龍卷風沙律🥗打破沙律係我眼中既沉悶形象🤭呢款沙律🥗除左有蔬菜🥬仲加上海藻🌱、蟹柳🦀同埋脆片,有日式風味,Refreshing亦都好健康知道佢呢到既卷物好特別所以叫左兩款試試☺️彩虹卷🌈刺身🐟牛油果🥑青瓜🥒蟹柳🦀, 賣相已經非常可愛 唔同顏色,味道清新,口感和視覺上都很吸引人🌈蜘蛛 🕷️呢個卷物既名好特別,痛炸軟殼蟹🦀青瓜🥒牛油果🥑蟹柳,炸軟殼蟹令卷物有酥脆既口感,而牛油果同蟹肉就帶鮮嫩口感,層次豐富🫶🏼鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢🐷呢款串燒十分推薦,鹿兒島黑豚肉包住原粒荔枝既串燒!黑豚肉一向都係以豐富的肉汁而聞名,非常創新既係,將荔枝包係豚肉入面燒😳黑豚肉既油脂同荔枝既甜味出奇地夾!雞胸軟骨串燒雞胸肉通常比其他部位瘦肉含有更少的脂肪,但由於配合埋軟骨,它應該能夠保持一定的嫩度和多汁
今日同同事黎試下呢間創意日本料理🍱

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢🐷

雞胸軟骨串燒
2024-04-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2024-05-04 0 views
荃灣有好多遊樂設施畀細路玩,今日玩完係附近搵食,又去左一間最近常去嘅食店食飯,今次就試下其他嘅食物,睇下有冇水準。玉子燒:玉子無煮到全熟,半熟嘅玉子仲有少少流心,味道好似食緊雞蛋糕咁,幾唔錯嘅前菜。日式煎餃子呢樣幾有驚喜,佢煎得個底脆之餘,裡面仲有肉汁,好似食緊小籠包不過個底係煎嘅,幾推薦。芝麻雞翼我地今次叫左兩隻雞翼畀小朋友食,佢食得好開心,因為d雞翼香口,肉味都醃得幾好,價錢合理。今次食完之後發現唔止佢地嘅創意料理,常見嘅菜式都好穩打穩紥,幾推薦畀大家玩完過嚟食 。(下次推介下同小朋友嘅好去處)

玉子燒:

日式煎餃子

芝麻雞翼

古今二以特色壽司聞名,新鮮有巨型嘅特色壽司好適合同屋企人一齊share 🇯🇵▫️日式麻醬豆腐沙律🥗 $88沙律超級巨型,香濃嘅胡麻醬配搭日式豆腐,仲有大量新鮮生菜,健康得來又好味🩷▫️火山🌋 $128精美嘅造型,被火焰圍繞,一上枱已經十分震撼!味道亦都係滿分,包含大量嘅蟹柳、帶子及牛油果,簡直係必叫!▫️煙花🎆 $106鍾意食辣味刺身嘅朋友不容錯過!辣味三文魚配辣味吞拿魚,淡淡都超新鮮!▫️古今日式煎餃 $56餃子每一粒都皮薄餡靚😋香脆嘅外皮仲有輕微爆汁嘅口感,唔會過分油膩👍🏻💬每次試唔同嘅卷物都會有新驚喜,份量新鮮又足料,推薦!Kokon2 is renowned for its distinctive sushi, perfect for sharing with family at home 🇯🇵▫️ 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐓𝐨𝐟𝐮 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝🥗 $88A generous salad with rich sesame dressing, Japanese tofu, and fresh greens—a healthy and delicious choice 🩷

▫️日式麻醬豆腐沙律🥗 $88

▫️火山🌋 $128

▫️煙花🎆 $106

▫️古今日式煎餃 $56

💬每次試唔同嘅卷物都會有新驚喜,份量新鮮又足料,推薦!

▫️ 𝐕𝐨𝐥𝐜𝐚𝐧𝐨 🌋 $128
An exquisite dish surrounded by flames, impressively presented! Packed with crab sticks, scallops, and avocado—a must-try!

▫️ 𝐅𝐢𝐫𝐞𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬 🎆 $106
Perfect for spice lovers! Spicy salmon and tuna sashimi that's incredibly fresh with a kick.

▫️ 𝐊𝐨𝐤𝐨𝐧𝟐 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐚𝐧-𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐃𝐮𝐦𝐩𝐥𝐢𝐧𝐠𝐬 $56
Each dumpling has thin skin and delicious filling 😋 with a crispy texture and a burst of flavor, not greasy at all 👍🏻

💬 Every sushi roll offers a new surprise. Fresh and generously portioned—highly recommended!
2024-05-02 0 views
#chuchu食在荃灣📍 古今二去咗幾次荃新天地分店,今次一於試吓千色匯呢間分店,食過幾間分店,佢哋裝修都係偏向open area,唔會封實曬,坐落都好舒服💡荃灣地鐵站天橋行過嚟5分鐘都唔洗!落雨都唔怕—————————————————————❣️ 龍卷風沙律 $88超級大兜!有大量新鮮沙律菜、蟹柳絲、脆片、蟹籽、中華沙律,撈勻晒味道都幾fresh好開胃,份量真係好足,4個人食都冇問題!.❣️ 日式章魚小丸子(6粒) $48上面鋪左海量木魚同紫菜,外皮脆脆地,入面嘅章魚都大粒嘅,粉都ok .❣️ 火焰金龍卷 $98 其實就係三文魚炸蝦卷,有三文魚、炸蝦同埋芝士,面頭仲唧咗蛋黃醬同燒汁,total有8件!有唔同層次,炸蝦脆卜卜!.❣️ 搖滾樂 $110搖滾樂有8件,食材配搭係鰻魚、芝士、炸蝦和牛油果,炸蝦大大舊好香口,好好食,不過就未諗到點解叫搖滾樂🤣.—————————————————————不專業評分👅好味指數: 7/10 💰性價比: 7/10👍🏻推薦: 7/10 —————————————————————🏡地址: 古今二 (荃灣千色匯I) (荃灣)荃灣眾安街68號荃灣千色匯I 3樓301
#chuchu食在荃灣

👅好味指數: 7/10
💰性價比: 7/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 古今二 (荃灣千色匯I) (荃灣)
荃灣眾安街68號荃灣千色匯I 3樓3013號舖
👉🏻尖沙咀銅鑼灣觀塘都有分店!
🕑營業時間: 11:30 -22:30(3-5落場)
#chuchu食日本野

2024-04-26
Type of Meal
Dinner
2024-05-02 0 views
古今二 (荃新天地) (荃灣)荃灣楊屋道1號荃新天地1樓116號舖金龍卷:金龍卷是一道精美的壽司卷,充滿了豐富的口感和美味。裡面包含了三文魚、炸蝦和芝士。三文魚帶來了鮮美的海洋風味,炸蝦則增加了口感的層次感,而芝士則提供了柔軟的質地和濃郁的奶香味。整個卷子外層包裹著口感細膩的壽司米,每一口都散發出新鮮和豐富的味道。金龍卷是一道令人垂涎欲滴的壽司創意組合。蜘蛛:蜘蛛是一道別具特色的菜品,以炸軟殼蟹為主要食材。軟殼蟹經過炸製,外層酥脆,內部鮮嫩多汁。配上青瓜和牛油果,帶來了清爽的口感和豐富的口味層次。蟹柳則增加了菜品的豐富度和口感的變化。整體而言,蜘蛛是一道口感豐富、美味獨特的菜品,將軟殼蟹的鮮美與其他食材的搭配完美融合在一起。清酒煮蜆:蜆經過烹煮後肉質鮮嫩,口感爽脆。清酒的加入為菜品帶來了清新的香氣,同時也提升了蜆的鮮味。這道菜通常以簡單的方式烹飪,保留了蜆本身的原始風味。清酒煮蜆是一道清爽、健康的海鮮料理,非常適合作為開胃菜或配菜。古今日式煎餃(6隻):餡料和煎製技巧而聞名,餃子底部煎至金黃酥脆,上部則保持柔軟的口感。每一口都能品嚐到鮮嫩多汁的內餡和香脆的外殼。
古今二 (荃新天地) (荃灣)
荃灣楊屋道1號荃新天地1樓116號舖

金龍卷:

蜘蛛:

清酒煮蜆:

古今日式煎餃(6隻):
2024-05-02 0 views
蟹柳沙律 $58疊得好靚,大大碗沙律真係好抵食,又夠Fresh!唔知係咪芥辣沙律醬,食落有少少辣辣地,好刺激呢😆 日式章魚小丸子 $48好耐冇食章魚小丸子,所以嗌咗個試吓,又幾好食喎😋 食到裏面好大粒章魚🐙金龍卷 $98古今二嘅王牌之選,其實係三文魚炸蝦卷🍤 炸蝦脆得嚟食到蝦味。真係要讚下依度嘅師傅,佢好悉心擺盤😄👍🏻炸雞軟骨 $66香口野我朋友至愛~ D骨唔會太硬,外皮脆脆的,好有咬口😁鹽燒鯖魚 $68大大條鯖魚,煎到金黃色🤩 外脆內juicy,魚肉滑滑的唔會太乾😙 個鹽燒好夠味好好食,大愛。埋單都係唔使$400😙 兩個已經食到飽飽!!
蟹柳沙律 $58

日式章魚小丸子 $48

金龍卷 $98

炸雞軟骨 $66
香口野我朋友至愛~ D骨唔會太硬,外皮脆脆的,好有咬口😁
鹽燒鯖魚 $68

埋單都係唔使$400😙 兩個已經食到飽飽!!
  • 金龍卷