2011-08-20 6 瀏覽
明明訂左8:30,8:35左右上去囉位,竟然同我地講冇位,叫我地轉場,仲話如果要食就要等位,起碼等30~60分鐘,因為有d人早到霸左d位。我心諗,如果係咁既話,咁不如你間鋪寫明不設訂位啦訂完又唔俾人入,想點先?我寧願佢同我講先到先得囉好過我訂左位又冇得入!之後有一位朋友終於忍唔住開口鬧啲職員,佢地先死死氣咁同我地講話有位,呢間野真係好有問題坐低左之後就叫左個4人套餐,價錢大概係$5XX,可以自選食物,我地計過條數以為咁叫會抵啲啦,點知...首先野飲我叫左特濃朱古力(凍),但杯野啲味道真係勁怪!甜又唔係甜,總之怪怪地啦!第一樣上既就係湯,冇咩特別同平時係PIZZA *** 飲到果啲差唔多!然後就係下面呢碟豬仔骨,又係冇咩特別囉,而且好甜,NO! 成碟野最好食既就係薯條!呢個飯算係最好味既一樣野,但份量勁少,4個人根本分唔哂!小食拼盤,果條春卷咁既物體真係好難食 啲雞翼咸到好似食鹽咁!得啲薯條好食你話死未!呢個PIZZA就真係經典喇!原價要成$1XX,但味道同係麵包鋪度食到既PIZZA冇乜分別,我仲要覺得人地好食過佢囉食呢個PIZZA真係同食麵包冇咩分別,個底仲要燒焦左架,苦架!食左一舊已

然後就係下面呢碟豬仔骨,
又係冇咩特別囉,而且好甜,NO! 成碟野最好食既就係薯條!
呢個飯算係最好味既一樣野,但份量勁少,4個人根本分唔哂!
得薯條好味
小食拼盤,果條春卷咁既物體真係好難食
啲雞翼咸到好似食鹽咁!
得啲薯條好食你話死未!

食呢個PIZZA真係同食麵包冇咩分別,個底仲要燒焦左架,苦架!食左一舊已經冇哂胃口再食喇!

甜品:
怪味yogurt
一上果陣個雪糕係溶溶地,個PANCAKE又係冇咩特別,但原價要成$37囉

另外間野係冇咩野玩架!要玩熱門game就要做佢間野既VIP

最後要講既就係,呢間野既女員工服務態度真係超級唔好(尢其係門口果個),
埋單每個人$150,如果要我咁既價錢入黎食野,但入得口既野竟然得薯條的話,
真係冇下次囉!
2011-08-19