2016-09-12 1115 瀏覽
識食BURGER既一定要黎呢間,之前系銅鑼灣開第一間,成日去食都要排隊等位,好開心終於開分店!!!身為粉絲既我就梗係要黎食,同埋唔係好多人知道新開左,暫時唔洗等位..佢既裝修好有STYLE,非常有型!!環境寬敞舒服,餐牌同原本既一樣,而點餐程序都係自己出去CASHIER點餐付款,然後等店員送黎。小食叫左個魚柳沙律,魚柳好大塊,外層炸得非常香脆,魚既肉質好嫩滑,而且仲有D肉汁流出黎,好鮮甜。沙律既蔬菜好新鮮,咬落好爽口,配埋佢地自家製咸咸地既醬汁就更好味!仲叫左個牛油果醬芝士薯條,中意食牛油果既人一定要叫!!!!佢地既牛油果醬真係好純正,完全係用天然牛油果製成, 質地好滑腻,有股淡淡的牛油味道。薯條好香,炸至金黃色,外酥內嫩,好有口感。仲有呢個燒烤醬雞翼,雞翼外層炸得好香口,肉質嫩滑,仲有好多肉汁!燒烤醬味道酸酸甜甜,食落好開胃。嘩~進入正題!!!鵝肝牛肉漢堡!!!見到已經流晒口水啦!!!鵝肝味道輕巧,入口即溶,質感細緻!!!!簡直係六星級既享受!!!!!而佢地既牛肉都非常鮮嫩多汁,好難得食到咁JUICY既牛肉,而且好鬆軟~加上芝士既香味,真係好正。食左咁多肉,飲啖汽水真係好爽呀~呢餐真
食左咁多肉,飲啖汽水真係好爽呀~

呢餐真係無得輸,我諗過幾日我就會忍唔住再黎食!哈哈…