2019-02-10 40 瀏覽
今日約咗好朋友落嚟尖沙咀買嘢,經過金馬倫道呢間立食壽司🍣從來喺日本都未試過立食,香港更加少有,睇睇餐牌又唔算貴,所以入去試試,店舖全是圍著吧枱企位枱下有鈎放手袋,後面又有掛外套地方店員細心講解落單流程有自選定食亦可散叫,自選定食可以優惠價錢點算較貴價壽司或手卷茶都有兩款選擇我選擇飲茶葉泡茶,不過飲到成口葉難搞啲😅甜蝦壽司,蝦爽甜飯粒粒分明鰻魚壽司,鰻魚鬆軟配上鰻魚汁超正三文魚子軍艦,三文魚子粒粒飽滿咬落口一粒粒卜卜脆,大愛油甘魚同北寄貝,新鮮到不得了三文魚味道正常超級期待🤩蔥花拖羅蓉軍艦,拖羅入口散出陣陣魚油香登登登登熱切期待北海道海膽軍艦,海膽入口慢慢溶化,海膽鮮味湧出來,彷彿將我心都溶化以上咁多款壽司,每件都好新鮮,米飯軟硬適中,大細剛剛可放入口好正宗,如果呢個質素以呢個價錢個人認為絕對超值,非常推薦
店員細心講解落單流程
茶都有兩款選擇
我選擇飲茶葉泡茶,不過飲到成口葉難搞啲😅
甜蝦壽司,蝦爽甜飯粒粒分明
鰻魚壽司,鰻魚鬆軟配上鰻魚汁超正
三文魚子軍艦,三文魚子粒粒飽滿咬落口一粒粒卜卜脆,大愛
油甘魚同北寄貝,新鮮到不得了
三文魚味道正常
超級期待🤩蔥花拖羅蓉軍艦,拖羅入口散出陣陣魚油香
登登登登

非常推薦