2017-09-12
星期一到五都返工,一到星期五晚就要鬆一鬆,可以飲下酒,呢間似乎唔錯,望下佢既手工啤選擇唔少我就試左Original cider和Red eye flight。Original cider (青蘋果。青脆。果酸。微碳) $48飲落有點似白酒,cider易入口,青蘋果帶出甜味,加小小果酸,酸甜的感覺。好岩女仔飲!Red eye flight(咖啡。烘培。朱古力。幼滑。苦澀)$48飲落有啲似黑啤,又帶點咖啡和朱古力的味道,飲開黑啤朋友一定鍾意。慢煮穀飼豬扒配青蘋果蓉$83豬扒厚身,而且肉質鮮嫩,很少脂肪,不會太油膩自家煙燻BB豬肋骨用上自家調配香料$88推介!以自家調配香料醃製的豬肋骨非常入味,有七味粉味,一層脂肪一層肉。經典脆炸粗薯條及薯角 配自家調配日式芥末蛋黃醬$48份量超大,芥末蛋黃醬唔辣,又唔多炸粉,配手工啤最岩魔鬼炸餐肉配辣蛋黃醬$63必點!炸餐肉勁脆,外脆內軟,每枱必備。脆香雞翼加舊青檸嗎?$63一碟四件,炸得香脆,但較愛炸餐肉。輕鬆的一個晚上,最重要係聽日唔洗返工
慢煮穀飼豬扒配青蘋果蓉$83
豬扒厚身,而且肉質鮮嫩,很少脂肪,不會太油膩
自家煙燻BB豬肋骨用上自家調配香料$88
經典脆炸粗薯條及薯角 配自家調配日式芥末蛋黃醬$48
份量超大,芥末蛋黃醬唔辣,又唔多炸粉,配手工啤最岩
魔鬼炸餐肉配辣蛋黃醬$63
必點!炸餐肉勁脆,外脆內軟,每枱必備。
脆香雞翼加舊青檸嗎?$63
一碟四件,炸得香脆,但較愛炸餐肉。
輕鬆的一個晚上,最重要係聽日唔洗返工