Wingman等到佢係旺角開分店先食雞翼。有分放題同埋散嗌。因為啱啱食完早餐關係,所以我哋就揀咗散嗌。放題有三款唔同嘅餐單,其中兩款包野飲!乾身chicken wings $69 6隻巴馬臣芝士蒜蓉味 多芝士放上面,蒜蓉粒同芝士香草都係雞翼上面。呢一款雞翼係炸過後再放配料,鐘意食炸雞翼既朋友可選!雞皮同雞肉分得開,一乾身炸,一啖啖肉。濕身 chicken wings $69 6隻Wingman 水牛城醬平時食開小小辣既我,覺得辣既,仲有辣椒子係上面。好開胃香辣。同普通水牛城雞翼唔同,佢依個係水牛城醬再加芝士係面。黑芝麻海鮮蜂蜜 $69 6隻三款中第一位,帶點中式感覺。黑芝麻多,多醬帶甜蜂蜜!依個好入面,可能多醬既關係,肉質比乾身雞翼嫩!松露醬薯條 $65Truffle friesssss 美中不唔足係瘦薯條!松露醬濃濃cream唔錯!
Wingman等到佢係旺角開分店先食雞翼。

放題有三款唔同嘅餐單,其中兩款包野飲!

乾身chicken wings $69 6隻
巴馬臣芝士蒜蓉味

濕身 chicken wings $69 6隻
Wingman 水牛城醬

黑芝麻海鮮蜂蜜 $69 6隻
三款中第一位,帶點中式感覺。

松露醬薯條 $65
午餐