2022-08-20 743 瀏覽
Welcome Lunch除咗飲茶之外,都想搵返間好坐又闊落嘅Cafe,所以就提議咗呢間。而家lunch Menu多咗唔少嘢食,但價錢平均都係$160 up未計加一,所以有唔少嘅同事都會嗌肉類,相對上抵食啲,而我就選擇咗魚類。個魚都煎得唔錯,配菜都幾好食,但薯角嘅份量可以再多少少。(雖然我平時都唔係啲好大食嘅人,食完呢個餐大概只有5分飽🤣反而係個南瓜非常好食🤣 冇諗過全餐飯最驚艷係佢。Lunch set仲有咖啡,我就揀咗Flat White。佢哋嘅拉花相當唔錯,奶泡都打得好好,放咗一陣都唔會好快起泡泡。但可能奶嘅比例多咗啲?所以令到杯flat White嘅espresso 味唔太重,又或者要叫double shot先會好啲。

Flat  White