Sushi Raku 鮨樂 (荃灣千色匯) | 日本料理鮨樂既分店開到去荃灣啦 去荃灣千色匯試下呢間連鎖日本料理餐廳座位闊落而已光線好充足 睇落去都係衛生舒服餐廳都係木色系既色調 俾人舒服既感覺每個Set都會包埋沙律同麵豉湯🔶本鮪(吞拿魚)三色丼吞拿魚腩 赤身 碎拖羅 每塊刺身都好大件同埋厚切 好滿足吞拿魚腩油脂充足 夠肥美 同埋刺身都十分新鮮赤身新鮮而已魚味好出 碎拖羅口感同刺身又有唔同 可以作為換口換之選 撈埋飯一齊食就好正🔶江戶前(雜錦海鮮)丼雜錦海鮮有 三文魚 油甘魚 墨魚 赤身除左新鮮既刺身之外 每塊刺身都會有用刀挑花 可以見到師傅有花心機三文魚肥美 魚油香味好濃郁 三文魚始終都係好好味既刺身油甘魚食到魚既鮮甜味 軟軟口感 墨魚既爽口又有另一返風味 可以食曬唔同既刺身🍴整體評價:員工好友善 會不停幫我地添茶環境衛生 好舒服既裝修刺身非常新鮮 唔會有異味Set 仲會包埋沙律同麵豉湯 抵食推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 荃灣眾安街68號荃灣千色匯1期地下G027號舖付款方式Visa Master AlipayHK 現金 八達通
Sushi Raku 鮨樂 (荃灣千色匯) | 日本料理

Set 仲會包埋沙律同麵豉湯 抵食
推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 荃灣眾安街68號荃灣千色匯1期地下G027號舖

付款方式
Visa Master AlipayHK 現金 八達通 銀聯 JCB Apple Pay 微信支付