2016-07-15 197 瀏覽
試業嘅時候就已經想黎試下,但係一開總係太多人於是今晚見差唔多9點就黎碰下運氣黎到門口就遇到第一個難題,收銀隔離有部tab,但係冇任何指示話俾人知呢部機係做乜咁我就係唔係都篤左先,大不了俾人叫我唔好亂篤原來客人要自己埋黎篤飛仔,部機上面只係好簡單顯示住1到11號嘅按鈕,同foodgulu個logo,完全冇文字話你知佢係咩一回事.事實上有好幾個客都係呆等左一陣先發現原來係要自己篤飛同埋客人唔會知道黎攞飛嘅時候係叫到幾多號,店內冇顯示牌好快有位,大人揀左呢個千層豬扒嚴格黎講都唔扒,我諗係將d豬肉疊埋一齊?我都冇仔細研究但口感一d都唔豬扒,形容唔到沙律上枱嘅時候冇汁,唔小心乾哽左我就要個飽肚d嘅壽喜燒要讚下擺盤其實幾靚牛肉一d都唔肥,只有好少好少脂肪到我食沙律嘅時候再望下周圍,一d枱有枝醬料一d又冇所以我忍唔住要問侍應,佢先拎左枝柚子汁過黎.到底係唔夠主動定係訓練不足?店方想俾客人自主選擇加唔加汁,但上沙律嗰陣又冇人講原來有汁呢樣野講返個飯,我覺得太乾太硬,冇d汁撈下就比較難入口最後醒起自己有張coupon,消費滿$100送柚子芝士蛋糕或者白桃茶呢個蛋糕可以話係成餐入面最令人滿意嘅,濃郁柚子味
試業嘅時候就已經想黎試下,但係一開總係太多人
於是今晚見差唔多9點就黎碰下運氣
咁我就係唔係都篤左先,大不了俾人叫我唔好亂篤

同埋客人唔會知道黎攞飛嘅時候係叫到幾多號,店內冇顯示牌

好快有位,大人揀左呢個
咖哩吉列千層豬扒定食
但口感一d都唔豬扒,形容唔到
沙律上枱嘅時候冇汁,唔小心乾哽左
牛肉壽喜燒定食
我就要個飽肚d嘅壽喜燒
要讚下擺盤其實幾靚
牛肉一d都唔肥,只有好少好少脂肪
到我食沙律嘅時候再望下周圍,一d枱有枝醬料一d又冇
講返個飯,我覺得太乾太硬,冇d汁撈下就比較難入口
柚子芝士蛋糕
呢個蛋糕可以話係成餐入面最令人滿意嘅,濃郁柚子味
餅底唔硬,連側邊d cream都彷彿好食過人,我諗係用鮮奶打嘅

再講多少少食物以外,食食下發現有條人龍出現左
原來係十幾個人等住俾錢,之後聽到收銀有人講hang機,有人講成部機壞左,最後條人龍花左差唔多廿分鐘先清理到
題外話/補充資料: enjoy卡消費滿$200送$20 coupon,下次消費$200先用得
2016-07-15
用餐優惠