幾個月前曾經試過呢度既champagne brunch, 海鮮, 頭盤, 燒牛肉, parma ham 配合呢度既香檳.一試便回味無窮, 同朋友或家人開心過一個星期日既必然之選, 服務及食物水準一流.今日再試, 不可以同日而語, 雖然服務水準沒有多大改變, 但食物質數大降. 令我大失所望 :海鮮車 : 生蠔 - 質素極差, 強大冰雪味, 不吃也罷.聖子 - D肉甩晒出黎蜆仔 - D肉甩晒出黎三點凍蟹 - 細隻到你唔信, 係我三份二隻手掌咁大雪場蟹腳 - 唔好講笑, 重雪味+蟹肉梅梅地翡翠螺 - 仲係咁好食刺身類 : 可以咁講, 真係唔可以接受. 魚生切法成疑, 好多件都切到勁大件.(斬大舊叉燒乎????)同埋唔知係解凍唔好定係用左唔靚既貨, 完全無魚味.老實講, 質素同百零蚊既放題差唔多.頭盤沙律類 : 大既可以保持水準, 不過冇左parma ham.(好奇怪, 唔通怕人多飲香檳而取消左? 冇左神級送酒物, 唔使飲葡萄酒啦)燒肉車 : 燒牛肉勁好味, 冇得彈.煎蛋車同麵包車: 可保持水準.甜品 : 可保持水準等幾個月booking先有得食, 結果然如此不滯, 可能淨係我唔好彩.希望其

海鮮車 :
生蠔 - 質素極差, 強大冰雪味, 不吃也罷.
聖子 - D肉甩晒出黎
蜆仔 - D肉甩晒出黎
三點凍蟹 - 細隻到你唔信, 係我三份二隻手掌咁大
雪場蟹腳 - 唔好講笑, 重雪味+蟹肉梅梅地
翡翠螺 - 仲係咁好食

刺身類 :

頭盤沙律類 :
大既可以保持水準, 不過冇左parma ham.

燒肉車 : 燒牛肉勁好味, 冇得彈.

煎蛋車同麵包車: 可保持水準.

甜品 : 可保持水準

希望其他食客俾700蚊唔會背脊骨落, 日後回復水準.

不過, 我決定唔會再黎.
2012-05-06