2009-08-15 32 瀏覽
我非常之愛吃魚生,所以襯朋友生日就約埋幾個人去”山葵”, 間鋪真係幾新又ok declaration, 又有超大電視. 食左貝類刺身, 海膽, 活螺, 活北奇貝...真係好鮮味, 好好食呀.yummy yummy. 仲有新鮮魚生刺身...深海池魚, 相比之下, 原來以前鍾意食既三文魚都只係好普通姐, 當然唔少得壽司, 串燒, 我朋友叫左一份燒牛仔骨, 食到最後佢連骨都"損"埋, 真係諗起都想食, 唔知用咩可以形容, 真係超正.食個咁多間日本料理都未見過服務甘好的日本餐館, 食過依D魚生, 一定會搵機會再去食, 食左咁多好野, 埋單都係百幾蚊(個人計), 超正勁抵. 下次一定會再來.

sushi
2009-08-08