2019-07-29 73 瀏覽
星期六黎到新都城食lunch食乜好呢,有lunch set嘅餐廳唔多,而德美就係其中一間佢個lunch set選擇十分多款,有壽司,刺身飯,天婦羅,各款熟食等等,通常都會配沙律,麵豉湯,茶碗蒸,同甜品,價錢好多都一百蚊以來,冇另收加一,喺寶琳黎講算係幾抵食先黎沙律同茶碗蒸,茶碗蒸好足料,十分滑溜,入面有菇,蟹柳,雞肉等材料,沙律有一片仔帶子刺生,都十分出色我叫左個牛肉烏冬配壽司,97蚊,有6件壽司再加玉子,舊玉子真係冇得輸,牛肉烏冬d烏冬好彈牙,d牛肉有dd過熟最尾就有甜品,係牛奶奶凍再加芒果醬,甜度同份量都啱啱好,又夠滑呢度有好多款餐,下次weekend要黎寶琳食lunch會再幫襯

佢個lunch set選擇十分多款,有壽司刺身飯,天婦羅,各款熟食等等,通常都會配沙律,麵豉湯,茶碗蒸,同甜品,價錢好多都一百蚊以來,冇另收加一,喺寶琳黎講算係幾抵食