食過好多次keep到水準 alfafa (樂富廣場A區) 2025-06-05食過alfafa 早午晚下午茶,味道都吾錯,價錢又吾算貴,同埋位置好闊落坐得好舒適。下午茶同朋友食野傾計兩個鍾都冇催我哋埋單👍🏻👍🏻每次食完野又有優惠卷送…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食過好多次keep到水準 alfafa (樂富廣場A區) https://s.openrice.com/QrbT0XQrS00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
水杯個邊仲痴住啲食物殘渣🤮啲員工個個都黑口黑面 華星冰室 (阜財街) 2021-04-13元朗大把選擇真可以吾使揀佢早餐只可以通粉,常餐只可以跟公仔麵。正常都可以轉其他,吾轉得吾緊要既,但我吾知吾轉得,問下男樓面佢就黑口黑面勁吾耐煩,雖然帶住口罩,但眼神同態度都極吾友善。另外衛生都吾見得好好,佢放低兩杯水,但其中一個杯邊仲痴住食物既殘渣冇洗乾淨,因為我吾飲只用黎洗餐具,加上個男樓面好似得罪佢咁,都費事叫佢換。食物質素就中規中矩啦,都係火腿通同沙爹牛麵,冇特別好食,又吾難食。之後埋單,個女收銀又係好似得罪佢咁,黑口黑面又冇講幾錢同找幾錢,再加找錢用掉的,雖然我有眼睇張單既,但基本禮貌都冇。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享水杯個邊仲痴住啲食物殘渣🤮啲員工個個都黑口黑面 華星冰室 (阜財街) https://s.openrice.com/QrbT0QCKy00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
很失望的一餐 金子半之助 (東薈城名店倉) 2019-10-31看到新開張打算試一下,因為只有3款飯餐,主打天婦羅,所以都滿心期待。但一上菜已經好失望,炸油看起來都用了很久,雖然皮還算薄,但天婦羅都偏黑色,吃到一半已經覺得很油膩不想再吃。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享很失望的一餐 金子半之助 (東薈城名店倉) https://s.openrice.com/QrbT0y5OR00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食用餐途徑堂食