2005-07-24
與同事來食lunch,大家都唔係太肚餓,叫了:~chicken calzone:share食,好大個,等了一陣才送上,餡料都幾多,不過可能走健康路線,調味較輕手,好似淡左少少,但整體ok,一個人食會飽死.~(我飲)School bus: 即係strawberry+frozen yoghurt+milk+honey+cereal,本來仲有香蕉,但因為我唔食香蕉所以skip左,夠flexible值得一讚,仲可以揀skim milk添. 味道又係好健康(因為唔太甜),而且又少少cereal幾有咬口,感覺好fresh我鍾意,因細杯唔多夠喉,而且$29貴左d喎.~(同事飲)Brainwave:好似pineapple+honey+ginger +mint+yoghurt,同事話都幾好,幾清涼會再試下其他smoothie~
會再試下其他smoothie~