去旺中行街,行行下見到有間賣芋圓甜品既小店,上網睇返原來呢間店本身由網店做到實體店,真係好犀利🤣佢除左賣甜品,仲有餃子同手抓餅,全部都好吸引,但因為真係食唔到咁多,所以淨係試左其中兩樣🐽 招牌包心三色芋圓仔 $45裏面有仙草、2粒地瓜包心芋泥球、芋泥同三色芋圓,食完真係好飽好滿足🤣芋圓好煙韌,分別有紫薯、芋頭同地瓜味,芋泥綿密,最鍾意佢唔會太甜🤤而地瓜包心芋泥球其實就好似湯丸咁,只不過係包住芋泥,都幾特別😝仙草底就比較淋同滑身🐽泡菜豬肉餃/韭菜豬肉餃 $40 (8隻)另外仲買左佢地既煎餃,叫左比較少見既泡菜豬肉餃同大路既韭菜豬肉餃,兩款都煎得十分香脆,小編覺得泡菜豬肉好有驚喜,辣辣地,惹味可口😋😋

🐽 招牌包心三色芋圓仔 $45

🐽泡菜豬肉餃/韭菜豬肉餃 $40 (8隻)

• 招牌包心三色芋圓仔