2022-12-06 108 瀏覽
有次經過美麗華地庫見到哩間餐廳好日系,有Tatami 坐位。就諗住下次再黎尖咀就要試哩間。今日即興黎食冇book位,勁好彩有得坐tatami位置😍😋煎牛小排8oz •蔬菜沙律·法式薯條 $258食物種類唔算多,餐牌有牛既話都係首選。雖然牛小排8oz 份量都算多,叫左medium 岩岩好,但味道偏淡。薯條同沙律菜都正常。😋煎海老·蟹肉餅·青芥末蛋黃醬 $198海老即係大蝦,都新鮮爽甜既。個蟹肉餅就唔錯,反而呢個偏鹹。但個青芥末蛋黃醬,味道唔錯。😋血橙果粒茶 $46呢個橙味嘅茶,又幾特別。好似帶有酸酸味味既紅色茶,有點似cranberry + orange Tea既感覺。好開胃。哩間西日餐廳都係以tatami坐位為打卡熱點,如果下午黎食件cake嘆返壼茶好似match d。大家不妨試下。⭐️⭐️⭐️(5星為滿)MUTA Restaurant by ATUM (尖沙咀)尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地庫B131號舖#飲飲食食 #食好西 #周圍玩 #周圍食 #介紹返 #餐廳推介 #美食 #香港美食 #尖沙咀美食 #香港打卡餐廳 #打卡 #香港特色餐廳推介 #吃貨 #日系餐廳 #tatami #

😋煎牛小排8oz •蔬菜沙律·法式薯條 $258

😋煎海老·蟹肉餅·青芥末蛋黃醬 $198

😋血橙果粒茶 $46

⭐️⭐️⭐️(5星為滿)

MUTA Restaurant by ATUM (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地庫B131號舖

#飲飲食食 #食好西 #周圍玩 #周圍食 #介紹返 #餐廳推介 #美食 #香港美食 #尖沙咀美食 #香港打卡餐廳 #打卡 #香港特色餐廳推介 #吃貨 #日系餐廳 #tatami #yummy #hongkong #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfoodblogger #dinner