2022-11-02
👉🏻Corn & Jalapeno Tostadas (V) 胡椒玉米餅💲88👉🏻 Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla (V) 芝士菠菜墨西哥酥餅💲138👉🏻 Chicken Verde Burrito 烤雞肉墨西哥卷餅💲148Grilled Chicken I Salsa I Rice I Salsa Verde I Cheese-講起墨西哥菜多數人會諗起taco 今次就食下啲taco以外嘅食物!玉米餅純粹係一塊薄脆餅上面鋪滿粟米同醬 墨西哥酥餅記得要趁熱食 咁樣先做到芝士拉絲嘅效果 雞肉墨西哥卷餅超飽肚 因為入面原來仲有飯😹仲要好大卷 前菜佢會送一兜沙律 都幾大碗 上菜嘅時候我以為佢哋送錯咗😹普遍上菜速度算快 同埋呢間餐廳係半酒吧形式 氣氛都唔錯〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️8Five2 Restobar (尖沙咀)📍尖沙咀天文臺道8號地下2號舖🔗#7eating尖沙咀#7eating西式#7eating墨西哥菜
普遍上菜速度算快 同埋呢間餐廳係半酒吧形式 氣氛都唔錯
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
8Five2 Restobar (尖沙咀)
📍尖沙咀天文臺道8號地下2號舖