2025-08-28 0 瀏覽
放工想搵問有格調嘅bar靜靜地chill下,中環呢間 sakehub 係唔錯嘅選擇,店仔細細老闆好熱情,會根據大家唔同喜好,介紹唔同清洒款式,環境好有格調,好啱同fd一齊聚會飲酒吹水🍶Tastting Set|50ml each清酒好貼心有by glass同Tastting Set兩款,因為想試多幾款所以揀咗Tastting Set,老闆根據我哋嘅口味,親自揀咗一set偏甜、一set偏清爽嘅清酒set,飲落都幾有驚喜,易入囗又有韻味,鍾意清酒嘅人一定會好鍾意🍢日式照燒|地獄麻辣|沙嗲雞肉串一上枱聞到超香,3款雞肉咬落嫩滑,醬汁甜中帶鹹,燒得啱啱好有少少焦邊,送酒一流,🦑酥炸魷魚軟骨即叫即炸熱辣辣,金黃色睇見都流口水,咬落超酥脆,魷魚鮮味突出,最驚喜係完全唔油膩夠惹味

🍶Tastting Set|50ml each

🍢日式照燒|地獄麻辣|沙嗲雞肉串