2019-05-01
今晚去左中上環間ZENTRO, 好友介紹我黎呢度~~佢地提供多國 fusion 菜式,仲提供備長炭串燒,可以配合清酒、生啤等。原來呢度有個 Overtimed Lunch Menu ,供應時間由星期一至星期六,中午12點至晚上8點!!即使夜間7點黎食DINNER 都可以食到 Overtimed Lunch!!套餐包括:沙律、餐湯、果汁/汽水,如果熱咖啡/茶再加$15 ,涷咖啡/茶加$20。沙律菜味道清新爽口,愈食愈開胃!意大利雜菜湯好多雜菜切成粒狀,好暖胃~之後黎2個main, 炭燒天多尼式澳洲120日穀詞黑安格斯肉眼配薯條及雜菜 同海南雞飯~炭燒天多尼式澳洲120日穀詞黑安格斯肉眼配薯條及雜菜,味道方面有多種印度香料同乳酪既味道,仲有D炭燒香氣,而薯條炸到好脆,食完一條又一條~海南雞飯既雞肉非常嫩滑,仲有多種醬汁點~碗中湯都唔錯。之後我地叫左2串串燒,雞翼同雞腎~咸味適中,雞翼嫩滑,而雞腎爽口!!最後叫左杯HOT CHOCOLATE, 為整晚畫上完美既句號!
沙律菜味道清新爽口,愈食愈開胃!
意大利雜菜湯好多雜菜切成粒狀,好暖胃~
而薯條炸到好脆,食完一條又一條~
海南雞飯既雞肉非常嫩滑,仲有多種醬汁點~
碗中湯都唔錯。
之後我地叫左2串串燒,雞翼同雞腎~
咸味適中,雞翼嫩滑,而雞腎爽口!!