2018-04-02
食物有驚喜,值得一試,但今次整個用餐經驗好差。service team好有問題,淨係由等入座到坐低,我地答左5次(2位),証明員工無溝通,員工人數不少,但工作效率好慢。落order,落左二個咸食,一個甜品,員工幫我都先hold住甜品,當我地食完咸食,我地同員工講上甜品,之後等至少15分鐘,我地搵一個男經理跟進下,之後佢check單後,答我地個甜品hold左,未起,我就話,我已經同你同事講左,佢話師傅未知喎呢個係咩答案,無道歉!態度好差!甜品15分鐘內到,好食,但心情已經大受影響。到埋單,3個item,好清楚丫,俾現金,又等10分鐘,找錢時,張單變左4個item,高招真心O嘴,真係唔明佢地點運作,兩次張單可以唔同,好彩有check姐。呢個價錢,咁既服務,真係嬲到爆。早知買外賣無咁嬲
呢個係咩答案,無道歉!態度好差!
甜品15分鐘內到,好食,但心情已經大受影響。
呢個價錢,咁既服務,真係嬲到爆。
早知買外賣無咁嬲