2021-04-22
Seafood 邊勞。海鮮。正今日黎到沙田陪男朋友去傑志個足球埸踢波之餘,踢完緊係要食返餐好嫁啦。見到有間屎忽鬼既餐廳好搞笑,於是我地一於今晚食好D!就黎個海鮮大解放手抓海鮮餐 $298🌟龍蝦|肉蟹|草蝦|綠青口|鮑魚|沙白|魷魚|粟米|菜|意粉 🌟仲有餐湯都吾錯!龍蝦🦞湯龍蝦味!蒜蓉包都鬆脆又重蒜油味,超級惹味。醬料方面我哋揀咗黑椒味龍蝦啲肉一搣開成條過!而且又夠厚肉又濃!蝦頭有炸過,又香又脆口🤣肉蟹多肉得來仲要係好鮮甜!個鉗大大隻超多肉仲有意粉打底 絕對唔使驚唔夠飽呢個手抓海鮮有D似係美國食過SEAFOOD BOIL嘅一大袋海鮮撈埋一齊咁另外仲有個火鍋海鮮有安格斯肥牛同埋黑豚豬梅肉睇落去有雪花,油脂分佈比例好,食落口就知係好野龍蝦膏多肉實~絕對係性價比高質!火鍋調味料都係呢啲啦,不過唔使調味料我都已經覺得走地鮮雞湯好好味海鮮盤份量十分澎湃😍最後甜品有🍨 Movenpick雪糕,好抵食呢
手抓海鮮餐 $298
醬料方面我哋揀咗黑椒味
龍蝦啲肉一搣開成條過!而且又夠厚肉又濃!
蝦頭有炸過,又香又脆口🤣
肉蟹多肉得來仲要係好鮮甜!個鉗大大隻超多肉
仲有意粉打底 絕對唔使驚唔夠飽
另外仲有個火鍋海鮮
有安格斯肥牛同埋黑豚豬梅肉
睇落去有雪花,油脂分佈比例好,食落口就知係好野
龍蝦膏多肉實~絕對係性價比高質!
海鮮盤份量十分澎湃😍
最後甜品有🍨 Movenpick雪糕,好抵食呢