2012-08-30 361 瀏覽
男朋友 Birthday, 諗呢諗去都唔知食咩, 最後揀返再去萬麗食BUFFET,八月份仲做緊東南亞美食, 另外又貪佢多海鮮, 同想像中一樣咁好, 好正!!!!!長腳蟹 ---- D蟹腳, 好大隻, 好有鮮味波士頓半邊龍蝦---- 全晚不停供應,好大隻又有鮮味生蠔 ---- 雖然唔係即開, 但都幾大隻蝦 ---- 新鮮而又幾彈牙, 唔錯翡翠螺 ---- 新鮮龍蝦仔 ---- 我只試左一隻,都OK壽司 ---- 三文魚吞拿魚都新鮮, 好明顯, 因為睇色澤已知道刺身 ---- 好新鮮熱食只係試左炭燒肉眼扒, 同羊架, 已經好正好好味先講牛, 大約6-7熟, 肉幾淋, 有肉味, 唔錯, 到個羊, 我本身對食羊麻麻地, 好彩冇咩羊酥味, 正,其他熱食如有炒蚧,焗扇貝,印度咖哩就有好多款式⋯麵檔款式又多甜品雪糕全部都係HAAGENDASZ,再加多款東南亞甜品,加我至愛既cheese cake 又多款,食落唔會太甜OVERALL, service 好,又有禮貌,一入門口就有人帶位,唔使等,食物選擇多, 海鮮又得, 汽水橙汁任飲Renaissance 收咁既價錢加食物素質,出面唔會再搵到一間甘平既

長腳蟹 ---- D蟹腳, 好大隻, 好有鮮味
波士頓半邊龍蝦---- 全晚不停供應,好大隻又有鮮味

生蠔 ---- 雖然唔係即開, 但都幾大隻
蝦 ---- 新鮮而又幾彈牙, 唔錯

翡翠螺 ---- 新鮮
龍蝦仔 ---- 我只試左一隻,都OK
刺身 ---- 好新鮮

熱食
只係試左炭燒肉眼扒, 同羊架, 已經好正好好味
先講牛, 大約6-7熟, 肉幾淋, 有肉味, 唔錯,
到個羊, 我本身對食羊麻麻地, 好彩冇咩羊酥味, 正
其他熱食如有炒蚧,焗扇貝,印度咖哩就有好多款式⋯
麵檔款式又多

甜品
雪糕全部都係HAAGENDASZ,再加多款東南亞甜品
加我至愛既cheese cake 又多款,食落唔會太甜

Renaissance 收咁既價錢加食物素質,出面唔會再搵到一間甘平既五星級酒店食buffet
用普通恆生咭就已經有85折,超抵⋯
2012-08-16